Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 Blog o moich operacjach plastycznych - http://jesttempo.bloog.pl/ A może przeczytasz o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 Hej Ja tylko krótko dodam , jak byłam na konsultacji to od razu kazał mi iść na badania i jeszcze wysyłał mnie do bankomatu by zaliczkę wpłacić gotówką...Dlaczego nie na konto? ...każdy może się domyśleć ...ale wiadomo ja przyjechałam tylko na konsultację a nie badania i inne ... Szkoda ,że Pan doktor tak podchodzi....kasa najważniejsza, w ten sposób odchodzą pacjentki bo nie czuja wsparcia w tym trudnym dniu tylko są traktowane jako pieniądz ...a fachowcem być może jest i to nie podlega komentarzom tylko cóż z tego ??? To nie wystarczy ...niestety. Chociaż co chodzi o fachowość to czy przy zerowej wyjściówce , przy bardzo drobnej budowie proponuje się 425 wkładki hm warte zastanowienia. No ale nie mi to oceniać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 w jakim trudnym dniu---ten dzien masz na wlasne zyczenie...:)tak samo bol przed i po,Dr tylko Ci pomagaw Twoich nedoskonalosciach a kasa witadomo dla kazdego wazna malo kto zrobil by Ci to zrobil za darmo os.Dr do mnie podszedl jak do pacjetki zapytal doradzil ,ustalenie daty zabiegu a jesli sie zdecyduje 30% wplacic zaliczki od podanej kwoty zabiegu na recepcji lub na konto jak wygodniej nie wiem ale co nie ktore z was za bardzo wy olbrzymiaja by mniej z mojego punktu widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 więc zróbmy podsumowanie. dr libor polak to profesjonalista, dobrze wykonuje swoja prace, dziewczyny zadowolone z efektów operacji. ale nie zadowolone z podejscia doktora do pacjentki. szorstki, zbyt konkretny, wymaga aby płacić za operacje niestety :-d. no, wiec decydujcie dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 Dziewczyno przy Twojej budowie wkładki tej wielkości to koszmar.Niedługo napiszę ponownie co dzieje się przy nierozsądnie dobranym implancie. Często zbyt duży zakładany jest aby niewiele lub -jak wynika z tych wpisów- nic nie wiedząca pacjentka była przez jakiś czas zachwycona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2013 I następny znawca na forum. Czizys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 no trzymajcie mnie, ale podsumowanie......"dr libor polak to profesjonalista, dobrze wykonuje swoja prace"..... sama nie wierzysz w to co piszesz. ciekawe ile ten cwaniaczek ci placi za te posty, bo chyba nie robisz tego za darmo....;) a moze to jakas platoniczna milosc....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 Te niewiele wiedzace pacjentki sa niewiedzace z wlasnej winy. Nie pytaja a pozniej placza. Pisza ze certyfikatu na implanty nie dostaly. Matko. No ja bym bez takiego certyfikatu nie wyszla z kliniki. I pewnie chciala takowy zobaczyc przed operacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 Pojawiają się od paru dni na tym i na kilku innych forach ciekawe opinie, mam wrażenie że pisze to osoba sporo wiedząca .A może się ujawni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuska28 Napisano Listopad 19, 2013 Jestem już pół roku po operacji piersi u doktora polaka... nie polecam.... na konsultacji miałam ustalone wkładki 500 ml ... a po obudzeniu się po operacji lekarz stwierdził że włożył mi wkładki 430 ml i 470 do drugiej. W rezultacie jedna pierś jest wieksza i jest wyżej a druga jest mniejsza i jest niżej. .. poza tym nie sugerujcie się ceną bo ja miałam płacić 2100 euro a placilam 2800 euro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 A co robicie jak są powikłania i już jesteście w kraju nadwiślańskim. Korespondencyjnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 jak to mialas placic 1100 a zaplacilas 1800 - nie rozumiem. przeciez placisz tyle ile jest ustalone..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 oczywiscie mialo byc 2100 i 2800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 smiechu warte te forum serio jakby bylo cos nie tak z Dr.to juz by dawno stracil licencje,niby wszystkie co pisza sa krzywdzone to wiecie co zrobcie spotkajcie ,zalozcie sprawe wyrzuccie mu wszystko na stol...i bedzie git...uwiezcie zadna by tego nie zrobila (bo jest was miastka..i pisza jedne i te same os.)a tylko jestescie tu madre a jak co do czego byscie siedzialy cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 Jak na Czeszkę piszesz coraz lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 I jak będziesz robić Czeszko dalsze wpisy - w Polsce nie ma licencji tylko prawo wykonywania zawodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 czeszka buhaha jestesmega z******ta...nie ma co..:)Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 O Czeszka w Polsce! Powitać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 nie no ale Ty tu swiecisz madroscia,co Ty masz z ta czeszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 a jesli chodzi prawo czy licecje,to malo wazne ale kazdy wie o co hallo--nie musisz pouczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 Kurcze dziewczyny wiadomo że nie jest tak jak powinno. Takimi wpisami tak bardzo można zaszkodzić ludziom naprawdę dobrym w tym fachu, którzy przecież tyle lat się uczyli ...sama z doktora zrezygnowałam ale nie odbieram mu tego na co pracował całe życie , każdy też ma inny charakter nie potrzebuje wsparcia w tym trudnym dniu tylko ma cel i robi to i tyle . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2013 No właśnie. Mądra odpowiedź na te wszystkie wywody. Każdy ma inne oczekiwania i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuska28 Napisano Listopad 20, 2013 Z tą ceną za operację to chodziło mi o to żeby nie sugerować się ponieważ na stronie jest podana 2100 a przy konsultacji wychodzi drożej więc trzeba się nastawić na wiecej... umnie wyszło 2800... mam nadzieje że doktor polak zgodzi się na poprawkę moich piersi bo teraz wyglądają tragicznie... na konsultacji mówił że poprawia za darmo w ramach gwarancji jeżeli jest to wina kliniki...a jezeli by coś się stało z implantmi np. Pęknie to wtedy implanty są za darmo a płaci się za operacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 Dlaczego tak drogo?. Wytlumaczyl ci dlaczego cena tak wzrosla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 Bo reklama działa cuda - i wreszcie można zacząć podnosić ceny. Na moje pytanie co w razie powikłań nikt nie odpowie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 Pytalam mamuska28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2013 Panie chcące skorygować biust nie zastanawiają się przed zabiegiem co będzie jak znajdą się w odsetku pacjentek, których dotknęły powikłania. Nie chcą nawet o tym myśleć, by nie zapeszać. Przyszła Pacjentko jednak polecam zapoznanie się tą ciemniejszą stroną zabiegów korekcji piersi. http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/142/ciemniejsza-strona-korekcji-piersi-powiklania.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość janess9 Napisano Listopad 20, 2013 Dziewczyny wybieram sie na op.nosa do dr.jakies konkretne odpowiedzi poprosze o tej op.jak ktos moze sie podzielic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Listopad 20, 2013 zdam relacje jak bede po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Listopad 21, 2013 czy nikt tu nie zaglada ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach