Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania mała

czy ja za dużo jem

Polecane posty

kurcze jestem w 6 tc a mam mega apetyt nonstop bym jadła i już 3 kilo na plusie kurcze nie wiem co robić napiszcie mi co jeść ja jem np dziś rano kanapka z serem poźniej na obiad makaron z sosem mięsnym pączka na deser nie mogłam wytrzymać :) hod doga na kolacje i międzyczasie jakieś pomarańcza banana a teraz zupe warzywną to

3 kg to sporo jak na tak wczesną ciąże :D Ja na początku dużo tyłam. 99 % to przez własną głupotę. Jedź dużo warzyw,owoców,ryb itd czyli to co zdrowe.

Nie ma co rozpaczać nad dzisiejszym dniem :D Ja w każdym razie jak kiedyś jeszcze będę w ciąży to będę na pewno mądrzejsza :) Grunt to się nie głodzić! Ale również nie stosować zasady -jeść za dziesięciu dla dobra dziecka! :)

Ja we wszytskich ciążach tyłam w I trymetrze do 6kg:O Masakra, ale na mdłości pomagało mi tylko jedzenie, a jeść mam wtedy szaleńczą ochotę bardzo niezdrowo-smażone, słone i tłuste:O Żadne owoce, warzywa, nabiał-odruch wymiotny mam na samą myśl o włożeniu do ust czegoś takiego:P Po I trymestrze, gdy mdłości mijały, zaczynałam jeść już normalnie, waga się uspokajała, a ja koniec końców nie przekroczyłam 16 kg na plusie, więc bez dramatu. Wniosek-teoria teorią, wiem, ze nie je się za dwoje, tylko dla dwojga, ale nie walczyłam ze sobą zbytnio. Może i Tobie potem przejdzie, bo faktycznie, obżeranie się przez 9 m-cy może skończyć się nieciekawie..