Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheep777

wolicie psy czy koty? dlaczego? dopisujcie + i -

Polecane posty

widzisz, ja kotu kupuje bardzo dobre jedzenie u weterynarza, a nadal jak walnie kupe to czasem idzie strzelić sobie w łeb :D

kot jak się zsika na dywan albo kupe zrobi to zapach nie do wytrzymania :D ciekawe czemu koty mają takie specyficzne odchody...xD

pewnie kwestia oznaczenia terenu - taki smród że nikt się nie zbliża ( z moczem tak samo)

Gość kot -nie
a ja wam powiem coś ciekawego: kota ma osoba która ma nadmiar neutronowna swojej skórze - czyli takie niedopieszczone. Zauważcie są to najczęściej osoby samotne, nie mające możliwości pocierania skóry podczas pieszczot aby zneutralizować te ładunki. Dlatego pieszczą się z kotami. Psa ma osoba która nie ma problemów w tym co napisałam powyżej.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaa
sama mam psa - wiele wad ale i anjwiekszy z plusow - to rpzyjaciel i poczucie bezpieczenstwa podczas wyjazdow meza :P koty uwielbiam - ale u kogos Jedno ale - wg mnie kot zamykany w domu to juz nie jest kot - nie wiem jak nazwac takie zwierze - ludzie robia sobie z kotow chomiczki i trzymaja je latami w zamknieciu PRAWDZIWY kot to wolnosc, niezlaeznosc, chadzanie wlasnymi drogami - taki samotnik - wloczega - wracajacy do domu kiedy ON chce to dla mnie prawdziwy kot :) jakbym mieszkala w domu na wsi mialabym ze 2 lub 3 koty :) mieszkanko w miescie - to wg mnie nie jest miejsce dla kota do tego jeszcze kot powinien byc rudy (ale to juz moje widzimisie)

Gość do onaaaa
a powiedz mi, co zrobic z kotem ktory ma juz w genach strach przed otoczeniem? Teraz jedne domowe koty są z drugich domowych kotow. mam kota odkąt skonczyl 2 miesiące. kupilam smycz i chcialam z nim spacerowac, bał się i nadal sie boi. Po pol roku dalam sobie spokoj z pseudospacerami, moj kot po prostu nie lubi byc na zewnatrz.

Koty! ten maly jezyczek i pachnaca slina.. zgadzam sie z onnnaaaaaa Kot powinnien miec ogrod do dyspozycji + Koty zakopuja swoje odchody a nie jak pies-nasra na chodnik, Pan to oleje i pojda razem dalej

Gość wolne niezalezne koty
zyją krótko, dlatego ja moich sierściuchów na zewnątrz nie wypuszczam

Odkąd pamiętam w moim domu zawsze był pies więc bez psa dom nie jest dla mnie domem...bez kota również ,,wolne niezależne koty żyją krótko, dlatego ja moich sierściuchów na zewnątrz nie wypuszczam\" od reguły są zawsze wyjątki-chyba że to pomówienie-mój kot jest kotem kochającym dom ale więcej czasu spędza na podwórku i ma ponad 10 lat i trzyma się rewelacyjnie...załatwia się na dworze więc nie ma problemu-z psem również... taka prawda kochani, że trzeba zwierze dopasować do warunków i możliwości...bo chciałabym mieć 5 psów ale nie ogarnę ich i dlatego mam 1

Gość spierdaIać hehehe
wolne niezalezne koty to smierdziuchy, zawsze zarobaczone i brudne i zapchlone i na dodatek mnostwo takich ląduje pod kołami :O takie nie wypuszczane dopieszczone mają lepiej

tylko pies:) najlepszy przyjaciel człowieka,pieszczoch,kocha miłością bezinteresowną koty-samotnicy,chadzają własnymi ścieżkami,są zdystansowane,nie ma z nimi takiej więzi....no i podobno są fałszywe:p mówię podobno bo nigdy nie miałam kota..i nie chce mieć

Choć miałam dwa psy to wolę koty, nie szczekają i nie trzeba z nimi wychodzić na dwór.

Gość toktotot
jak sie ma kota to - jak sie wypróżni w domu to gorzej śmierdzi - to trzeba sprzatnac kuwete + nie trzeba go wyprowadzać na spacer ( no chyba ze na smyczy ale to głupio wygląda) - u kotki trzeba dbac o antykoncepcję - u suczki tez - koty jak sikają po domu to śmierdzi przez kilka dni - zmieniaj kuwete to nie bedzie smierdziec - koty są władcze i przymilne - a co w tym zlego ze przymilne??? - koty drapią - psy gryza jak im cos robisz bez powodu ci nic nie zrobia chyba ze niechcacy w zabawie - jak umrzesz w mieszkaniu to kot cie będzie objadał z mięsa jak zje karme z miski - nigdy nie slyszalam nic glupszego - kota nie da się wykąpać - one same myja swoje futerko + kot jest bardziej samodzielny + można go nauczyć wypróżniać sie do kuwety - kot może nie trafic do kuwety - jak ma czysta to sie zawsze zalatwi w kuwecie jestes jakas ograniczona

Gość a ja psy
bo kotów się boję. Psy to jedne z nielicznych zwierząt, ktorych się nie boje.

Gość toktotot
jak sie ma psa to: - trzeba go wyprowadzać na spacer conajmniej 3 razy na dzień - to jest dla ciebie problem?? + psy nie drapią(można się przytulic i się nie odmachnie łapą) + jak zrobi kupę to raczej na sztywno i wystarczy papierem zebrać + pies cie nie zje jak umrzesz - no comment.... - jak suczka ma cieczkę to bez kija z domu nie można wyjść bo inne psy sa natrętne + niektóre rasy nie zostawiają sierści + niektóre rasy zostawiaj sierść - z niektórymi trzeba chodzić do fryzjera i kąpać - pieski znaczą "teren" w mieszkaniu - bo jestes leniem i nie wychodzisz z nim + można je nauczyc wypróżniac się do kuwety kurwa kup sobie rybki a nie masz jakies problemy bys chciala zeby zwierze nie jadlo nie pilo nie zalatwialo sie...zaaal...idiotka :O a jak bedziesz miala dzieci to co?bo dziecku trzeba zmienic pampersa to co bedziesz wolala? ograniczona jestes strasznie.nie dalalbym ci zwirzaka pod opieke

Pies rulez :) A z tym wychodzeniem - jak się ma ogródek, to wystarczy tylko od czasu do czasu posprzątać (na spacerze też trzeba po nim sprzątać). Z drugiej strony jest motywacja, żeby wyjść, dotlenić się... :)

Ja wolę koty bo bardziej przypominają mi ludzi ;P mają charakter , osobowość , potrzebują czasami ciszy i spokoju ,na ich miłość musisz sobie zasłużyć . Chadzają własnymi drogami i świetnie dają sobie radę gdy zostają same . A psy ... to takie dzieci , robia zawsze to co chcemy więc na psy decydują sie ludzie którzy lubią dominować i czuc władzę . Nad kotem nigdy się nie zapanuje w taki sposób jak nad psem Pies jest sługą a kot partnerem :)

Gość pan Mietek
toktotot jak nie rozumiesz jego humorystycznego wymiaru tematu to sama jesteś ograniczona

Gość wolę psy ale o ironio
mam tylko jednego pieska i aż pięc kotów.:classic_cool:

Oczywiscie ze wole pieski:):) sa wieeerniejesze.....Kot potrafil by CIe zezrec gdybys umarla...a pies umarlby z Toba...

Gość samotniczka63
KURWA! PSY ŚMIERDZĄ! I WYJĄ JAK POSRANE! PSY TO SKURWYSYNY! KOCHAĆ KOTY ZABIĆ PSY TAKIE SŁOWO MÓWIĘ CI! KOTY GÓRĄ PSY KANAŁAMI! KOTEK TWOJE SŁODKIE MIAU I KUNDEL ZASRANE HAU.

Gość samotniczka63
KURWA! PSY ŚMIERDZĄ! I WYJĄ JAK POSRANE! PSY TO SKURWYSYNY! KOCHAĆ KOTY ZABIĆ PSY TAKIE SŁOWO MÓWIĘ CI! KOTY GÓRĄ PSY KANAŁAMI! KOTEK TWOJE SŁODKIE MIAU I KUNDEL ZASRANE HAU.

kocham psy lecz koty mają przewagę, mają w sobie taki urok któremu nie potrafię się oprzeć ;)

Gość Wspaniały1
Koty są głupie i srają w kuwete, więc wole psy