Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suicide_bunny

Okłamał mnie,po 2 latach!Nie wiem co robić

Polecane posty

Nie po to tu napisalam ,zeby dyskutowac z takimi ludzmi jak Ty. Chcialam uslyszec slowa wsparcia a nie wdawac sie w dyskusje na temat dojrzałosci emocjonalnej . Cale szczescie są tacy ludzie jak blubiird( uczepiłam sie ,ale bardzo sympatyczny nick ) i wiele innych ktorzy maja na szczescie cos innego do powiedzenia niz slowa pogardy. pozdrawiam ;]

Gość a w jakim jestescie wieku
Chciałbym zauważyć,że to nie ja piszę o dojrzałości emocjonalnej,bo zadałem tylko proste pytanie w jakim wieku jesteście,a Ty piszesz wypracowanie i chcesz mnie pouczać.Na jedno moje zdanie piszesz wypracowanie i jeszcze próbujesz mi ubliżać.Tak się nie zachowują osoby,jak o sobie mówisz "dojrzałe".

Człowieku, odpuśc sobie. To ty stwarzasz problem i myślę, że nikt poza Tobą go nie widzi. Tak a propos dojrzałości.

Gość a w jakim jestescie wieku
Następna!Pytałem o wiek z ciekawości,w jakim są wieku,a wy swoje i najlepiej wszystkim ubliżać.

"A w jakim jesteście wieku" to typowy Troll czatowy zwany czasami karolkiem....nie zwracajcie na niego uwagi :-) pisz lepiej, co się dzieje, trzymamy kciuki:-)

Gość myślicie że to karolek
? :D W takim razie rzeczywiście ignor na jego mądrości :)

nie jestem pewna na 100% ....ale podobny schemat myślowy .....typowego Trolla. Wiecie, sama się zastanawiam, co bym zrobiła na miejscu tej dziewczyny, ale chyba poczekałabym na przeprosiny ze strozny faceta :-)

Zadzwoń do tej dziewczyny i zapytaj co dokładnie widziała. Czekaj aż się odezwie, i w zależności jakie będzie miał argumenty wybacz mu lub nie. Bardzo mi Ciebie żal....potrafię się trochę wczuć w Twoją sytuacje mimo, że nic takiego mnie nie spotkało.:(

Wiec... napisal mi dzis znowu smsa , (bo nei odpisalam na tamtego ) .. \"Wiedz,ze nigdy Cie nie zdradzilem ani nie obsciskiwalem zadnej szlory,ile razy dostalas takie wiadomosci i zadna nie okazala sie prawda..a sklamalem bo nie chcialem Cie martwic. KOCHAM CIE !\" .. hmm coz. nie wiem sama . to nie jest wyjasnienie ? i pisal ze chce sie spotakac. poczekam jeszcze.. bo chyba psych. nie jestem gotowac zeby sie spotkac.. wiem ze bym mu ulegla..a nie chce. Chce pokazac że ze mna tak sie nie da.. ale nie wiem czy dobrze robie ?

ja bym poczekała aż chociaz zadzwoni,a nie pisze sms'y.to chyba nie jest zbyt duze wymaganie...a tak to dobrze,trzymaj się:)

Gość to wcześniej też
dostawałaś wiadomości, że on z kim teges? no to piewnie nie pierszy raz :o

Posluchallam sie jednej z rad i jeszcze raz skontaktowalam sie z tamta kolezanka. zapytalam jak dokladnie tanczyli..wiec daje cytat "wiec tak byli na przeciwko dj ,on tanczyl za nia ,ona przed nim.On ja przytulal od tylu i glowe mial u niej na ramieniu" .. .az mi slabo jak sobei to wyobrazam.

Gość maczo men
o, to pewnie sobie wyobrażał, jak to by było z nią robić od tyłu... jak tak dzeiwczyna tańczy i kręci tym tyłeczkiem

Gość gerarrd
rozpedz sie i pierddolnij glowa w kaloryfer

Gość maczo men
też jak chodzę do klubów to takie młódki wywijają... stanę za taką i jak zaczyna się obcierać o moje spodnie, to dostaje wzwodu... jeszcze czasami da się pomacać to tu, to tam mrrrrrr

Gość maczo men
aż mi stanął, jak przeczytałem o tym, jak od tyłu się do niej przytulał... uwielbiam to uczucie, kiedy przez spodnie czuję wypięty tyłeczek....

Gość Panaceum....
:O Chciał eksperymentu, chciał przypomnieć sobie jak to jest z obcą dziewczyną, bo po 2 latach może już nie czuć takiego podniecenia gdy dotyka Ciebie... wiesz co mam na myśli? Ale bał się czegoś więcej, i pozwolił sobie tylko na to... nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ja chyba zareagowałabym impulsywnie i po prostu go zostawiła... z opcją, (ale tylko do mojej wiadomości) ewentualnego powrotu po dłuższym czasie. Wiem, że to głupie, ale jak kiwniesz tylko głową, chwilę się pogniewasz, to on uzna, że nawet łatwo poszło i po prostu na przyszłość lepiej się z tym będzie krył...On musi wiedzieć jak głęboko Cię to dotknęło, i nie daj sobie wkręcać, że to tylko taniec, bo wiadomo co facet czuje kiedy obca dziewczyna wypina tyłek i smyra go w tamtych okolicach, a skoro trzymał jej głowę na ramieniu widocznie się do nie przyciskał....

Gość wiesz co kiedys
puściłam faceta do klubu beze mnie żeby go sprawdzić....wysłałam tak kolezanke ktorej on nie zna, a ona jego widziala na naszych zdjęciach. Powiedzialam jej jak idzie ubrany, i w jak duzej grupie osob. Po jakims czasie ona zadzwoniła i powiedziala ze go znalazla, (moj facet ma bardzo charakterystyczny wygląd) i ze bedzie miec go caly czas na oku. Po 4 godz on napisał ze juz wraca, a jakis czas pozniej ona napisała ze przed chwilą wyszedł i raz poszedł zatanczyc ale chwile sam z kiimplami, bez zadnych lachonów, i nawet nie szukał, i ze większosc czasu przesiedzial w loży. Pozniej jego relacja, wszystko sie zgadzało.

Gość wiesz co kiedys
na twoim miejscu zrobilabym tak w najblizszym czasie, za jakies 2 miesiace? moze miesiac. wyslij go na impreze a za nim panią detektyw ;)

Gość AskaaaAaa
skłamał raz w takiej sprawie później skłamie w innej drugi trzeci aż w końcu po ślubie zostaniesz z dziećmi i depresją... powodzenia...

Gość z wlasnego doswiadczenia...
mialam identyczna sytuacje,z tym,ze odeszlam,potem byl powrot.dalej poszlo juz z gorki,bo tego typu sytuacje byly codziennoscia,az posunal sie do tego,ze zaczal zdradzac.na pewno nie kazdego mozna sadzic taka miarka ale chyba powinnas sie mocniej zastanowic...

Hmm co sie dzieje.. nic. siedze w domu , mysle, przegladam zdjecia, filmy .. zastanawiam sie czy to ma sens . Musze byc gotowa zeby sie spotkac, bo wiem ze on mi nic innego nie powie jak to ze sklamal zebym sie nie denerwowala a ta blondynka jest plotką. To powiedzial mojej przyjaciolce jak ją dzis spotkal w sklepie. Dlatego musze miec juz gotowa odpowiedz.. i jak to chce wszystko rozegrać. Łudziłam sie ze to rzeczywiscie plotka, ale ta kolezanka nie miała powodu zeby kłamac! I jeszcze tak ciasno byli sklejeni..nie wiem czy chce potem dać sie dotykac tymi samymi rękami.On mi tylko napisal potem jeszcze \"Jestesmy ze soba tak dlugo,nie mozemy tego skonczyc,prosze pamietaj ze kocham!I wybacz pomimo wszystkiego!\" .. i prosil o spotkanie.ja caly czas zwklekam z odpowiedzia kiedy dokladnie..albo dzis wieczorem albo jutro.Chociaz dzis nie wiem czy jestem gotowa - i zrobie jeszcze jakąs glupote.

RADZE CI PAKUJ SIE I ZWIEWAJ PÓKI MASZ JESZCZE NA TO CZAS !!!!!ALBO TWOJ UKOCHANY URZADZA SOBIE NOCNE POPIJAWY Z KOLEGAMI ALBO MA KOGOS NA BOKU !!!!! A WYMOWKA ZE CIE KOCHA POWINNA DAC CI DO MYSLENIA ZAZWYCZAJ FACET KTOREMU ZARZUCASZ JAKIES RZECZY USPRAWIEDLIWIA SIE ZE CIE KOCHA TO NAJWIEKSZY DRAŃ !!!!! NIE DAJ SIE NABRAC BO BEDZIE SIE TO CIAGNAC W NIESKONCZONOŚC ....

Gość Zostaw go i nie nabieraj się
na te głupie teksty o miłosci....pamietam, mialam taką samą sytuację, tyle tylko ze moj polazł do klubu za moją nieszczęsną zgodą, co się okazało, były tam tez moje kolezanki ktore od jakiegos czasu namawialy mnie na impreze ale ja za klubami nie przepadam. Jest to najpopularniejszy klubk w moim miescie, duzy i leci tam swietna muzyka, przyznam ze pare lat temu czasem w nim bywałam. Ale do rzeczy, kumpelki zadzwoniły mowiac ze moj chlopak tanczy z jakąs lalą, dość skąpo ubraną, i lata jej rękami po calym ciele...pojechalam tam od razu oczywiscie, zeby się przekonać osobiście, jak ja przyjechałam on juz z nią nie tanczył, on stał z nią w kącie i sie lizali :O Cięzko to przezyłam bo nasz związek był w zasadzie idealny, trwał juz bardzo długo, ufałam mu bezgranicznie. Był czuły wrażliwy, a przypominając sobie jak siedział przy mnie, głaskał mnie po głowie i mówił "kocham cię myszko, nigdy cie nie opuszczę, nigdy nie zdradzę" nie mogłam uwierzyć. Przestałam się odzywac, on codziennie pisał, pozniej dzwonił, po 2 tyg gotowa by mu to oznajmić spotkałam się z nim i zerwałam. Dziś jestem szczęsliwa z innym męzczyzną, moim mezem. Nie wyobrazam sobie zycia bez niego:)

SKORO ZWIZEK STAJE SIE IDEALNY TO PIERWSZA OZNAKA ZE JEST COS NIE TAK ..... PRZEZYLAM TO SAMO ALE JUZ SIE OD TEGO UWOLNILAM NA SZCZESCIE NIE MA CO KONTROLOWAC 2 POLOWKE ALE TEZ NIE MA CO SOBIE TEGO LEKCEWARZYC SZCZERZE UCIEKAJCIE JESLI TO MOZLIWE BEDZIE GORZEJ ......

Ale moze to plotka ? .. jezu no nie mam pojecia ; (((((( nie mam siły zeby zerwac... moje zycie bedzie juz takie puste bez niego. On byl wszystkim . Musze sie z nim spotkac, i najwyzej posluchac Was. no coz.. bedzie bardzo ciezko.

W TYM MOMECIE NAJGORSZE CO ROBISZ TO WLASNIE TO ZE UZALASZ SIE NAD SOBA DZIEWCZYNO BEDZIESZ DO SNOSIC !!!! NARAZIE SA GLUPIE WYCHODNE A POZNIEJ GDY BEDZIESZ GO OBWINIAC I WYPYTYWAC GDZIE BYŁ BLA BLA BLA Z CZASEM DOSTANIEM PO BUZSCE A WTEDY BEDZIE JUZ MOJA KOCHANA ZA POZNO !!!!!!! POWODZENIA Z MOJEJ STRONY TO KONIEC PODNIES GLOWE DO GORY JEST MILION INNYCH EXTRA FACETOW ZACZNIJ POSZUKIWANIA ...........

jak chcesz wysle ci moje zdjecia po tym jak wygladalam gdy zaczelam pytac o za duzo rzeczy !!!!!