Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pękająca

Moje odchudzanie

Polecane posty

berta_kasia :) dziekuje ze mnie wpierasz 🌼 ostatnio przesadzilam z weglowodanami mysle ze odstawienie ich + jeszcze wiecej cwiczen (nie wiem jak to zrobie.... i kiedy znajde na to czas :O ) cos da

jestem na AWF-ie i mialam zajecia z silowni, fitnessu itp i nie wiem czy wiesz ale udowodniono ze cwiczenia na czczo powoduja spalanie tkanki miesniowej?:( prosze zaprzestan cwiczen na czczo:(

berta_kasia ojojoj nie wiedzialam :O to kiedy mam robic 8min abs? moge godzine po pierwszym posilku? wieczorem nie chce stanowczo

swietny wykres spadku wagi dalas :D wlasnie sie domyslalam ze te 5 kg to w wiekszosci woda i moj pociazowy balast :( hmm.. ja ostatni raz wazylam ponizej 70kg jakies 8 lat temu organizmowi bedzie trudno pojac na poczatku hihi ale jestem silna i konsekwentna i lubie cwiczyc poza tym oprocz wagi widze efekt w lustrze ;)

adziam tak koniecznie po posilku:) hehe a juz za tydzien to wiecej tluszczyku bedzie sie spalac:) cierpliwosc i sumiennosc a na pewno sie uda:) ja nie pamietam zebym kiedykolwiek miala 6 z przodu:) kochanie uda sie na pewno:)

dziekuje :) od jutra tak bede robic wstaje, sniadanko i godzine pozniej brzuszki i potem od razu hula hoop wiec bede miala poranne 30min gimnastyki moze to i lepiej wyszlo :D + godzina wieczorem to mi powinno pomoc ruszyc to cielsko hihi :D

ja dzisiaj juz po: sn: kanapka chleba ciemnego zytnego i 2 plastry poledwicy- 200 kcal snII: jablko- 120 kcal na obiad kupilam sobie warzywa na patelnie z hortexu z ziolami i papryka:) zjem pol a jutro drugie pol:) kolo 13 pocwicze 30 minut na orbim a potem zjem obiad. na podwieczorek planuje pol grejfruta, a na kolacje activie z 2 deskami ryzowymi, ktore maja razem 25kcal ( !) dorwalam je w carrefourze:) kolo 20 na barwach szczesciach orbi a potem abs:) buzka:)

je taz juz po sniadaniu jestem: 2 kanapki z chuda szynką i goracy kubek - wiem ze niezdrowe, ale po prostu uwielbiam :)) wczoraj znalazlam fajna stronke na temat motywacji: www.dlasiebie.pl - nie o odchudzaniu konkretnie, ale niektore rady z dzialu motywacja mozna dostosowac

Gość Kasiutka44
Ja dziś zjadłam : na śniadanie: kromkę chleba pełnoziarnistego sojowego(przez przypadek kupiłam sojowy ale smakuje tak samo jak ten zwykły) z szynką swojej roboty wędzoną ;p:D i pomidorkiem. II Śniadanie: jogurt jakiś tam owocowy Obiad jeszcze nie jadłam ale mam zamiar zjeść 3 paluszki rybne i surówkę marchewka starta + śmietana ;p no i oczywiście jedną butelkę żywca niegazowanego ;p i herbatkę wspomagającą odchudzanie :) jeszcze ćwiczonka zostały na wieczór i już ::))

32 min na orbim zaliczone, a teraz jem warzywka z patelni, robilam je na wodzie, ani grama tluszczu:D pychota:)

Witajcie ;) Ćwiczenia , diety - napewno uda nam sie schudnąć :) Wiec ja dzisiaj zjadłam : mała grahamke z serkiem jabłko Zupe pomidorową Pozniej : mała bułka ( 40 g) i serek. Troche za duzo tych bułek , mało warzyw i owoców ,ale czuje ,ze dziisaj musze zjesc cos bardziej sytego ;) Poza tym dwie godizny cwiczen , jestem padnieta.

Gość Kasiutka44
adziam... jak Ty szczupła jesteś . weszłam na garnek.pl na Twój profil ;p

Kasiutka44 :):) 🌼 dziekuje kochana :) ale to tylko dobre ujecie hihi ;) do bycia szczuplym jeszcze troszke mi zostalo :D jakies... 7kg :D

Gość Kasiutka44
nie masz za co dziękować mówię jak jest , a ja właśnie się zdecydowałam coś zjeść nie wiem chyba troche za późno juz;;/

Gość Kasiutka44
aha ;) jakoś mnie podniosłaś na duchu hhihi chciałam nie jeść tak po 17 już ale nie wyszło ;p

Kasiutka:) zjedz cos wcale nie za pozno lepiej teraz niz zebys ok 21 z glodu slyszala burczenie brzucha ;) a ja dzisiaj w ogole apetytu nie mam :( to w ogole moj pierwszy @ odkad jestem na diecie (spoznil sie miesiac!! ale to przez PCOS) zjadlam Platki fitella + mleko Pomarancza Pol puszki makreli + pol butelki soku pomidorowego Pare biszkoptow (moge zwalic na okres ???? :P:P:P) i wsio wszystko mnie boli ale przede mna jeszcze godzina cwiczen choc juz zrobilam 30 min hula hoop ale tak jak wspomnialam wczesniej, wprowadzam juz 1.5h cwiczen zjem jeszcze ugotowane udko kurczaka bo bede pozniej glodna

ja juz teraz zjadlam activie,3 deski i 3 sucharki:P dzisiaj: sn: chleb z poledwica: 200 snII- jablko- 100 obiad: warzywka pol opakowania: 150 podw: grejfrut 100 kolacja: activia120, 3 deski (38) i 3 sucharki(120)- ok.280

wzielam nospe bo mnie strasznie boli....i wszystko zwymiotowalam :O tak mi niedobrze teraz goraco mi i w ogole bleee mam nadzieje ze zaraz maz przyjedzie z pracy bo szczerze to weszlabym pod pierzynke i miala wszystko gdzies .... :(

dzieki 🌼 dla mnie okres to zawsze katorga, placz i bol zaraz bedzie maz przyznaje sie bez bicia dzisiaj rowerek odpuszczam nie kapie dziecka nie klade corci spac ide pod prysznic i pod pierzynke poczytam ksiazke niech wszystkim zajmie sie moj luby, korona mu z glowy nie spadnie jak raz na jakis czas to zrobi :P nawet nie mam sily sie bawic teraz z Mala siedzi i rozrzuca klocki po pokoju

Gość Kasiutka44
Ja to jak mam okres to nawet zapominam, nic mnie nie boli na szczęście:) Mnie chyba grypa bierze niestety ale nie mogę się dać bo na sobotę trzeba być zdrowym ślub koleżanki mam :)

czesc kochane:) ja dzisiaj w lepszym nastroju, o 11 wychodze na zajecia, jem obiadek i ucze sie bo jutro kolo zaliczeniowe:P jutro tez powrot do domku na weekend!:) ulala kasiutka to poimprezujesz:D

hej:) ja juz dzisiaj tez stanowczo lepiej:) tak jak powiedzialam tak tez zrobilam zjadlam sniadanko i 1.5 h po sniadanku zrobilam dopiero brzuszki i hula :) wiec jestem juz po 30minutach cwiczen zaraz drugie sniadanko musze ogarnac chalupke i na zakupy leciec bo warzyw mi zabraklo

adziam - gratuluje kolejnego sukcesu :)) ja mam za spba dzisiaj spacer sniadanie spore .. i tyle wlasciwie nic mi sie nie chce robic to chgyba efekt zblizającego sie weekendu :))

Gość Kasiutka44
berta_kasia - poimprezuje ale przyjaciółka za mąż wychodzi, aż nie mogę uwierzyć,ze to już:)) Śniadanie kromka pełnoziarnistego chleba z szynką i pomdorkiem II Śniadanie - zapomniałam zjeść bo w brzuchu nie burczało ;p Obiad - powtórka z rozrywki czyli to co wczoraj 3 paluszki rybne i surówka 17 Kolacje - serek wiejski

brawo adziam 😘 kasiutka no leci zycie leci:D ja dzisiaj: sn: po 10.00: kanapka ciemnego chleba z poledwica obiad: teraz: warzywa i kanapka ciemnego chleba:) tyle mam nauki dzisiaj..:(