Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość gość
Cześć nie tyle co kompleks , bo nie są najgorsze po prostu marzą mi się większe piersi , już od dawna , i wreszcie to się spełni :) zrobię wreszcie coś dla siebie :) ale marzy mi się tak 500cc :) Pozdrawiam Magda

Gość 26martynkaaa26
Mi się marza żeby w ogole były:) bo już nie pamiętam jak to jest mieć biust, po ciąży po prostu jakby "zanikl" ,choć przed ciaza miałam i tak A, a po ciąży nic. Tez się ciesze, bo do operacji zostało już niewiele. Jakos się nie stresuje, za bardzo tego chce, żeby się stresować:)) Pozdrowienia!

Gość gość
A na kiedy masz wyznaczony termin ? ja na 25 sierpnia :) też jestem po ciąży , wiem jak to jest , choć mi tam jeszcze coś wystaje z tego biustonosza , to i tak wyczekuje operacji . Pozdrawiam Magda

Gość 26martynkaaa26
Ja mam wyznaczony na 12 sierpień, mysle ze już teraz z gorki poleci w końcu dziś 1:) na pewno dam znac jak to wszysko wygladalo :) :) pozdrowienia

Gość gość
I super czekam z niecierpliwością , trzymam kciuki aby wszystko było dobrze , ale napewno tak będzie :) ja też już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam Magda

Gość martyneczkabeauty
hey :) ja tez mam termin na 25 sierpnia Magda a doktorek pisal Tobie o,ktorej godzinie bedzie twoja operacja? bo mi pisal,ze moja o 15:30 :) juz nie moge sie doczekac najpierw super wakacje a zaraz po wymarzona operacja :) :) :)

Gość 26martynkaaa26
Hehe to macie fajnie;) w tym samym dniu operacje:))) Mi tez tak doktorek pisal o 15.00 operacja :) może się jeszcze ktoś odezwie kto ma termin na 12/08 :) Martynka no super ci się to poukladalo tu wakacje, tu operacja :D Świetne lato, będzie co wspominać i swietowac :)))

Gość gość
Cześć niestety nie .. bo miałam przełożony termin bo urlop mi się troszkę pomieszał , ale mam być na 11.oo , a mnie to troszkę obojętne o której będzie , oby tylko mnie wypuścił nastepnego dnia i będzie super , a więc napewno się zobaczymy :) a Ty masz też w Ostrawie ? Pozdrawiam Magda

tak ja mam tez w Ostrawie :) i tez mam byc na 11h :D :D :D takze napewno sie zobaczymy :) coz zostalo tylko dni odliczac :) a Ty skad przyjezdzasz do Ostrawy? wracasz pozniej na kontrol do doktorka czy u siebie do chirurga pojdziesz?

26martynkaaa26 haha no fajnie sie zlozylo :) a co do wakacji to w tym roku moge juz powiedziec,ze beda udane :) :) :) Tobie zostalo jeszcze tylko 10 dni takze szybko Ci zleci ten czas :p

Gość 26martynkaaa26
Ja tez mam być na 11 , a o 15 zabieg hehe wszystkie mamy podobne godziny;) Ja w tym roku wakacje odpuszczam, ale w przyszłym roku z nowy piersiami to koniecznie trzeba gdzies pojechać:D w końcu normalny stroj zaloze bez krepowania:) A poki co, to ide korzystać z dzisiejszego słoneczka, miłego dzionka:)

Gość gość
Jestem z okolic Łodzi no trochę km jest , ale jadę z Mężem także będzie ok :) a potem prosto w góry abym nie musiała nic w domu robić :) bo mamy 2letnią Córeczkę także wiadomo :) ja też już odliczam dni fajnie że będę mogła z kimś pogadać :) heh też lecę z skarbem na dwórek :) Magda

Gość martyneczkabeauty
hej dziewczyny ;) a czy wy robicie jakies badania przed operacja na wlasna reke? bo jak jak sie pytalam doktorka to mowil,ze wszystkie badania w klinice przed operacja sie robi ale im blizej do operacji tym bardziej sie niepokoje ...... a jak u was dni mijaja?

Gość gość
Cześć :) mnie też tak napisał że badania w dniu operacji .. ale ja i tak jeszcze pod koniec tygodnia idę na badania sama dla siebie , bo na zmianę pogody niestety boli mnie dziąsło ponieważ ząb został źle wyrwany :( i nie chcę aby wyskoczył jakiś stan zapalny przez to :( mnie coś wolno lecą te dni.. Pozdrawiam Magda

Gość 26martynkaaa26
Hejka, ja robie badania w dniu operacji, jeżeli cos ma wyjść nie tak to na pewno operacja zostalaby przelozona, ale mam nadzieje ze wszystko będzie w porządku,ja nie robie zadnych badan na wlasna reke i tak mi już został tylko tydzień.Troszke tez zaczynam się denerwować, ale mysle ze największy stres to już będzie dzień przed. Chcialabym to mieć już z glowy :)

Gość gość
Cześć nie stresuj się będzie dobrze :) już niedługo i będzie po :) ale fakt dzień przed to się chyba nie wyśpimy , ale damy rade nie będzie źle :) głowa do góry . Magda

Gość DoroAT
Witam serdecznie, ja mam Termin 2.09 na powiekszenie biustu, Czy ktoś tez? Oj bede sama.. A Jade z austri . Tyle sie naczytalam ze no z jednej stronty sie ciesze a z drugiej to strach;( Pozd doro

Gość dorotka89
Dziewczyny ja mam pomniejszanie piersi 8.09 czy któraś z Was tego dnia też ma operacje?? Jeszcze takie pytanie: mieszkam obecnie w Anglii i nie wiem jak mam wypłacić doktorowi pieniądze z Banku. Mój mąż mówi, że jak już będziemy w Ostrawie to On weźmie taksówkę i pojedzie do Polski do Banku i wypłaci i odrazu wymieni na euro. Ale czy nie można doktorowi np. przelać całej kwoty na konto? Tak byłoby lepiej i łatwiej dla nas. Czy któraś z Was też miała podobną sytuację?

Gość gość
Cześć a może po prostu zadzwoń do Doktora , albo napisz , wyjaśnij co i jak , napewno będzie wiedział lepiej od nas :) Magda

Gość dorotka89
Hej. Napisałam do Niego. Teraz czekam na odpowiedź. Jak nie odpisze to zadzwonię do Niego jutro.

Gość 26martynkaa26
Hey dziewczyny, no wtorek już za pasem, ja tez z jednej strony ciesze się ale i boje:) martyneczkabeuty z tego co się dowiadywałam to sa implanty sebbin, ja na pewno do doktorka napisze jeszcze czy wszysko oka tak jak się umawialiśmy z tymi godzinami ze mam być na 11 itd:) żeby potwierdzić, i powoli będę się szykować,teraz to leci z gorki :) :)

Gość gość
Dokładnie mnie ten tydzień też szybko zleciał .. zostały jeszcze tylko 2tyg.. :) chyba każda z nas ma jakiś strach tuż przed , ale cóż damy rade , nie my pierwsze i nie ostatnie :) Magda

Gość 26martynkaaa26
Damy rade , nie mamy wyjścia:P , a mi 4 dni zostały:) Ja dużo pracuje poki co,ale potem urlop to trochę odetchnę, nie wiem na jaki bol mam się przygotować po tej operacji i w pierwszych dniach, czy np. normalnie klinikę opuszczę czy ciężko mi będzie eh , chciałabym być sprawna w miare szybko, bo tez malego szkraba mam w domu:)

Gość gość
Mi koleżanka mówiła że to jest raczej ból mlecznych piersi , takie bardziej rozpieranie.. a jak będzie same się przekonamy , ja też właśnie myślę , żeby jak najszybciej wrócić do formy , a twój Skarb ile ma ? Moja 2 latka i diabełek wcielony , do tego te bunty :( Pozdrawiam Magda

Gość 26martynkaaa26
hey, Mój maluszek jest wiekszy ma 5,5 lat ,ale tez bardzo zywy , daje popalić;), po operacji będę musiala sobie jakos poradzić, bo meza nie będzie, ale już na tyle duzy ,ze nie musze go nosic itd ,mam nadzieje ze dam rade, doktorek mi jeszcze dziś potwierdzil godziny ,bo tak jak mowilam napisałam do niego dla pewności jeszcze i pozostaje mi spakowanie się i w droge za 3 dni:)

Gość gość
Ja też jeszcze dla pewności napisze do niego ale ja mam dopiero za 2tyg.. termin więc jeszcze czas jest , a stanik masz już w cenie ? A to już bunty chyba masz za sobą :) a więc staraj się nie stresować i napisz jak się czujesz i tak ogólnie trzymam kciuki :) Magda

Gość 26martynkaaa26
hey :) Nic mi doktor o staniku nie pisal, Jestem przygotowana zgodnie z tym co mi rozpisal ile będę musiala zaplacic gotowka na miejscu bo i osobno badania, i konsultacja plus reszta za operacje, o staniku nie wspominal wiec mysle ze jest w cenie:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się