Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chimera*

Mężczyzno to do Ciebie

Polecane posty

Jeśli jesteś delikatny. Jeśli jesteś mądry i spokojny. Jeśli potrafisz uważnie patrzeć i słuchać, umiesz wycofać się ze swoich przekonań w ciągu chwili słysząc coś mądrego i w ciągu chwili do nich wrócić, by przeanalizować to jeszcze raz. Patrzysz uważnie, widzisz niuanse, widzisz subtelne gesty, spojrzenia, słyszysz słowa wypowiadane pomiędzy, widzisz przelatujące myśli i dotykasz uczuć, z których powstały. Jeśli wiesz, że Twoje myśli są prawdziwe, gdy są prawdziwe, a jedynym ich zaprzeczeniem jest to, że wszyscy wokół tak nie myślą. Jeśli nie walczysz o nic prócz Miłości i prawdy. Jeśli potrafisz być kiczowaty i prosty. Jeśli zdarza Ci się płakać na ulicy. Jeśli wzruszasz się widząc jakąś niezwykłą scenę. Jeśli siądziesz naprzeciwko mnie i opowiesz o swoich pragnieniach, obawach i strachu, będziesz patrzeć mi w oczy, dotkniesz moich dłoni i będziesz mówić. Jeśli będziesz chciał być razem ze mną w najgłębszych i najskrytszych obszarach Twojej i mojej osobowości. Jeśli chcesz się ze mną kochać bardzo. Jeśli powiesz mi o tym, że mnie zdradziłeś, a ja dalej będę wiedziała, że mnie Kochasz. Jeśli nie będę się przy Tobie bała. Jeśli chcesz się mną opiekować, patrzeć z uwagą na mnie i przytulić mnie, gdy płaczę. Jeśli pozwolisz mi opiekować się Tobą, patrzeć uważnie na Ciebie, będziesz szukać mego dotyku. Jeśli potrafisz zaufać mi bezgranicznie i wybaczyć mi, gdy się pomylę. Jeśli chcesz, bym Ci przynosiła rano bułki i gazety i będziesz widział dzisiaj, za miesiąc i za dwa lata także - jakie to normalne i kochane. Jeśli chcesz czasem uciec z pracy i pójść ze mną na kawę. Jeśli patrzysz na ludzi i widzisz ich uczucia i ścieżki zachowania, kompleksy i małość i jeśli to nie potrafi Cię zmylić na długo ani zakłamać na zawsze. Jeśli już nie walczysz z problemami, które nie istnieją, wymyślone są i sztuczne, zapełniacze życia... Jeśli potrafiłbyś mieszkać ze mną w szałasie i chodzić na spacery, a jeśli wygramy w totka, to po prostu będziemy mieć więcej pieniędzy. Jeśli będziesz patrzeć w moje oczy. Jeśli moje włosy będą lśnić w promieniach słońca i świetle księżyca, będziesz się tulił do nich. Jeśli wiesz, co jest ważne, i widziałeś to w snach i marzeniach, i wiesz, że to naprawdę jest możliwe. Jeśli potrafisz przyjąć ogrom uczuć i czułości i powiesz mi, kiedy będziesz chciał odpocząć ode mnie na tyle wcześnie, że to nas nie zniszczy. Jeśli masz odwagę. To zakochaj się we mnie ❤️

Gość milena z biurka obok
auuuuuuuuuuuuuuuuuć bolesne

Ja wiem, że to grafomania ale Ten do którego są kierowane te słowa zrozumie to, będzie czuł podobnie..........

Gość do Chimery
jednym słowem szukasz obłudnika tacy faceci nie istnieją są za to tacy którzy sietnie potrafią to wszystko udawac omotają Cie a pozniej zostawią jak zurzytą rzecz

przepraszam ze zasugeruje :classic_cool: musisz kochana ogłosic sie na bardziej ogólnym forum chyba ze lubisz pryszczatych gimnazjalistów?:classic_cool:

Dlaczego obłudnika ?! Dlaczego uważasz, że wszyscy musza byc zakłamani ? ON jest, On się znajdzie, właśnie taki którego szukam :)

Gość gent
polecam prawiczka i kropka 1987

Storczyku, jeżeli bys jeszcze popracował nad swoim wygladem, to i piwo bym Ci podała :)

Gość do Chimery
wypisałas dłuuuuuuuuugą listę cech jakie posiadają kobiety i jaką chciałybysmy zeby posiadali faceci niestety to co my chcemy a co jest rzeczywistoscią to dwie rózne rzeczy facet jest dziwnym stworzeniem myslącym tylko fiutem ,jak ma chęc na bzykanie to powie kobiecie wszystko co tylko ta chce usłyszec, potrafi się nawet dla niej zbłaznic, ale kiedy juz dostatnie to czego chce robi sie mało fajny wiec się zastanów, czy masz chęc poswiecac czas na kogos kto Cię będzie zwodzil i oszukiwal nawet miesiącami, a pozniej zostawi nie patrząc na Twoje uczucia ... i nie teoretyzuje zbyt długo zyję na tym swiecie, mam na to sporo dowodów

Gość do Chimery
na pewno mało który facet to całe przeczyta , oni po 3 zdaniach tracą wątek :P a co dopiero mowic jesli jest to lista zalet jakie mieliby spełniac - czysta abstrakcja

No cos Ty Vićka :D 🌼 A swoją drogą, że chciało jej się tyle pisać - o ile nie skopiowała tego z jakiegoś czasopisma dla młodych dziewcząt :classic_cool:

do Chimery Ja jednak mocno wierzę w to, że ten którego szukam - znajdzie się :) I nie koniecznie musi mnie zranić, nie każdy związek jest skazany z góry na [przegraną :) Tobie równiez tego życze i więcej wiary i optymizmu w cos takiego co nazywa się szczerym i bezinteresownym uczuciem :)

Gość do Chimery
dzieki a ja Tobie zycze zeby zchodzenie na ziemie bylo mało bolesne

hehe post z 9:40 jest niebezpiecznie bliski prawdy o facetach :P ale: 1. nie całej prawdy 2. przebija z niego rozgoryczenie i uraz do mężczyzn wiec trzeb go brać z przymrużeniem oka... ;)

Pistacja ciekawe czy mu na żywo tez litanię walnie :classic_cool: