janess 0 Napisano Marzec 18, 2014 Ja juz mam zrobione :) nosek robilam u doktorka ,w listopadzie na poczatku napisalam ,20 grudnia mialam op.i jest bardzo ladny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 to cieszę się,że jesteś zadowolona :-) ja się waham,mam naprawdę duuużą plastykę brzucha .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 niewiesz czy tam mozna leżec dłuzęj niż dobę ,oczywiscię za dopłatą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Marzec 19, 2014 Tego nie wiem ,ale naprzeciw kliniki w (Ostrawie) jest hotel,doslownie 50 m,ogolnie pelno hoteli,hosteli w okolicy i taxi bardzo tanie.Ja zostalam w hotelu pare dni ,mialam spokuj,nikt nie zagladal,nic nie pytal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 19, 2014 to super z tym hotelem a jak sie nazywa ten 50 m od kliniki pamietasz? bym ustaliła termin wynajmu ,a jaki jest doktor ? dużo ma pacjentek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Marzec 20, 2014 Clarion hotel ,bardzo fajny, 4* .Doktorek jest mily,konkretny ,nie owija w bawelne,przepracowany no i ...przystojny :) nie da sie ukryc ;) Pacjentki wychodzily juz o 9 rano po korekcji powiek 2x ,gdzie ja czekalam na konsultacje ,po rozmowie czekalo juz 4 osoby . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 20, 2014 dziękuje kochana za informacje :-) wszystko mam ustalone z doktorkiem tylko w poniedziałek będę wiedziała jak zorganizuje opieka nad małym z pracującą babcią bo mąż jedzie ze mną i wtedy ustale termin :-) w cale się nie boję mam nadzieję ,że wyniki będe miała dobre aby podejść do operacji :-) a tak to radośc pozbycia się tego bebecha zabija lęk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 Do Magdalena777 Czy moglabys kochana wyslac fotki na maila przed i po.Tez sie wybieram do czech na op piersi tylko nie wiem na jakiego lekarza sie zdecydowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2014 do Magdalena777 a jakie wkladki wybrałas jakiej firmy i ile ml? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laura_75 Napisano Marzec 23, 2014 Dzień dobry :) Dziewczyny interesuje mnie plastyka brzucha u dr., czy zagląda tu ktoś kto przeszedł tę operację w jego klinice ? Będę wdzięczna za kontakt i opinie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Marzec 25, 2014 Prosze bardzo :) jak cos to pytaj i daj znac jak bedziesz po ,pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2014 do Laura75 ja robilam sobie,3 lata temu,jestem bardzo zadowolona,polecam,doktor jest swietnym specjalista :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalena777 Napisano Marzec 28, 2014 Wkładki sebbiny 515 mam podaj mi prosze adres email ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 28, 2014 Dzieki ze sie odezwalas :) moj adres karolka_26@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalena777 Napisano Marzec 31, 2014 Fotki poszły na email;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu13 0 Napisano Kwiecień 4, 2014 hej dziewczyny ! za półtora tygodnia mam dużą operację plastyki brzucha u doktorka :-) troszkę się obawiam ... najbardziej tego że na drugi dzień wychodzę z drenami ze szpitala i z 5 dni będę w hotelu do wyciągnięcia drenów,bo mam ponad 600 km w jedną stronę do domu ;-( ....jest tu jakaś kobitka po plastyce brzucha ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu13 0 Napisano Kwiecień 4, 2014 ...hallo :-) jest tu ktoś ! czy ktoś wie czy doktorek mocno naciąga skórę (plastyką brzucha) ....bo to wzażę aby był ładny efekt .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majka255 Napisano Kwiecień 5, 2014 ja też mam mieć plastykę brzucha u doktorka a le za miesiąc bardzo cie proszę po wszystkim się odezwij jak wyszło bo niestety tutaj za dużo niema wpisów jeżeli chodzi o plastykę brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 5, 2014 Majka opisz swoje to wreszcie będą wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu13 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 ...napewno wszystko opiszę,bedę leżeć jak kłoda i się nudzić w hotelu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majka255 Napisano Kwiecień 5, 2014 :)ile bedzie cie kosztowała plastyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu13 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 ... niecałe 1900 euro ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu13 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 ...ale do tego doliczyć trzeba 300 euro hotel no i koszty transportu bo mam ponad 1200 km w obie strony (paliwo) itd ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2014 lulu i co juz jestes po i jak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu13 0 Napisano Kwiecień 8, 2014 jescze tydzień kochana 14.04 operacja o 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu13 0 Napisano Kwiecień 8, 2014 a 15.04 wychodzę z kliniki do hotelu na 5 dni ...więc na forum napewno napiszę wszystko .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 Ile kosztuje operacja podniesienia i powiększenia piersi? Jaka cena implantow okrągłych mentorow? No i w ogóle ile calosc kosztuje? Jest tu ktoś kto moze podzielic sie fotkami po takiej operacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2014 ...najlepiej napisz maila ale na pewno ponad 2 tys euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2014 To nie płaci się w koronach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 10, 2014 nie, tylko w euro ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach