Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość gość
i wodę dziewczyny, dużo wody niegazowanej marta

Gość gość
Dziewczyny , chciałabym jeszcze poruszyć temat bólu tuż po operacji , słyszałam że ten ból można porównać do mlecznych piersi , oj napewno zabiorę dużo wody , choć myślę ze mnie wypuszczą na następny dzień o 12 :) heh

Gość gość
ja miałam pomniejszane więc nie wiem na szczęście hehehe co to znaczy powiększane ale mogę powiedzieć z czystym sumieniem że m nie nie bolało nic, a pomniejszanie jest na pewno bardziej inwazyjne i pracowite niż powiększanie. Najgorzej było dla mnie po narkozie, kilka dni ze mnie wychodziła, ale to była moja 3 narkoza w życiu i wiedziałam co mnie czeka. ja miałam zabieg w sobotę rano a w niedzielę wieczorem byłam w domu. marta

Gość juleczka88
Witam Kobietki jade do Ostravy 18.08.2014 na operacje do Dr Polak i zostaje do 21.08.2014 jade przez Wawe ,prosze pisac na e maila juleczka1881@onet.pl w celu zzabrania sie ze mna ::)

Gość gość
A moja narkoza będzie teraz drugą , pierwsza była przy cesarce , ja się czułam całkiem nie najgorzej , ból też był do zniesienia , także nie boje się bólu tylko po prostu chcę się obudzić w sumie mogę określić że boje się samej narkozy ech..

hej kochane :* czy,ktoras moglaby mi podeslac kompletny adres a najbardziej mnie interesuje IBAN do doktora Polaka poniewaz ja nie moge zrobic przelewu IBAN sie zaczyna na SK?? a mi nie chce tego zaakceptowac .Dzwonilam do doktorka i on mowi,ze dobrze,ze to musi bys SK w iban poniewaz to jest konto slowackie(?) a wy jak zaznaczylyscie,ze wysylacie do czech czy do slowacji bo ja juz nic nie kumam :/ moj adres e-mail :martyneczkabeauty@gmail.com z gory wielkie dzieki :*

Gość gość
Cześć tak to jest konto słowackie , ja aż musiałam jechać do banku żeby zrobić przelew , bo sama się bałam że coś tam źle po wpisuje , ale całe szczęście pieniążki dotarły , ale w razie czego mam jeszcze wydruk z banku na potwierdzenie :) Pozdrawiam

Gość martyneczkabeauty
dzieki za odpowiedz :) ja zrobilam to w domu z kolega bo w banku byla tak " inteligenta" pani,ze nawet niewiedziala jak sie robi przeew SEPA ohhhh :/ i zadzwonilam do doktorka zeby sie dopytac :) mam nadzieje,ze mi termin przez to nie przepadnie boo zaliczka do wczoraj miala byc wplacona ale jak to w Fr poniedzialki banki pozamykane a zeby przeslac pieniadze trzeba brac spotkanie w banku hahaha poszaleli :D ale tlumaczylam dla doktorka,ze do wczoraj mialam wplacic itd :) :D

Gość dorotka89
Ja zrobiłam przelew w poniedziałek późnym wieczorem w domu online, mąż mi pomógł. Wczoraj doktor napisał, że pieniądze jeszcze nie dotarły na konto. Jak myślicie, jak długo będzie szedł przelew walutowy? Do dzisiaj miała być zaliczka na koncie...

Gość dorotka89
Czy któraś ma operacje 08 września?? Gdzie się najlepiej zatrzymać, jakiś pobliski pensjonat, hotel?? W miarę tanio?? Bo mój mąż i dziecko jadą ze mną. Pozdrawiam

Gość gość
też jestem ciekawa mam op we wrzesniu

Gość gość
dziewczyny chyba musicie wcześniej w postach poszperać pisały dziewczyny o hotelach. szkoda że ja nie mam dużego domu to bym Was przygarnęła;) Marta

Gość dorotka89
Gość a którego września Masz operacje?

26martynkaaa26 hej jak sie czujesz juz niedlugo zostalo do twojej operacji :) ????? ja staram sie myslec pozytywnie :D oby tylko sie wybudzic po narkozie a pozniej to juz z gorki pojdzie :D zaliczka wplacona odwrotu juz nie ma :D

Gość 26martynkaaa26
Hey:))) Im bliżej tym coraz bardziej się ciesze, ale dni jakos jak na zlosc wolna leca;P Tez staram się myslec pozytywnie, 2 razy w zyciu miałam narkoze i było oka, wiec mam nadzieje ze tym razem tez tak będzie, nie mogę się wręcz doczekać upragnionego biustu, bo jak się nie ma nic kompletnie, to przykre:( ale, po ta sa takie zabiegi żeby nas uszcześliwic:) Ty tez już zaniedlugo się będziesz cieszyc pięknym biustem:) Wspaniale uczucie, trzymam kciuki za wszystkie!:D

Gość gość
U mnie też tak wolno lecą te dni , widzę że nie tylko ja się boje narkozy , ale faktycznie grunt to dobre nastawienie :) Pozdrawiam Magda

Gość Madzikowo7777
Witaj, Nie bój się narkozy, u Polaka dostajesz zastrzyk i zasypiasz, bez rurek maski itd. Anestezjolog jest super, zagada Cie i nawet nie będziesz wiedziała kiedy zaśniesz. Proponuję wziąć tam sobie owoce, jakieś przekąski, bo tam oprócz Kołaczyka na śniadanie nie dostaniecie nic do jedzenia. Kawy herbaty do woli, jedzenia niestety nie...

Gość martyneczkabeauty
Madzikowo7777 à o,której godzinie następnego dnia wychodzi się z kliniki po op. powiększania piersi?

Gość Madzikowo7777
zależy o której miałaś operacje, ja byłam operowana jako trzecia i wychodziłam o 21, ale pierwsza dziewczyna wychodziła o 15 :)

Gość Madzikowo7777
po operacji do domu doktorek wypisuje od godziny 15;), ja byłam operowana jako trzecia ( o godzinie 20) wychodziłam po 21 następnego dnia

Gość martyneczkabeauty
ok dzieki :* ja mam miec operacje o 15:30 :) zobaczymy jak to bedzie :D

Gość gość
Witam , czy któraś z was miała robione podnoszenie z implantami u dr Polaka ? Bardzo proszę o opis czy jest zadowolona , ja byłam dwa razy operowana w Polsce za dużo kasy a wynik jest ze się płakać chce ! Zostają mi tylko Czechy .

Gość gość
gościu ja miałam pomniejszane z podnoszeniem ale powiem Ci że podniesione są prze przepięknie, jak kupowałam stanik to pani się pytała czy mam tam coś włożone

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz , z jakiego rozmiaru na jaki miałaś zmniejszone? Jakie blizny są po ? Ja mam na kotwice i jest teraz 8 miesięcy po drugiej op i mi się to niepodoba , mogłabys mi przesłać zdjęcie? Pozdrawiam

Gość gość
ja miałam 80 K/L, zależało do firmy a teraz mam na razie 80 F, ale mówił że jeszcze mają zmaleć. a też miałaś u niego pomniejszane? ja jestem dopiero 7 tyg po operacji ale mam super zagojone, miałam piersi do pasa prawie obrzydliwe a teraz mam fajne sterczące

Gość gość
i też mam kotwice, blizny wzdłuż prawie nie mam, tylko pod spode ale smaruję maścią

Gość gość
Mnie do operacji zostało 3 i pól tygodnia już się doczekać nie mogę , jestem pełna optymizmu :) strach przed narkozą też już poszedł w nie pamięć :) tylko oby jeszcze badania dobrze wyszły :) i będzie dobrze. Pozdrawiam Magda

Gość gość
cześc Magda a co to za operacja?

Gość gość
Cześć powiększanie piersi :) a ty pewnie zmniejszenie ? Pozdrawiam Magda

Gość gość
tak, ja miałam zmniejszane,bo miałam nie tyle co duże ale bardzo obwisłe. teraz mam takie w sam raz, ale rozumiem że ktoś może mieć kompleksy przez zbyt małe piersi, to od każdego indywidualna sprawa. a na jaki chcesz powiększyć?