Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhmyy

Od kiedy pierwsze objawy ciazy?

Polecane posty

To bardzo indywidualna sprawa. Niektóre kobiety mają objawy bardzo wcześnie, inne wcale.

Gość wiola-222
ja mialam dopiero ok 3 miesiąca, poprostu caly czas chcialo mi sie spac przychodzilam popoludniu z zajec do domu i spalam do rana, pozniej zaczely mi przeszkadzac zapachy i ok 4 miesiąca zaczely sie ranne mdlosci i wymioty.i tak bylo miesiąc

Gość ja mam zachcianki
ej nie gadaj! ja nie miałam mdłości do tej pory a juz niedługo zaczynam czwarty miesiac! wystraszyłaś mnie :O nie chce rzygac 😢

mdlosci przewaznie ma sie tylko w 1 trymestrze .od 4 miesiace powoli powieksza sie brzyszek, znow ma sie wiecej energii

ja miałam najgorzej w pierwszym i drugim miesiącu, czyli ogromna senność, mdłości, czasem wymioty, brak apetytu, ból piersi i brzucha. Z początkiem 3 miesiąca wszystko minęło i teraz tylko raz za czas mnie mdli, ale nie jest to już tak dokuczliwe jak na początku.

Gość ja mam zachcianki
piersi to mnie bolą od początku ciąży do teraz, a najgorzej sutki, sa bardzo wrazliwe.

o tak, teraz też mam zachcianki i zaskoczyło mnie to, że zajadam się rzeczami których unikałam przed ciążą, czyli jedzonko na słodko i gorzka zielona herbata (sama się dziwię jak mi może smakować)

Gość ja mam zachcianki
ja wcinam kiszone ogórki. bardzo mi teraz smakuja :D

Gość elunia27
jestem w 10 tygodniu a objawy mam od dwuch tygodni wymioty bole zoladka juz bylam z tym u lekarza bo te bole sa ciezkie do zniesienia to moja druga ciaza w pierwszej nic a nic mi nie bylo wiec to jakie sa objawy jest indywidualne nie ma konkretnego okreslenia

Gość ja mam zachcianki
mnie tez bolał żołądek, ale ze trzy razy, ale ból był taki, że myślałam, ze padne. ból mijał kiedy kucałam i obejmowałam ramionami kolana. spróbuj, moze pomoże ci.

Gość elunia27
juz mnie tak nie boli lek ktory dostalam od lekarza bardzo mi pomaga tylko ze jest ochydny w smaku i musze go popijac ale daje rade i jest coraz lepiej dziekuje za rade