Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frycia83

Komplet bielizny obsessive

Polecane posty

Hej zamówiłam sobie przez internet bieliznę obsessive.i jestem ciekawa w jaki sposób ją prać.Czy ręcznie czy mogę też zaryzykować pranie w pralce?, może któraś z was zetknęła się z tą marka i może mi doradzić co powinnam zrobić?

a jaka bielizne? jak z fiszbinami to zadnej nie powinno sie prac w pralce. a jesli bez to zalezy. ja mam z tej firmy koszulke nocna, myslalam ze pralka ja zmechaci ale ma juz ponad rok i jest jak nowa :) mysle ze materialy maja porzadne

Gość emiiiiiiiiiiiii
ja mam dwa komplety bielizny tej firmy :) bardzo seksi radze ci prac recznie ja tak robie

Wczoraj doszła moja paczka:) bielizna naprawdę świetnie leży... a mój luby zachwycony jak nigdy:) prać będę ręcznie to na pewno ;)bo kolor trzyma dłużej:) chyba częściej będę zamawiała bieliznę tej marki:) Może zmienimy temat: jak wam się podoba ta bielizna??co o niej sądzicie;)

Ja jestem zawsze zachwycona obsessivem, zawsze mają najciekawszą ofertę, i w ogóle takie sexy rzeczy i teraz mają nową kolekcje. Tu na banerze pokazali www.carmin.pl

Gość oregano
ja także mam kilka komplecików bielizny obsessive.jeśli chodzi o tę bieliznę to jestem naprawdę zadowolona . ładnie zapakowana, pudełeczko z hologramem, i produkt objęty gwarancją, nie wiem jak inne sklepy ale ten w którym ja kupuje gwarantuje 10 dniowy zwrot towaru.

Każdy sklep internetowy ma obowiązek dać 10 dni na zwrot towaru - to jest zagwarantowane w ustawie o ochronie niektórych praw konsumentów. A niektóre sklepy z bielizną termin ten wydłużyły - Bellissima czy Dopasowana gwarantują 28 dni.

Gość niestety do tego trzeba mieć
ciało... ładne...

Gość oregano
Kochana nie trzeba mieć idealnej figury:) porostu trzeba się podobać samej sobie no a jak przy okazji osoba , z którą jesteś będzie tym faktem równie zachwycona:)to naprawdę nie ma się czym przejmować:)

10 dni ja korzystam ze sklepu http://www.carmin.pl/ gdzie jest 24 dni na oddanie towaru, ale obsessiva nigdy nie musiałam ani nie chciałam oddać. A co do ciała jak się wybierze dobry odpowiedni komplet to ładnie wygląda nawet wtedy jak się nie ma figury modelki tak jak ten w paseczki bo ukrywa brzuszek a eksponuje ramiona i piersi, a wtedy mężczyzna nawet nie spojrzy na niedoskonałości