Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logest_logest_logest

wzięłam 2 tabletki pod rząd niepotrzebnie!!

Polecane posty

przed chwilą ząłozyłam temat o pominięciu w 3tyg ale jednak go nie było i niepotrzebnie wzielam 2 tabletki pod rząd. powinnam skonczyc opakowanie w poniedzialek a zostalo mi ost tabletka na niedziele. czy moze mi sie cos stać jesli wzielam 2 tabletki niepotrzebnie teraz? co moge zrobic? :(:(

Gość kasia6666
nie przedawkujesz, tylko nie masz tabletki na jutro. masz dodatkowe opakowanie? powinnas miec takie dodatkowe na wszelki wypadek jakby ci sie jakas zgubila, albo bys ja wyrzygala to wtedy sie bierze zopakowania zapasowego.

w ulotce jest opisane tylko postepowanie w przypadku pomienia tabletki a ja wzięłam niepotrzebnie 2 pod rząd więc skad mam wiedziec co zrobic. zrobiłam wg ulotki jak w przypadku pominięcia ale pominięcia jednak nie było. nie trzeba byc niegrzecznym. nie jestem głupia ..

nie nie ma przypadku zgubienia tabletek bo to chyba logiczne, ze wtedy sie idzie do apteki. kazdemu sie moze pomylic, ja biore reuglarnie, mam przypomnienie w telefonie ale zdezorientowało mnie oznaczenie dnia. skroce cykl o 1 dzien i w przerwie bede sie zabezpieczac. dzieki za pomoc chociaz mogla byc w przyjazniejszej formie, jak masz zły dzien to nie siedz na takim forum