Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheep777

wolicie psy czy koty? dlaczego? dopisujcie + i -

Polecane posty

Gość psy śmierdzą!
Psy śmierdzą , a koty są czyściutkie i ładnie pachną. Ja wolę kotki bo mniej z nimi kłopotów i są nr 1! NR1-KOTY NR2-CHOMIKI NR3-PSY (ŚMIERDZĄ NIE DO WYTRZYMANIA)! KOTY GÓRĄ! PSY DOŁEM!

Gość psy śmierdzą!
MALADIE- TO KUNDLE SĄ FAŁSZYWE! KOTY SĄ KOCHANE A KUNDLE TO TYLKO WYJĄ PO NOCACH I NIE DAJĄ SPAĆ! KOTY GÓRĄ KUNDLE DOŁEM!

Gość psy śmierdzą!
MALADIE- TO KUNDLE SĄ FAŁSZYWE! KOTY SĄ KOCHANE A KUNDLE TO TYLKO WYJĄ PO NOCACH I NIE DAJĄ SPAĆ! KOTY GÓRĄ KUNDLE DOŁEM!

Gość psy śmierdzą!

Gość psy śmierdzą!

Gość gł od ny
mam żone o jaka wyszczekana ,wasz BULGOT przy niej to pikuś,a obie z teściową /swiekruchą/to istne schronisko dla sobak -psiarnia!!! zgiełk ,zgiełk ,i chałkanie

Gość psy śmierdzą!
NO PO PROSTU ŚMIERDZĄCA PSIARNIA!

Gość Basia Szymanska
KOTY....!!!!!!!!!!! Bo nie ma porpermuw ze nimi a psy są gupie

Gość mój mąż to chinczyk :)
z psem 3 razy haha miniumum 5 !!

haha psy są mądrzejsze od kotów psy ratują ludzi kochają są wierne i sa mądrzejsze od kotów miałeś kiedyś psa nie to wiedz że są mądrzejsze niż się wydaje

ja uwielbiam zapach psów nie jest śmierdządzy 3 dni i prawie go nie czujesz

psy wyja jak są smutne to koty nie dają spać psy są najwerniejsze nigdy nie zdradzą są wierne pies to nalepszy przyjaciel człowieka koty też lubie i jak pies jest bardzo brudny to go trzeba wykąpać nie powiesz mi że sam się oblizujesz!

to koty są głupie czy kot rzuci się na kogoś w twojej obronie ale pies poliże ci jak jesteś smutny i zawsze są przy tobie pies poszedłby za tobą w ogień!

Gość histeria90
Koty, wiadoma sprawa. Psy są przeważnie durne.

ja mam 2 koty i ani nie srają gdzie popadnie, anie nie ma problemu z antykoncepcją bo są niewychodzące i wykastrowane i do tego kocury, ani nie są fałszywe (jak można powiedzieć, że zwierze jest fałszywe, zwierze to nie człowiek, opamiętajcie się), nie niszczą niczego,bo do drapania mają swoje drapaki psa też bym chciała, ale to przygarnę ze schroniska jak kupie dom

ps jak jestem smutna albo coś mnie boli, to jeden z moich kotów zawsze przytula się i mruczy, zawsze wyczuje mój smutek

psy są piękniejsze to koty nie dają spać i jak nie da się im tabletek to wyłażą im z dupy pasożyty blleeee a pies ma góa jednego i jak się go karmi gównami i nie moż nimi zaraźić i mu nie wychodzą nia cierpie kociarzy lubią tylko koty inne zwirzęta mogły by dla nich zdechnąć dlaczego psy są ratownikami przewodnikami tępicialami szkodników i robali nie że są śilniejsze io odwżniejsze i mądtrzejsze mój pies zawsze mnie wita śpi ze mną zawsze pilnuje czy nic mi się niedzieje taka jeden film dokumentalny są taka pani miałą ataki ukrzycy jej pies był łysy bo się martwił i przynosił jej cukierki wyczówał atak a jak już go miałą to się do niej przutulał i ja lizał psy ratują życia ja bardziej kocham mojego psa niż ojaca babke ciotke siostre !

ja lubię koty i lubię psy i co? zdziwiona? :D

wszyskie ziwrzęta są mądre ale psy i małpy najbardziej i konie też

ja też kocham wszyskie ziwrzęta ale najbardziej psy

Gość bbbbbbbbbbbb
uwielbiam koty i zdecydowanie wole je od psów.Przy okazji powiedzcie mi, co sądzicie o historii, która mi się przytrafiła z kotem.Jesienią przygarnęłąm do domu bezpańską kotlkę, która ze 3 lata mieszkała na działkach.Była tam dokarmiana przez właściciela działki, ale domu swojego nie miała.Z głodu zaczęła zaglkądac do naszego domku, lubiła z nami przebywać i wyaźnie lubiła też nas.Z pierwszymi przymrozkami postanowiliśmy zabrac ją do domu.Mieszkała u nas, wydawało się,że jest zadowolona, miała ciepły dom, pełna miseczke i nasze uczucie.Wysterylizawaliśmy ją,zaszczepili, odrobaczyli a na wiosnę zaczęła jeździć z nami na działkę.W Weekendy spaliśmy tam i nie było żadnych problemów, kicia wychodziła sobie ale zawsze trzymała się nas i kontrolowała sytuację.Wczoraj nagle coś jej się stało, pobiegła na starą działkę, gdzie poprzednio mieszkała i nie chce wracać.Właściciel ogrodu chciał ja nam przynieśc , ale nie pozwoliła wziąć się na ręce, na nas tewż syczy, warczy i drapie- zachowuje się jak dziki zwierzak, to zupełnie do niej niepodobne,a nas traktuje jak obcych ludzi.Dziś rano zajrzała na chwile,wyjadła z miski i znów uciekła.Co robić

i pies i kot ma swoje plusi i minusy Sama mam 2 psy i 3 koty ;) Generalnie chyba wolę psy, ale rzeczywiście są mniej samodzielne, trzeba wyprowadzić itp, kot sam sobie ze wszystkim radzi. Podoba mi się w kotach ze są takie sprytne i te ich zadziorne charakterki, ale jednak to pies jest wiernym przyjacielem , oddanym właścicielowi, kochającym bezwarunkowo, natomiast kot chodzi swoimi ścieżkami. Pies jest dla nas, a my dla kota ;) Gdzieś kiedyś czytałam,że pies wchodzi właścicielowi na kolana , bo chce sie przytulić, bo go kocha, a kot wchodzi na kolana , bo tam mu ciepło ;) i coś w tym jest :p

bbbbb koty bardzo przywiązują się do miejsc, pewnie tęskno jej do tamtej działki wydaje mi się, że jak przyjdzie zima to kotka znowu będzie chciała być u Was takie już są koty wychodzące :)

Gość amellia_
ja mam kota i psa kot + nigdy nie załatwia się w domu ani nie sika ani nie robi kupy, zawsze stoi przy drzwiach żeby go wypuścić jak mu sie chce + nie wyprowadzam go na spacer gdyż kot chodzi swoimi drogami i spaceruje sobie sam lub z kolegą kotem sąsiadki który czasem po niego przychodzi + mój kot nie drapie, uwielbia się przymilać i przytulać, jest po prostu słodziakiem + jest bardzo mądry i wie że do mnie na łóżko nie może wchodzić - czasem nie wraca na noc i sie o niego martwię - czasami go przyłapuję jak szpera w kuchni, wejdzie na szfke i szuka szczęścia, ale jedzenie mam pochowane pies + psa trzymam na dworze ma budę i podwórko, więc nie muszę go wyprowadzać na spacer + obroni mnie jak trzeba przed wrogiem + pilnuje podwórka i budzi respekt wsród obcych ludzi + pies kocha miłością bezwarunkową - dużo je bo to duży pies - trzeba sprzątać po nim kupy z podwórka - czasem szczeka i mnie to wkurza

Gość amellia_
a no i jeszce to na plus ze kot jest czysty a pies niestety taki troche brudasek :)

serio kot przychodzi po kota na spacer? niezłe :D

ja mam 3 psy ale niektore kotki tez mi sie podobaja... tylko problem tkwi w tym ze moje psy raczej kota nie zaakceptuja

Gość skakaneczkadk
kot miałczy to śmieszne miał miałmiała

Gość amellia_
serio przychodzi po niego na spacer, przychodzi do nas na podwórko i staje pod drzwiami, mój kot wychodzi i razem idą sie szlajać po osiedlu, ale mają takie swoje miejsca gdzie często chodzą :) wiem ze to śmieszne, mi też sie chce z tego śmiać ale już sie przyzwyczaiłam

Gość dżonk chelebej
ja coś ci się stanie to pies popędzi po pomoc że są mądrzejsze udowodnione nawet naukowo pies może bronić się do ostatniej kropli krwi nawet dom i nawet jak ty go nie lubisz i krzywdzisz ty psa skatujesz a od będzie cie lizał po rękach ja też lubie koty ale psy kocham starsznie że nie wiem co psy są magiczne (są potomkami wilków) pies pójdzie za tobą w ogień a jak naprzsykłąd skatujesz kota to cie zadrapie psy są wierne wyją bo są smutne niedawno zmarł mój dziadek a jego pies codziennie 24 godziny na dobe wył na druhi dzień zdechłz tęsknoty psy nie śmierdzą to koty cuchną a tymbardziej ich gówna w których są larwy jak nie dasz koty tabletki to będzie miałw brzuchy tysiąc pasożytach które wyłażą im z dupy i łątwo zarażają a psy pies tesz powinien mieć tabletke a le ma góra jednego pasożyta ito jak się go karmi gównami psy kochają najmocniej