Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....ADA........

Czy mozna myć twarz płynem do higieny intymnej?

Polecane posty

Gość .....ADA........

kiedyś nie miałam żelu do twarzy i myłam przez kilka dni płynem do hig.int. i musze powiedzieć, że NIGDY nie miałam tak wspaniałego oczyszczacza!!! umył mi twarz tak dobrze, że wacik był idealnie biały a po innych płynach, żelach, piankach ZAWSZE miałam wacik brudny... Jak myślicie dziewczyny można tego płynu używać do twarzy? Kto się zna na składach INCI? A może macie jakiś kosmetyk sprawdzony do oczyszczania twarzy?

wydaje mi sie ze zaszkodzic to ci chyba nie zaszkodzi.w koncu jest do delikatniejszegoo miejsca;) ja uzywam toniku under 20.zele wysuszaja mi twarz.

ja myję tym Ziai już chyba od 2 lat codziennie i wszystko jest jak najbardziej ok. nie wiem, czy pomaga na pryszcze, bo nigdy nie miałam, więc nie mam pojęcia. pozdrawiam i polecam jak najbardziej. to najdelikatniejsze mydełko :) nie zapominaj o kremie odpowiednim do swojej cery!

Gość sdfsdf
ja tez myje i jestem zadowolona :)

Gość .....ADA........
Dzięki dziewczyny :-) chyba sie przerzucę na swój płyn, bo przetestowałam już tak dłużo żeli i płynów do twarzy, ale żaden tak nie wyczyścił

Gość tak mozna i to nawet zalecane
przy cerze tlustej. taki plyn ma tez ph ktore jest wspaniale dla twarzy. polecam

Gość kiciaaa...
kocham ludzi za takie pomysly:D