Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaśśśśśśka

co na suchą skóre w ciąży

Polecane posty

Gość pytaśśśśśśka

jestem w 6 tc nie chce stosować balsamów typu garnier itp bo mogą szkodzić maleństwu ale moja skóra jes bardzo sucha oliwka ok ale podobno po 3 miesiącu a wogole zapach oliwki.... znacie jakiś balsam kóry można stosować w ciąży

Gość pytaśśśśśśka
dzięki

Gość przyszła mamusia 23
hejka ja jestem w 21tygodniu i od początku ciąży używam kosmetyków firmy mustela, co prawda nie są one tanie ale jak najbardziej opłaca się...są przeznaczone dla kobiet w ciąży od pierwszych dni takze polecam

Gość ewusilaskahsjss
mustela-tylko droga z lekka

Hej, pierwsze słyszę żeby jakiekolwiek balsamy szkodziły dziecku... Przecież Nie dostają sie do krwiobiegu, nie są wchłaniane aż tak głęboko. One maja za zadanie nawilżać skórę a nie mięśnie czy żyły i inne... Wiec spokojnie. Na rynku jest wiele dostępnych balsamów o działaniu nawilżająco- różnych... od najtanszych do tych z górnej półki ;D Więc wybierz sie do jakiegoś wiekszego sklepu, drogerii czy apteki i zapytaj ;D ja używam różnych... ziaja, nivea, garnier i z efektów jestem zadowolona. Wczoraj rozpoczęłam balsam nivea, nawilżająco-ujędrniający brązujący. Ale inne nie poszły w odstawkę, mam bzika na punkcie gładkiej skóry. ;] Pozdrawiam ;D