Gość arctg Napisano Styczeń 11, 2009 coz, stwierdziłam,ze najwyższy czas wziać sie za siebie, bo ciuchy zrobiły się dosyć opinające:0 nie mam wagi,ale wiem,ze jest sporo za dużo. zalezy mi na odchudzeniu brzucha i ud. No i moim najwiekszym problemem jest choroba zawodowa-nie mam czasu w pracy zeby cos zjesc a jak w koncu wracam do domu o tej 19tej to rzucam sie dosłownie na wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 11, 2009 arctg- witaj kochana:) i od razu zyze ci wytrwalosci, sumiennosci i cierpliwosci w dazeniu do celu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Ja Berta proponuej Ci ,abyś jeden jogurt zastapiła czyms innym ,a zamiast sucharka i serka wiejskiego ugotowała pyszną zupę , ulubiona :) Bo to jest naprawde smaczne i pożywne :)) arctg - Z nami dasz radę :* Musisz sobię tylko postanowić i wyobrazic efekt koncowy , bedzie ciezko ,ale wszystko jest możliwe. :) Ja jutro zjem : 2 kromki WASA z jajkiem gotowanym Zupę jarzynową ta sama co dzisiaj 200 g mandarynek Maślankę Wszedzie te zupy haha ,ale mysle nad tym ,aby sobie rybe zrobic ... tylko jeszcze nie wiem jak ... ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arminkaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Hej! Ja też bym z chęcią się dołączyła. Od 1 sierpnia się odchudzam (z różnym skutkiem) 31 lipca ważyłam 74 kg przy wzroście 158 cm. Moje topiki też niesety umierały :( a bardzo mi pomaga takie wsparcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Arminkaa - Witaj :))) A ile teraz wazysz ?? jest nas coraz wiecej , super ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arminkaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 HEJ! No właśnie uaktualnilam stopkę, bo miałam pomylkę we wzroście :) dzisiaj jak sie ważyłam 62,8 kg :D:D ale jeszcze sporo przedemna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arminkaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Kurcze zawszę jak zmieniam stpokę to kopiuję i zapomne zmienić daty :D teraz powinno byc oki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Pieknie schudłąś :) Jak tak dalej pojdzie szybko uzyskasz swoj wymarzony efekt :) Gratuluje :* Inaczej sie czujesz 10 kg lzejsza ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arminkaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Pękającaa no jasne teraz o wiele lepiej :D:D:D tylko wszystkie ciuchy są lekko za luźne ale wole ich nie zakładać bo są za duże niż nie zakładać bo się już nie mieszcze :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 HEhehee :) Ja właśnie nie moge się doczekac ,kiedy bede miała okazje wymienic swoja szafe haha :) poczuć jak są spodnie za duże :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arminkaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Pękającaa fajne uczucie a najlepsze jest to ze idziesz do sklepu i nie prosisz o największy rozmiar i to też nie wiadomo czy będzie oki, albo pani dając spodnie rozmiar 44 mówi żeby uważać bo zamek może pęknąć :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Mówiła tak ? Jaka wredna , kobiety czasem są takie zawistne. Ja dlatego nie lubie przymierzać ciuchów. Jaką stosujesz dietkę ?? :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arminkaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Na początku odchudzałam się norweską schudłam 6 kg, ale potem przytyłam 2 kg, więc ogólnie wyszło 4 kg, a teraz nie mam konkretnej diety, poprostu mało jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Achaa :)) Ja tez byłam keidys na norweskiej. Heh , tyle tych diet , człowiek głupie. Ja w kończu doszłam do wniosku ,ze najlepiej samemu sobie sporzadzić menu ,tak ,aby jedzenie sprawiało przyjemność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 11, 2009 juz 20 min na orbim nie meczy mnie wcale, jutro sprobuje wiecej niz 30 min, np 32:) codziennie bede zwiekszac o 1 min az dojde do 45 i bede ciagle tyle jezdzic:) a cwiczenia abs na brzuch tez juz na mnie wrazenia nie robie, narazie bede robila jedna serie, po miesiacu, skusze sie by robic je albo 2 razy dziennie albo jednorazowo przez 16 minut, zaraz kapiel i jeszcze musze zrobic zadanie na jezyk ang na uczelnie:D pekajaca- slonko ja stydiuje i nie mam czasu na gotowanie, ewentualnie moge go zastapic zupka z proszku:) i chyba tak zrobie, kupie jutro zupke pieczarkowa z proszku i rozkrusze suchary do srodka:D o i nawet mniej kalorii o polowe dzieki za natchnienie:D witam kolejne chetne kolezanki:) i gratuluje juz pierwszych sukcesow;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Berta chyba ,ze tak hahaha :))) Ja takze sobei pocwicze jutro cos na brzuch , musze się zacząć przyzyczajać stopniowo , bo chce wlecie wyśc w bikini ... heh :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 11, 2009 kochana spoko spoko wyjdziemy:D polecam ci te abs 8 min na brzuch, rewelacja, na youtube znajdziesz:) ja mam na kompie, kiedys jakas dziewczyna tu wrzucala na serwer:) a na ta zupke to mi od razu ochota naszla:D takze jutro zupka mniam mniam i wyjdzie niecałe 900 kca wtedy hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 To na brzuch robi sie 8 minut ?? hahaha :) Znajde zaraz. Trudne jest hehe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Znalazłam , fajnie :) Bede sobie ćwiczyć . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arminkaa 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Idę spać :D kolorowych snów dziewczyny do jutra :* buziaki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 11, 2009 daje w kosc na poczatku, po miesiacu ponoc sa juz widoczne efekty, a po 16 tygodniach pelen wypas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aly lillen 0 Napisano Styczeń 11, 2009 Arminkaa gratuluje, ze juz tyle schudlas :) berta_kasia co to za cwiczenia, ktore polecasz? dieta norweska przyniosla takie efekty, ze nie musze nic jesc od obiadu lub podwieczorku (ktory okazal sie dzisiaj moim ostatnim posilkiem - jogurt i chudy twarozek), bo przywyklam do takiego trybu. chociaz teraz zdazylam troszke zglodniec, ale na pewno nie bede nic jesc na noc. zaraz zreszta klade sie spac :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 12, 2009 aly- sa na youtube- 8 min abs na brzucha znajdziesz, taki koles w niebieskich getrach prowadzi, z babka jeszcze jedna i drugim kolesiem:) po angielsku, jest 9 cwiczen kazde kolo 45 minut, swietna sprawa:) buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aly lillen 0 Napisano Styczeń 12, 2009 dzieki berta, znalazlam, moze bede miala dzisiaj czas na te cwiczenia :) w ogole czemu o 6 rano sie tu pojawilas, uzaleznilas sie od kafe? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajsa 0 Napisano Styczeń 12, 2009 widze ze sie tu wszyscy odchydzaja :) ja wczoraj jeszcze dosc swobodnie podeszlam do diety itp. ale od dzisiaj (w koncu poniedzialek :)) biore sie za siebie mam nadzieje ze tym razem to nie jest tylko slomiany zap[al Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Styczeń 12, 2009 witam :D swietnie wam idzie !! pelen zapal :D ja wczoraj pozwolilam sobie na DWA (az dwa) kawalki czekoladowego tortu - nie jadlam czekolady od 1,5 miesiaca:) zapomnialam jaki to cudowny smak hehe ale juz dzisiaj powrot to codziennosci :) jak zwykle duze sniadanko za mna dzieki ktoremu nie jestem glodna wieczorami i zabieram sie dalej za chudniecie, do 3 lutego chcialabym zobaczyc 6 z przodu wiec kupa pracy i cwiczen przede mna ;) co do 8min abs ja rowniez robie codziennie i nie ma ze boli ;) raniutko przed sniadankiem wlaczam sobie milego pana z getrami i cwiczymy ;) sa efekty wiec polecam ale na prawde nie ma odstepstw nawet w nowy rok robilam....wszyscy spali po imprezie a ja brzuszki wyciskalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Hej :) Fajnie ,ze jestesmy pełne mobilizacji ... u mnie też wszytsko okey. :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 12, 2009 aly hehe nie:D mialam zajecia na uczelni:) ja tez zgodnie z planem:) za godzinke orbi:) buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Hehe :)) Ja jakos głodna nie jestem Zjadłam już dzisiaj : 2 WASA z jajkiem Zupe 6 mandarynek i nie wiem co na kolacje ... A Wy co dzisiaj jadłyście ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajsa 0 Napisano Styczeń 12, 2009 ja tez sie musze pochwalic - wreszcie jakos sie trzymam dietetycznie4, co prawda dzien sie jeszcze nie skonczyl :) a najlepsze jest to ze nawet mi sie nie chce jesc - chyba sie wreszcie zmotywowalam adziam - zachecilas mnie do brzuszkow ;)) od dzisiaj sumiennie codziennie porcja ćw. - chociaż troche, ważne zeby sie poruszac ...i wreszcie zmienic stopke...bo za bardzo sie lenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach