Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn

Ej dziewczyny ile mialyscie partnerow? I czemu jezeli duzo to nazywaja nas dziwk

Polecane posty

do malena1987 "Mój wieloletni partner miał około 70 kobiet (ma 33 lata) ...." ale zawodnik ...przecież to nie NK...:-) to masz marne szanse ze ten facio bedzie ci wierny bo wilka ciagnie do lasu. I jeszcze jedno ilość partnerów seksulanych podanych przez kobiety mnożymy przez trzy, w przypadku faceta dzielimy tez przez trzy... kto sie zgadza ręka do góry ;-)

Gość aventronic
eee.. ja tam tyle powiem..: zaden facet nie powinien nazwac kobiety dziwka za to ze miala tyle i tyle partnerów zyciowych...czlowiek mlody.. czlowiek glupi.. mimo to jak dla mnie to powinno miec sie tylko tego JEDNEGO/JEDYNĄ no chyba ze nie wyjdzie.. trudno. i go kochac i szanowac... niz byc z tyloma naraz.. nie mam nic przeciwko czy 1 czy 50*...tylko mi sie wydaje ze jak ma sie od groma partnerow.. tzn mialo sie.. to uczucia sie juz mieszaja i nie wie sie co do kogo sie tak naprawdde czuje..

Gość aventronic
nie no spoko. ja tez szanuje decyzje innych... tylko dla mnie to troche dziwne tak jak napisalem bo jak mialo sie tyle partnerow.. to hm.. czy wie sie co sie czuje do obecnego?? ja po prostu nie moge sobie tego wyobrazic jakos xd. nie zamierzam tutaj nikogo obrazac czy cos ,takze luzik.

prawiczek, nie, nie lubię babiarzy. Lubię mężczyzn, którzy już wiedzą co i jak. Nie mamy 15 lat i np 3 partnerki, to nie jest jakiś szok. Tamten jeden tylko był jakimś seksoholikiem, lecz mimo wszystko, jest to miłość mojego życia... Niestety, ale już od dłuższego czasu nie chce być ze mną :P

Dla mnie babiarz, to facet, który dla sportu zalicza jedną za drugą, zawsze musi podrywać jakąś kobietę... :| A potem sobie tylko w notesiku odznacza każdą kolejną.

do malena ....\"Lubię mężczyzn, którzy już wiedzą co i jak. lecz mimo wszystko, jest to miłość mojego życia... Niestety, ale już od dłuższego czasu nie chce być ze mną\" Nie zastanowoilo cie to ze sokoro chlop zaliczył 70 kobiet to ty będziesz kolejna zaliczoną? i licznik raczej mu sie nie zatrzyma? i będziesz tylko epizodem?...niezly materiał na miłość życia eh niech to będzie ostrzeżeniem dla innych szukających doświadczonych...

Może po prostu myślała, że jest tą jedyną i że on się dla niej zmieni... Sraty-taty...

Dobra, sama ja to powiedziałam :D Nadal chora jestem i gorączka rzuca mi się na umysł :P Piłam tylko do tego, że na tym forum często różne cyferki bierze się dosłownie, kiedy tak niekoniecznie musi być :P

Gość annna23
przed 20-stka mialam 4, ale od trzech lat juz tylko tego jednego obecnego

Gość agula0890
ja mam 19 lat i miałam około 15...ale od dwoch lat mam caly czas tego samego i jestem bardzo szczesliwa:). Niestety,ale w naszej kulturze tak się utarło ze jesli kobieta lubi seks to jest juz to cos złego...i z tego powodu wlasnie tak wiele z nas ma problemy z osiagnieciem oragazmu,z przelamywaniem barier w seksie itp. Facet jesli mial wiele partnerek to jest to w zasadzie naturalne,nikogo to nie dziwi ani nie oburza. dziewczyna uwazana jest za dziwkę....

Gość malutka22222
Bo to większość facetów wyzywa kobiety od dziwek jeśli miały one wielu partnerów. Moim zdaniem powodem do tego jest to że mają oni kompleksy, nie mogą przeboleć że zwiążą się z dziewczyną która miała więcej partnerów niż oni partnerek:P

Gość malutka22222
o tym prawiczek własnie pisałam:) O facetach co nie mogą przeboleć że kobieta więcej partnerów miała:P Jesteś na to najlepszym dowodem:) Ale nikt Ci się nie każe z taką wiązać więc po co w kółko to wypisujesz?

Gość malutka22222
Ja wiem ze taka do Ciebie nie pasuje bo znam Twoje poglądy. Ale nie obnoś sie tak z tym, ja tam prawiczka tez bym nie tknęła:P a jakoś o tym nie trąbie non stop

Gość malutka22222
Słuchaj ja prawiczka nigdy nie chciała(nawet będąc dziewicą) i nie chce więc nie panikuj, znajdziesz taką co Ci będzie odpowiadać albo i nie... Różnie to bywa ale nie gadaj kazdej że takiej co miała wiecej partnerów niż ty partnerek to byś nie chciał, bo ja jakbym to usłyszała jak bym i dziewicą była to bym pomyślała ze masz coś z gową skoro na pierwszym spotkaniu z tym wyskakujesz

Gość bbbbbbb75645
ja mam 21 lat i partnerów 82 i co ? zawsze z gumą bezpiecznie krew oddaje do lekarza chodze regularnie i jest wszystko ok

Gość Natka z kalafiorka
Ja mam 16 lat i mialam 12 partnerow seksualnych- nie wiem czy to duzo

Gość dziewica z blonka
ja jetsem dziewica i chcialabym prawicczka!!!!szanuje takich chlopakow!!!!!prawiczki rulez

Gość dziewica z blonka
ja jestem cnotka i chce prawiczka!!!!tylko takich chlopakow szanuje!!reszta to scierwa!!ale co zrobic skoro takich jest wiecej

Gość dziewica z blonka
ej podzszywaczu pedale daj spokoj PEDOFILU

Gość dziewica z blonka
Rucham krasnale - tylko ogrodowe :D