Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek z tczewa

Czy kobieta mająca wielu partnerów może się zmienić

Polecane posty

Gość gość
Powiem tyle nie poleciałem niczym pies za suką za kobietą ,która mnie nie kochała bo umię określić ryzyko i po co.Mam czy nie szczęście do kobiet. Zdecydowanie nie mam.Biedak bez własnego lokalu i po rozwodzie z majątkiem dorobkowym 1400zł po 20 latach małżeństwa umówmy się to żaden kąsek dla kobiet. Nie mam już o czym pisać.Niech sobie żyje i kiedyś zniknie z mojej pamięci wdowa z Baranówki pod Krakowem a urodzona gdzieś nie daleko Tarnowa.Niech będzie z kim chce nawet żebym miał do końca swoich dni być sam to lepsze w moim położeniu od życia złudzeniem ,że mnie ktoś pokocha.

Gość gość
A wy? Yeb ane cipolizy? Chujowlazy? Pilnujcie swoich małych brzydkich ptaszków. Od Yeb ac się od kobiet i tego co robią w łóżku. Dla was średniowiecze ciągle wiedzie prym. Każdy robi co chce I WARA od tego leczcie swoje żałosne kompleksy w inny sposób.

Gość faceci to hipokryci
dokładnie tak jak piszesz,sami ****ają na potęgę ale kobiety lubiące seks i męzczyzn d******* nazywają,albo jakieś niedorobione prawiki które pewnie zakochały sie w jakiejs kobiecie a ona dała im kosza i frustrują sie na Kafe

Gość gość
Cóż można ująć lub dodać do tematu poruszonego na forum.Najlepiej ten temat ujął Koterski w filmie ,,Dzień Świra" i tyle.

Gość Gosc

Podnosze . Co poradzić znajomemu ? 

Czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starość trąci.