Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka nooooo smutna

wyzsza dziewczyna nizszy facet

Polecane posty

Gość ale w czym problem
- jeśli Twój facet nie jest zakompleksiony i Ci nie zabrania to zakładaj! Ja nie miałem nic przeciwko a nawet zachęcałem jedną ze swoich dziewczyn do chodzenia w szpilkach. ( jesteśmy takiego samego wzrostu )

Gość czyli ważyłeś sie
w bluzie, butach, jeansach, po obiedzie, z pełnym pęcherzem :classic_cool:

Gość mój narzeczony ma 186 cm
powtarzam tę informację :)

nie wygladam jak mutant, jestem szczupła mam dłuuugie nogi , wszytskim facetom sie to podoba jej kocham faceta który ma 178 i juz i nie zmienie go na wyzszego własciwie on mi nie zabrania ale pewnie by sie czuł głupio dlatego nie zakładam

do --->>>moj narzeczay186 naprawde ciesze sie z Twojego szczescia ;]

a tak w ogole mniej wiecej od ilu cm widac roznice w wzroscie???

jak ty masz 170 cm to fajnie wygląda jak facet ma 185 cm wtedy jak załozysz szpilki to i tak bedziesz nizsza od niego i fajnie to wygląda :) jak chcesz mozesz mnie wziąc ;)

Gość spokojnie11
kobieto czemu sie tym przejmujesz? nie ma nic gorszego niz dac sie wposcic w \"przestarzale spojrzenie na kobiete i mezczyzne\" 2 cm to zaden problem a jesli to tobie przeszkadza to nie choc za czesto w szpilkach albo nos nizsze... przeciez go kochasz a wiec zanim sie zakochalas to wiedzialas ile ma cm wiec uspokuj sie i przejdz nad tym do porzadku dziennego. pozdrawiam... ps. ja mam 180 on ma tyle samo... wiec co za problem :)

cieniu ale macie problemy, moj facet jest niziutki nizszy ode mnie o jakies 3-4 cm, ja mam 166 on ma gdzies moze 162-63 i nie przeszkadza mi to nie zgodze sie ze nie jest prawdziwym facetem, pozatym nie kreca mnie typy macho, bylam oczywiscie z wyzszymi i przystojnymi ale to nie bylo to, pokochalam nizszego i nie zaluje :) obcasow oczywiscie wysokich nie ubieram ;P ale w sumie i tak czesto w obcasach nie chodzilam wiec jest mi to bez roznicy :)

Gość mój narzeczony ma 186 cm
a ja mam dokładnie 170 cm ciężko być ideałem :) nie smuć się, na pewno masz inne atuty!

no najgorsze jest to stereotypowe spojrzenie na wysokosc- facet powinien byc wyzszy od kobiety pewnie ze mam inne buty, tylko wysokie obcasy bardzo mi sie podobają jemu to nie przeszkadza, tak jak ktos mądrze powiedział 2 cm to nie roznica chciałabym mu sie podobac i tyle, wiem ze jestem głupia no:D dzieki za ciepłe słowa no pewnie ze mam inne atuty:P

Gość zupapomidorowa
Mój jest mojego wzrostu ;/. Ja też mam długie nogi, ale nieładne :( . Jak nie założę obcasów, to czuję się tragicznie. Na razie go przyzwyczajam, takie 5 - cm, różnicy naprawdę nie widać tak bardzo... A później? no cóż, Tom Kruz i Nikol Kidman :P

Gość mojmikroproblem
a ja co mam powiedziec mam 197 cm i jestem przystojnym brunetem i mi sie male kobietki podobaja takie do 170 cm

no moze ktos cos jeszcze napisze a nie:D PS kazdy przykłada jest dobry:P

noooooo

Gość wysoka P
ja mam 178 cm i te nsam problem..lubie wyzszych facetow tylko jakos z nimi mi sie do tej pory nie ukladalo a teraz poznala mchlopaka ktory jes tcudowny i o 1 cm nizszy...ale w bcasach i ta kza czesto nie chodze a wole miec nizszego faceta i byc szczesliwa do konca zycia niz wyzszego super[rzystojnego i zostac sama z dzieckiem...czy cos :P a i tak lepiej wyglada roznica wzostu jesli dziewczyna jest wysoka i chlopak nizszy jakies 3 cm niz niska dziewczyna i jeszcze nizszy facet...

Gość zyrafy i
te ktorym przeszkadza ze facet jest nizsszy rozpedz sie przed murem i dobrze pierd8lnij lbem moze pomoze

Gość Grzegorz afvb
Facetem jest sie jak ma sie najmniej 200 cm nizszy to dupek.

Gość wysoka P
prawda jest taka, ze ja ksie zauraczamy kims to zadnych wad nie widzimy i wtedy nawet nizszy wzrost nie bedzie przeszkadzal bo uwazamy, ze ta osoba jest idealna pomimo, ze ludzie naokolo mowia co innego ;)

masz jak masz i pogódź się z tym - w końcu sie kochacie więc w czym problem? :) przecież kopytek sobie nie podetniesz ;)

Gość wysoka P
" masz jak masz i pogódź się z tym - w końcu sie kochacie więc w czym problem? przecież kopytek sobie nie podetniesz " podpisuje sie pod tym ;]

Gość Grzegorz afvb
Sam mam 201 cm i jestem przy kosci.Moj kuzyn ma 205 i wazy 175 kilo i jemu nawet Pudzianowski nie podskoczy,bo by go połamał

'' wysoka P '' facet o 1cm niższy od ciebie??? hahahaha, dajcie spokój, ... toż to wielki problem haha

Gość oOFiLuTkaoOo
Mój facet ma 175 i co ? i jest boski męski kochany a ja mam 168 i pasujemy do siebie idealnie moge nawet najwyzsze buty zakladac i tak jest wyzszy :D:D