Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia2088

test ciążowy

Polecane posty

Gość Niunia2088

Witajcie. Może któraś z Was z doświadczenia wie po jakim czasie można zrobić test ciążowy aby wynik był wiarygodny (wiem że na ulotkach jest napisane że nawet 6 dnia od owulacji ) ale chcę wiedzieć jak to jest w praktyce...chciałabym go zrobić jak najszybciej ale boję się że zobacze negatywny a bardzo z mężem chcemy dzidziusia.

Gość mmonna
spróbuj, a za tydzien znowu :-)

Gość nie słuchaj
tej idiotki coś sobie uroiła test zrób w dzien spodziewanej@ lub kilka dni po mnie 2 kreski wyszły dopiero 3 dni po terminie @

zgadzam się z nie słuchaj - test nie zawsze pokaże ciążę już 6 dni po zapłodnieniu, lepiej poczekać do dnia spodziewanej @

Gość Niunia2088
też tak właśnie słyszałam że dwie kreski wychodzą po terminie spodziewanej@ a czy komuś wyszły szybciej???jest taka możliwość??

Gość mmonna
nevillla nie bądz złośliwa, że ty nie chcesz miec dziecka to nie znaczy ze inni tez nie chcą i w tobie sie kiedys obudzi instynkt

test trzeba zrobić w dniu spodziewanej miesiączki, a najwcześniej 3 dni przed spodziewaną miesiączką - tylko z pierwszego porannego moczu. Tydzień przed miesiączką raczej nie wychodzi. Jeżeli chcesz mieć pewny wynik zrób badanie krwi na poziom betaHCG. www.porady-poloznej.pl