Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alissssssssssss

boje sie stracic piekne cialo przez ciaze

Polecane posty

Gość alissssssssssss

napisze krotko on chce dziecka a ja -nie chce mniec rozlazlej pochwy -nadal miec jedrny biust -nadal miec ladna linie -gladkie cialo bez rozstepow nie chce sie zegnac z moim cialem, to dla mnie warzne.Na wlasne zyczenie mam chciec to stracic...poto by babrac sie w kupie dziecka? boje sie boje sie jak cholera ze mi nie wiem ...pochwa mi peknie podczac porodu...choc jak juz porod to raczej przez cesarke a potem co blizna , i tak bym miala szpetne cialo WIEM JESTEM EGOISTKA, MOZE DLA NIEKTORYCH KOBIET TO NIE PROBLEM ZAJSC W CIAZE BO WCZESNIEJ JUZ BYLY GRUBE CZY MILALY ZWISY ....zapadla bym w depresje ciaza to moj najgorszy koszmar. ale on musi chciec...wiem ze jestem beznadziejna wole byc atrakcynja nic miec dziecko .I NIKT MNIE NIE ROZUMIE, matki mnie zywcem moga za te slowa udusic ale tak czuje

Gość rozumiemmmmmmmmm
przeciez nikt cie nie zmusi do tegto zeby miec dziecko

Gość a może spróbuj
oj ta Twoja uroda i tak z czasem przeminie :D Ale jak nie chcesz mieć dziecka to lepiej się nie decydować niż później dziecko miałoby cierpieć.

Gość mamaeryka3
jak bedziesz miec 50lat to juz taka piekna nie bedziesz,nie bedzie ani urody ani dziecka

Gość rozumiemmmmmmmmm
jestem wlasnie w 2 ciazy i powiem ci ze to nie latwy okres w zyciu kobiety. podziwiam te ktore siebie akceptuja w ciazy i maja swietny nastroj - ja nie mam

no, coz po prostu nie jestes jeszcze gotowa na dziecko skoro tak czujesz to nie ma sie co zmuszac mozesz w ciazy uzywac dobrych kosmetykow na biust i brzuch, mozez przemyslec cesarke na zyczenie, mozesz nie obzerac sie i duzo ruszac - ale cudow nie ma, cialo bedzie po ciazy inne niz przed moze po protu kiedys zmienia sie twoje priorytety, ale moze sie nie zmienia, mam nadzieje ze nie wplynie to negatywnie na twoj zwiazek :)

Gość ty nie czujesz
instynktu macierzyńskiego powiedz mu że nie chcesz dzieci im szybciej tym lepiej

Gość alissssssssssss
wiesz w wieku 40 lat to ok, teraz 26 i wyglad jest waznym pozatych chce sie rozwijac, pnac sie do gory...a ciaza po 40 ..czy to za pozno?

Gość emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
poprostu nie dojrzalas do bycia matka. ja urodzilam 2 dzieci obije droga naturalna i pochwy nie mam rozlazlej maz uwaza ze nie widzi zadnej roznicy zreszta ja tez nie, biust mam ciagle jedrny i nic mi nie zwisa jedynie to moze troszke brzuszek jest wiekszy

Gość odpuść to sobie
alissssssssssss widać, że bardziej boisz się o ciało - a to oznacza że dziecka tak na prawdę jeszcze nie chcesz - odłóż tą decyzję na później

Gość bukaa
Zanim zaczniesz "pnąć" sie do góry popracuj nad gramatyką i stylistyką :p

hmmm w sumie pusta jesteś ale ci odpisze:) ja urodziłam i wyglądam jak wczesniej..szczupła i zgrabna! hihi w ciązy przytyłam jedyne 10 kg i szybko mi to zeszło! juz w momencie wyjscia ze szpitala miałal 5 kg mniej! teraz po roku waze tyle co przed ciążą! wszyscy natomiast mówią ze jestem piękniejsza..bardziej kobieca! ze dziecko zrobiło ze mnie prawdziwą kobiete! jedynie bioderka troszke szersze ale to i lepiej! rożnica między nami taka- ze ja chodze po domu z moją cudowną córeczką za rączkę;) mam przy sobie największy skarb i sam ładny tyłek by mi tego nie zastąpił a na starość bedę otoczona rodziną i wnukami a ty pusta damulko jak już sie zestarzejesz zostaniesz sama..bo faceci lubią pustaki ale młode! powodzenia zatem i zbieraj juz na botoks:):)

Gość alissssssssssss
mam dysleksje, leczona ale jakos nie widac ale nie o to tu chodzi faceta strace...lub cialo strace... wole chyba go stracic..

Gość nie bądź taka pewna
Równie dobrze możesz zgnić w domu starców, nie-egoistko. Robisz dzieci aby ktoś się zajął Tobą na starość. Żal

Gość hahaha ważysz ponad 80
pracuj nad intelektem bo to waRZniejsze.... :o

Gość alissssssssssss
a matule oczywiscie musza mnie jechac, nie bede rodzic dzieci zestrachu by nie byc sama na starosc. im pozniej tym lepiej, a najlepiej to miec faceta ktory juz ma dzieci :)

no tak, to jest jakies wyjscie obys tylko nie musiala sie uzerac z bylą zona, bo to na dluższą mete może być jeszcze gorsze :D

Gość hahaha ważysz ponad 80
tamtej chodziło raczej żeby nie być samym na starość. kto by chciał być samotnym...

Gość ty nie czujesz
to prowokacja taka damulka i nagle takie głupoty pisze piesze jakby dziecko było zabawką

hmm i pusta i złośliwa...nie po to urodziłam dziecko ale jak ktos ma dwie pipy zamiast głowy to tak mysli...miało to oznaczać ze oprócz tyłka wazna jest rodzina, miłość, więź, przyjaźń..trudno o to w związku w ktorym liczy sie tylko wygląd.

Jeżeli nie zmienisz zdania nigdy, nigdy nie decyduj się na dziecko. Z 1 strony Cie rozumiem. Najwazneijsze to wiedziec co sie chce.Smiac mi sie chce jak czytam wpisy\"cialo mam jak przed ciaza, pochwe tez, i piersi takie same\". Te co tak pisza same w to nie wierzą, ale fakt, powtarzanie takiej mantry w kolko mopze spowodowac, ze sie w to uwierzy...:) Najlepsze sa te co karmia powiedzmy rok czy nawet pol roku i twierdza ze cycki te same, a niektore tak poplyna,ze jeszcze wciskaja kit zebardziej jedrne.Jedna na 100(ale tez nie wiem czy to wersja optymistyczna) pisze prawde a reszta,coz....

Karen zaserwyj sobie meliskę...Może Ci choć ciut cisnienie zejdzie....

iza.. masz racje!!;) hihi tylko ze jak czytam takie pustaki to mi skacze:)dobra dobra juz ide..po te ziółka

Gość sosna...
Ja mam 32 lata i powiem ci ze tez sie martwiłam i martwie stanem skory itp.ja ciebie rozumiem,ktos kto przywiazuje duza wage do swojego ciala ma prawo sie obawiac.ale powiem ci tak.jesli Twoj zwiazek bedzie sie rozwijał,bedziesz czuła ze naprawde kochasz i jestes kochana to przyjdzie dzien ze sie zdecydujesz na dziecko.ja tez czekałam.moze nie ze wzgledu na strate figury ale bardziej na prace a teraz jestem na L4 brzuszek mi rosnie (6 m-c)i juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze tego przystojniaka ktory rosnie w miom brzuszku.takze ja daje ci z 5lat i bedzie ok.sa kobiety ktore na macierzynstwo sa gotowe wczesniej.

Gość alissssssssssss
ogolnie nie lubie dzieci , wiec na stacorc nianczyc wnukow mi sie nie bedzie chcialo raczej bede podrozowac wtedy ;P dzieciak w wieku 40 gdy bede miala 60 ono juz bedzie dorosle 20 lat no ja wiem ze one sciemniaja ze niby zadnych zmian w ciele pochwa nie naruszona , skora jak byla cycki tez...jasne;] rozumiem ze musicie tak pisac by sie dowartosciowac....tez bym tak pisala, a nawet bym to robila specjalnie

Gość sosna...
Przeciez po ciaży mozna dbac nadal o ciało.nie mozna patrzeć tak że ciaza to koniec atrakcyjności.ja właśnie teraz dbam jeszcze bardziej o nie niż wczesniej.popatrz na ulice i zobacz ile jest fajnych,zadbanych,zgrabnych mam.

Gość alissssssssssss
czuje sie tez beznadziejnie ze niedaje mojemu facetowi tego co pragnie ale jak tak ze chcce tego dzieciaka to niech se znajdzie taka co mu bedzie go rodzic ,wychowywac ktora zawali dla niego zycie towarzyskie i prace jest swietnym partnerem ale chyba nie rozumie jakie to poswiecenie. kobity maja przewalone. WIECIE...CHCIALA BYM BYM FACETEM