Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maminka 25

Bol brzucha w ciazy podczas chodzenia?

Polecane posty

Gość Maminka 25

Jtestem w 28 tyg. ciazy i od paru dni pobolewa mnie brzuch po lewej stronie w okolicach pachwiny.Bol sie nasila podczas chodzenia.Co to moze byc.Czy ktoras tak miala?

Ja tak mam. Tylko z prawej strony. Jak idę boli mnie z boku i promieniuje na całą pachwinę. I mam wrażenie, że brzuch mi ciągnie do dołu. Również 28 tc.

ja miałam bóle..tyle ze musiałam lezec od 26 t.c. bo bardzo bolało i brac leki na podtrzymanie. moze idz zapytaj lekarza czy to takie w normie czy lepiej sie oszczędzac

Gość Maminka 25
Dokladnie tak jak ja tylko mnie boli po lewj stronie.Niewiem czy niejest to spowodowane chodzeniem.Dzis poszlam tylko do dentysty i znow zaczelo mnie bolec.Co to moze byc?

Gość Maminka 25
Skurcze w 28 tyg. ciazy to razcej niemozliwe.Jutro mam wizyte u gina i dowiem sie co i jak.Co to za bol i czy to jest niebezpieczne dla dziecka.

Gość szczepcia
jestem w 31 tygodniu i mam to samo tylko z prawej strony. jak zaczyna mnie boleć to po prostu idę wolniej i przechodzi.

Gość Maminka 25
Owszem slyszalam o wczesniakach ale to niezawczesnie.A tak pozatym ja niewiem jak to czuje sie skurcze.Jakie to jest uczucie.To jest moja 1 ciaza.

Maminka 25 mnie też bylo trudno zrozumiec jak sie czuje skurcze, nie martw sie, nie jestes sama. Teraz jestem już mądra :D bo juz wiem :D To tak jakby ból przy okresie - miewalas takie? Taki jak na okres czy podczas okresu ból podbrzusza tylko... ciut.... lub dużo wiekszy ;)

Gość gość
ja mam bole od 2 dni w dole brzucha przy chodzeniu ale boli mnie na srodku. Nie mam pojecia czy panikowac i dzwonic do gina czy to normlne w ciazy. Jestem w 27tc