Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pękająca

Moje odchudzanie

Polecane posty

Gość arctg
coz, stwierdziłam,ze najwyższy czas wziać sie za siebie, bo ciuchy zrobiły się dosyć opinające:0 nie mam wagi,ale wiem,ze jest sporo za dużo. zalezy mi na odchudzeniu brzucha i ud. No i moim najwiekszym problemem jest choroba zawodowa-nie mam czasu w pracy zeby cos zjesc a jak w koncu wracam do domu o tej 19tej to rzucam sie dosłownie na wszystko

Ja Berta proponuej Ci ,abyś jeden jogurt zastapiła czyms innym ,a zamiast sucharka i serka wiejskiego ugotowała pyszną zupę , ulubiona :) Bo to jest naprawde smaczne i pożywne :)) arctg - Z nami dasz radę :* Musisz sobię tylko postanowić i wyobrazic efekt koncowy , bedzie ciezko ,ale wszystko jest możliwe. :) Ja jutro zjem : 2 kromki WASA z jajkiem gotowanym Zupę jarzynową ta sama co dzisiaj 200 g mandarynek Maślankę Wszedzie te zupy haha ,ale mysle nad tym ,aby sobie rybe zrobic ... tylko jeszcze nie wiem jak ... ;))

Hej! Ja też bym z chęcią się dołączyła. Od 1 sierpnia się odchudzam (z różnym skutkiem) 31 lipca ważyłam 74 kg przy wzroście 158 cm. Moje topiki też niesety umierały :( a bardzo mi pomaga takie wsparcie :)

HEJ! No właśnie uaktualnilam stopkę, bo miałam pomylkę we wzroście :) dzisiaj jak sie ważyłam 62,8 kg :D:D ale jeszcze sporo przedemna.

Kurcze zawszę jak zmieniam stpokę to kopiuję i zapomne zmienić daty :D teraz powinno byc oki :D

Pieknie schudłąś :) Jak tak dalej pojdzie szybko uzyskasz swoj wymarzony efekt :) Gratuluje :* Inaczej sie czujesz 10 kg lzejsza ??

Pękającaa no jasne teraz o wiele lepiej :D:D:D tylko wszystkie ciuchy są lekko za luźne ale wole ich nie zakładać bo są za duże niż nie zakładać bo się już nie mieszcze :D:D:D

HEhehee :) Ja właśnie nie moge się doczekac ,kiedy bede miała okazje wymienic swoja szafe haha :) poczuć jak są spodnie za duże :))

Pękającaa fajne uczucie a najlepsze jest to ze idziesz do sklepu i nie prosisz o największy rozmiar i to też nie wiadomo czy będzie oki, albo pani dając spodnie rozmiar 44 mówi żeby uważać bo zamek może pęknąć :/

Mówiła tak ? Jaka wredna , kobiety czasem są takie zawistne. Ja dlatego nie lubie przymierzać ciuchów. Jaką stosujesz dietkę ?? :))

Na początku odchudzałam się norweską schudłam 6 kg, ale potem przytyłam 2 kg, więc ogólnie wyszło 4 kg, a teraz nie mam konkretnej diety, poprostu mało jem

Achaa :)) Ja tez byłam keidys na norweskiej. Heh , tyle tych diet , człowiek głupie. Ja w kończu doszłam do wniosku ,ze najlepiej samemu sobie sporzadzić menu ,tak ,aby jedzenie sprawiało przyjemność.

juz 20 min na orbim nie meczy mnie wcale, jutro sprobuje wiecej niz 30 min, np 32:) codziennie bede zwiekszac o 1 min az dojde do 45 i bede ciagle tyle jezdzic:) a cwiczenia abs na brzuch tez juz na mnie wrazenia nie robie, narazie bede robila jedna serie, po miesiacu, skusze sie by robic je albo 2 razy dziennie albo jednorazowo przez 16 minut, zaraz kapiel i jeszcze musze zrobic zadanie na jezyk ang na uczelnie:D pekajaca- slonko ja stydiuje i nie mam czasu na gotowanie, ewentualnie moge go zastapic zupka z proszku:) i chyba tak zrobie, kupie jutro zupke pieczarkowa z proszku i rozkrusze suchary do srodka:D o i nawet mniej kalorii o polowe dzieki za natchnienie:D witam kolejne chetne kolezanki:) i gratuluje juz pierwszych sukcesow;)

Berta chyba ,ze tak hahaha :))) Ja takze sobei pocwicze jutro cos na brzuch , musze się zacząć przyzyczajać stopniowo , bo chce wlecie wyśc w bikini ... heh :))

kochana spoko spoko wyjdziemy:D polecam ci te abs 8 min na brzuch, rewelacja, na youtube znajdziesz:) ja mam na kompie, kiedys jakas dziewczyna tu wrzucala na serwer:) a na ta zupke to mi od razu ochota naszla:D takze jutro zupka mniam mniam i wyjdzie niecałe 900 kca wtedy hehe:D

Arminkaa gratuluje, ze juz tyle schudlas :) berta_kasia co to za cwiczenia, ktore polecasz? dieta norweska przyniosla takie efekty, ze nie musze nic jesc od obiadu lub podwieczorku (ktory okazal sie dzisiaj moim ostatnim posilkiem - jogurt i chudy twarozek), bo przywyklam do takiego trybu. chociaz teraz zdazylam troszke zglodniec, ale na pewno nie bede nic jesc na noc. zaraz zreszta klade sie spac :) dobranoc

aly- sa na youtube- 8 min abs na brzucha znajdziesz, taki koles w niebieskich getrach prowadzi, z babka jeszcze jedna i drugim kolesiem:) po angielsku, jest 9 cwiczen kazde kolo 45 minut, swietna sprawa:) buziak

dzieki berta, znalazlam, moze bede miala dzisiaj czas na te cwiczenia :) w ogole czemu o 6 rano sie tu pojawilas, uzaleznilas sie od kafe? ;)

widze ze sie tu wszyscy odchydzaja :) ja wczoraj jeszcze dosc swobodnie podeszlam do diety itp. ale od dzisiaj (w koncu poniedzialek :)) biore sie za siebie mam nadzieje ze tym razem to nie jest tylko slomiany zap[al

witam :D swietnie wam idzie !! pelen zapal :D ja wczoraj pozwolilam sobie na DWA (az dwa) kawalki czekoladowego tortu - nie jadlam czekolady od 1,5 miesiaca:) zapomnialam jaki to cudowny smak hehe ale juz dzisiaj powrot to codziennosci :) jak zwykle duze sniadanko za mna dzieki ktoremu nie jestem glodna wieczorami i zabieram sie dalej za chudniecie, do 3 lutego chcialabym zobaczyc 6 z przodu wiec kupa pracy i cwiczen przede mna ;) co do 8min abs ja rowniez robie codziennie i nie ma ze boli ;) raniutko przed sniadankiem wlaczam sobie milego pana z getrami i cwiczymy ;) sa efekty wiec polecam ale na prawde nie ma odstepstw nawet w nowy rok robilam....wszyscy spali po imprezie a ja brzuszki wyciskalam ;)

Hehe :)) Ja jakos głodna nie jestem Zjadłam już dzisiaj : 2 WASA z jajkiem Zupe 6 mandarynek i nie wiem co na kolacje ... A Wy co dzisiaj jadłyście ??

ja tez sie musze pochwalic - wreszcie jakos sie trzymam dietetycznie4, co prawda dzien sie jeszcze nie skonczyl :) a najlepsze jest to ze nawet mi sie nie chce jesc - chyba sie wreszcie zmotywowalam adziam - zachecilas mnie do brzuszkow ;)) od dzisiaj sumiennie codziennie porcja ćw. - chociaż troche, ważne zeby sie poruszac ...i wreszcie zmienic stopke...bo za bardzo sie lenie:)