Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_Czarna_Niesłodzona

Kobiety jaka jest najgłupsza rzecz jaką zrobiłyście po alkoholu?

Polecane posty

Gość Mała_Czarna_Niesłodzona

urwał wam sie kiedyś film ?? czego sie wstydzicie?

yy stracilam kontrole i biegałam po duzej ruchliwej ulicy poza granicami miasta.....cud ze mnie wtedy zaden tir nie sprzątną juz nie mowiac ze machałam na te tiry:o :D

Gość Mała-lolita18
mi wstyd sie dzis przyznac...ze po imprezie obudziłam sie z nieznajomym w łóżku. do niczego nie doszłlo jednak bo i ja i on bylismy za bardzo pijani.

Gość aga0982
a ja sie tak spilam ,ze spiąc nie czulam ze sikam do łozka. masakra

Gość ja w to nie wierzee
ale moj chlop twierdzi, ze jak sie upilam to w sypialni zdjelam majtki i chcialam nasikac pod lozkiem, ale on mi zwrocil glosno uwage to sie ogarnelam zalozylam majtki i poszlam spac, ale ja w to nie iwerze!! Na pewno to wymyslil w zemscie za to ze powiedzialam, ze zasnal w krzakach jak poszedl siku...

Gość cbcxbxcbxc
obciagnelam szesciu facetom jednego wieczoru... :/ na zmiane na kolejarza mnie mieli a ja sie cieszylam raz nawet dwa kutasy wepchneli mi do buzi

Gość kasiaaa18...
no az mi sie glupio to wspomina ale calowalam sie z moim chlopakiem w samochodzie przed dyskoteka on byl prawie nago i wykonywal takie ruchy ze caly samochod sie trzasl wiec wygladalo to jedno znacznie;/ 2-glupia zecz ganialam po ulicy i mowilam ze zuce sie pod samochod mojemu chlopakowi (nie mialam takiego zamieru ale cos mi odbilo i tak mu mowilam) po tych wydazeniach nie pije juz wiecej :)

siusiałam na kibelku i w tym samym czasie rzygałam do wanny :/ i wtedy wszedł mój chłopak... dobrze, że to już w domu było... a potem pamiętam jeszcze jak stałam na środku pokoju i runęłam do tyłu... a później obudziłam się rano w łóżku z meeeegaaaaa kacem... To było straszneee... brrr

Gość marta-send-up
ja tez mam historie..ze 2 lata temu to bylo ale wszyscy pamietaja;/ po 18 kumpeli wszyscy u niej spali..ja zajelam łózko w pokoju jej brata (byl gdzies na imprezie poza domem), ale wrócił :-O koło 4 nad ranem położył sie OBOK MNIE, a jak bylam tak pijana ze jak poczulam ze pachnie tym samym perfumem co mój chlopak zaczelam go calowac :/ żenada na maxa . on oczywiscie wszystkim powiedział

Gość ja to po pijaku zawsze dzwonie
do kolegi i prosze zeby mnie odwiozl do domu.. nie mam pojecia czemu wlacza mi sie sygnal ze musze do niego zadzwonic i po prosic o odwozke do domu.. az mi glupio czasem potem;/ i kiedys ja tego nie pamietam.. ale podobno wyszlam z auta powiedzialam ze juz nie wsiade i szlam pieszo jezdnia do domu..

Gość Lovley Tee
Ja jeszcze nie zrobiłam nic głupiego.. Ale kiedy jestem pijana to się do wszystkich przystojnych facetów przytulam hehe..:D Ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem na czym się skończy..

Raz w zyciu film mi sie urwal, jak zmieszalam % z lekarstwami.. Wiem tylko, ze odzyskalam swiadomosc i skumalam sie, ze gadam z kims przez telefon :D Okazalo sie, ze tym kims byla laska mojego ex :D Kazalam jej szanowac mojego bylego i pieprzylam jakies glupoty o tym, jaki to on swietny itd, hehe

Gość JA wymiotowalam a mój
Najwspanialszy na świecie facet sprzątał,zrobił mi mięte,przytulał,nawet mnie wykąpał....porazka tak mi było wstyd,tak Go przepraszałam. A najlepsze ,ze wtedy byłam tak pijana,ze wyszłam do łazienki siadłam na kibelku siusiu i padłam na podłogę! Całą twarz sobie obiłam;/ o rany....i On wtedy wpadł... Podniósł mnie i wlasnie wtedy wykąpał itd....brrrrrrrr. Nie chcę tego pamiętać!

Gość Agniechaaaaaaaa
napisalabym wam ale mi aż wstyd jakie ja miała odpały po alkoholu ;D

Gość soniasmiczek
na każdej dyskotece całuje sie z nieznajomym... bo na każdej pije .

Gość mi się film urwał kilkukrotnie
i 3 razy chciałam zginać, raz uciekłam o 2 w nocy samotnie do lasu, a potem ukrywałam się za krzakami przed grupą ludzi, która mnie szukała, oprócz tego kiedyś się po prostu przewróciłam i poszłam spać pod szafką w kuchni:classic_cool: Ale to wszystko przygody w gronie moich przyjaciół i nic złego się nie stało. raz tylko zachowałam się jak debil, chcąć wzbudzić zazdrość w kim, kto i tak miał mnie gdzieś. I tego żałuję. Ale poza tym same niezłe akcje:classic_cool:

Zeby po kazdym piciu przelizac sie z kims na imprezie, to juz przegiecie :D Lepiej nie pij, bo jaka sobie opinie wyrobisz ;??

Gość mi się film urwał kilkukrotnie
o, ja też się zawszę liżę z nieznajomymi, jak tacy sa i to jacyś do rzeczy. Ale to tak 1-2 razy w roku. Looz:classic_cool:

Gość Lillian7182
Ja byłam kiedyś na imprezie i tam był facet, który mi się strasznie podobał, ale nie zwracał na mnie uwagi... Pod koniec imprezy urwał mu się film i go zabrali i położyli na łóżku w innym pokoju, a ja głupia poszłam za nim, rozebrałam się i go "zgwałciłam", że tak napiszę.. Rano obudziłam się obok niego naga a znajomi mieli polewkę bo zasnęliśmy w dziwnej pozycji.. Powiedziałam mu, że on też tego chciał i do dzisiaj nie zna prawdy...

Gość nie wiem czy to cos
ja to chyba tylko calowalam sie z kolezanka z tym, ze wszystko pamietam, bo film mi sie nigdy nie urywa... nie bylo tam mojego chlopaka, ale pozniej mu to opowiedzialam i po dlugich tlumaczeniach ze to tylko "dla zabawy" i ze "nawet mnie to nie podniecilo" usmial sie :)

Gość Limia
Ja zadzwoniłam do swojego szefa i powiedziałam że go kocham... Od tej pory jak pije to bez telefonu.

Gość elo melo joł
Za młodu to nic mądrego po alkoholu się nie robiło ,teraz żałuję ale czasu nie cofnę . Teraz na szczeście zmądzałam , jesli mam zamiar się upić to albo w samotnosci albo w towarzystwie przyjaciółek :) I wtedy nie ma ryzyka.. Najbardziej wkurzające jest jak po alkoholu włącza mi się tzw. love ... Nieraz wypisywałam takie rzeczy do facetow z ktorymi aktualnie kręciłam , ze na drugi dzien jak popatrzyłam w wiadomosci wysłane to sie chciałam zapaść pod ziemię .. Każdy po alkoholu traci kontrolę nad sobą , dlatego najlepiej nie przesadzać z trunkami :)

Gość idka-z_kozłowa
elo melo joł ty masz świetna racje! ja wypilam tylko 2 piwa...i juz nigdy wiecej Ja calowalam sie z nieznajomym a potem spalam z jakims facetem ktory sie do mnie dobieral W JEDNYM ŁÓŻKU. straszna impreza...nie mialam jak wrocic bo bylam 500km od domu :-O

Gość Agniechaaaaaaaa
hehe, te całowanie na kazdej imprezie z nieznajomym to może i przegięcie ale u mnie juz rytuał :D musze skonczyc faktycznie... nowy rok, nowe postanowienie 😍:classic_cool:

oj kiedyś spiszę swoje wspomnienia (a właściwie ich strzępy:P ) po alkoholu...to będzie bestseller:) Ech,młodość musi się wyszumieć- jeśli mamy takie potrzeby. Ale nie można oceniać nikogo,po tym,jak zachowywał się po alkoholu- bo wtedy nie wie sie o tym,o czym się mówi

Gość trela morela
nic... bo nie mam małpiego rozumu i uwazam zeby nie nie przesadzic :O

ja podczas studiów dawałam sobie ostro w palnik :P dobrze,że studia już kończę:) oczywisćie pewnych rzeczy żałuję,ale wg mnie- człowiek najlepiej uczy się na własnych błędach...mam nadzieje,że się nauczyłam :P