Siuśka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Witam, mam poważny, wydaje mi się problem żołądkowo-jelitowy... Otóż od ponad 2 tygodni, dziś dokładnie 17 dzień mam biegunkę. Boli mnie przy tym brzuch, nogi i plecy u dołu. Pojawia się w stolcu krew od ponad tygodnia:( Nie są to hemoroidy myślę, z racji tej biegunki no a poza tym czasem wydalam jedynie tą krew i śluz. Malutko ale jednak... Jestem na jutro zarejestrowana do lekarza, boję się i obawiam tej wizyty:( Miał może ktoś z Was podobne problemy? Nie wiem czy to może mieć jakiś związek, ale te problemy zbiegły się w czasie z przyjmowaniem przeze mnie Lutenylu, leku hormonalnego od ginekologa na torbiel w jajniku. W ulotce pisze, że mogą pojawić się przejściowe problemy żołądkowe, ale wzięłam tylko 10 tabletek, skończyłam je brać tydzień temu dolegliwości się nasilają. Poza tym od jakiś 13-14 dni mam krwotoki z nosa, nie wiem,czy to może mieć jakiś związek również z tymi tabsami. Jeśli ktoś ma jakieś dobre rady proszę o nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach