Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojksosieklania

Jestem msciwa. Ale co tam gdzie to zglosic ...

Polecane posty

Gość wojksosieklania

W wakacje znajomi zaprosili mnie do ANGLII, zapewniali, ze będę mogla u nich mieszkać cale wakacje i robotę mam już nagrana ... miałam być u nich miesiąc ;/ Po kilku dniach autentycznie mnie wywalili z mieszkania ... Oczywiście sobie poradziłam, znalazłam mieszkanie i prace. Ale nie powiem sporo kasy przy tym straciłam (noclegi w hotelach) :( jadąc do nich kupiłam im wałówkę za kilkaset złotych :( Nie wiem co im odwaliło ;/ I teraz moje pytanie. Chłopak koleżanki nie ma uregulowanej służby wojskowej :) Przyjeżdżają za miesiąc, znam datę i godzinę przylotu. Gdzie to zgłosić ? Co grozi koledze ?

Gość do wojska juz nie musi iść
więc nic Ci to nie da

Gość Emigrantka**M
no fakt, jesteś mściwa.... ale to twoja sprawa. nie wiem,gdzie miałąbys to zgłosić. ale jenod ci radzę - jeśli np. mają dizecko lub go oczekują to NIE RÓB TEGO. to byłoby naprawdę potwornei chamskie.

Gość wojksosieklania
Nie maja dziecka i nie oczekuja.

Gość frufru
ostatni pobór do wojska był w połowie grudnia, teraz to juz im nic nei zrobią. wiedzieli kiedy wrócić :)

Gość frufru
no nic mu nie zrobią uwierz :) fakt moze jakiś mandat wlepią ale w kamasze nei wezmą... ale i w to watpię...

Gość hmmm nie wierze
jakos mi sie nie chce wierzyc ze tak bez powodu ktos kogos wywala na bruk:)) widocznie bylas przyjaciolka na odleglosc ,z zamiarem wyjechania za granice,a tam pokazalas swoje oblicze i zrobili to co uwazali za stosowne:))znam takich ludzi i najgorsze jest ze juz malo jest osob uczciwych:))

Gość no z zagrancia
to wiekszosc Polakow jest Ok. Wiekszej bzdury nie slyszalam ! To co autorka napisala jest mi znane i w praktyce i w teorii. ile razy sie slyszy, ze ktos przyjechal do kogos za granice i juz na wejsciu kazali mu placic za wszystko ...

Gość hmmm nie wierze
chodzilo mi o to ze nikt ,nikogo bez powodu nie wywala na ulice:)) Sam fakt ze dziewczyna chce sie zemscic to juz swiadczy o niej samej:))No prosze Was.Ja czesto wyjerzdzam za granice i mam doczynienia z takimi przyjaciolmi jak autorka,wiem co Polak potrafi za granica:))i nie chodzi mi o tych co mieszkaja na stale:))Mowie o tych co sa przejazdem :)) Ci co sa na stale raczej sa uczciwi,zwykle sie zdarza iz to te przyjezdne sa nic nie warci i mysle ze panstwo ktore ja wywalili mieli chyba jednak powod:))pozdrawiam:))

Gość sdadsadsa
no i zniżasz się do ich poziomu....a potem się dziwią, że polki to suki, a polacy chamy

Gość lopiut
a co Cię obchodzi chłopak koleżanki ? Ty nie dobra dziewucho

Gość lopiut
popieram wypowiedz hmmm nie wierzę

Gość wojksosieklania
przyznam , ze probowalam co nie co z tym kolega, ale jego dziewczyna nas przylapala i to chyba dlatego mnie wywalili. POwinna mniec troche wiecej rozumu z glowie, bo on tez nie byl niewinny. Ale i tak sie zemszcze

Gość Szacunkowy
Po prostu Twoj pomysl jest bez sensu, bo ostatnio minister obrony przeniosl wszystkich, ktorzy maja nieuregulowany stosunek do sluzby wojskowej ... do rezerwy :D

Gość Kathi28
Ale to są dwie jedna daje druga nie,wez dziewczyno puknij się w pusty swój łeb takich jak ty w UK są dziesiątki i wiesz co faktycznie to nie wiadomo po co cię zapraszali...nie wiem jak mogliście zrobić krzywdę osobie,która Ci ufała-właśnie twojej koleżance...okropność

Gość wojksosieklania
ten wpis ze krecilam z chlopakiem to oczywiscie podszyw ... wlasnie to najbardziej mnie boli, ze mnie zaprosili, a pozniej kazali spadac.

Gość do Szacunkowy
Nie przeniosl wszystkich do rezerwy kretynie. Ci ktorzy sie migali i tak poniosa konsekwencje ;/

Moj facet mial wieeelki problem 3 lata temu. Wrocil z Wloch i po 3 dniach zgarneli go do prokuratury, grubo sie tlumaczyl, mial sprawe w sadzie(wszystko dzialo sie b.szybko)i 4 tys.kary. Nieciekawie,co?

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jesli rzeczywiscie chcesz gnojowi dopierdolic(w przyczyny nie wnikam)-zrob wszystko co w twojej mocy, ze wladze wojskowe w polszy-dowiedzialy sie dokladnie wszystko o z biegu-tzn. adres date wylotu, aktualne miejsce zamieszkania-wszystko co wiesz.Zadbaj rowniez o to,zeby dowiedzialy sie o tych wiadomosciach coanjmniej dwa organy odpowiedzialne za w/w sprawe. Satysfakcja?-to ze zrobilas co w twojej mocy. Swoja droga-byloby milo widzievc jak swinia ktora cie oszukala podwija swoj ogon-i zapierdala spowrotem do polszy..... ps. nigdy nie wiesz kiedy zemsta dochodzi do skutku. dzialaj i rob co mozesz!

Gość chinagirllll
zemsta najlepiej smakuje na zimno

Gość podaj mi adres
tych znajomych, mam na takich ciekawe'niewinne' sposoby :)

Gość cozocozcozcozcoz
ja tam juz jednego zalatwilam. to byla slodka zemsta za 2 letnie upokorzenia....mniam-milo jest patrzec na deportacje gada ktory zmarnowal mi zycie....hihih. niech sie takie gady stzega zemsty kobiety ktora byla ofiara, i niech placa za to co zrobili.......

Gość cozocozcozcozcoz
jak znasz godzine przylotu to mozesz gnojka zalatwic na amen.chyba wiesz co masz robic?

Gość wojksosieklania
nie wiem po to sie pytam , nie wiem czy na policje czy co

Gość proponuje czy co

Gość cozcozcozcozcozcoz
Gratuluje samodzielnosci myslenia i dzialania.masz internet????nie wpadlo ci do mozgownicy powpisywac pare zdan na wyszukiwarke ktore wyjasnilyby ci jakie organy sa odpowiedzialne za szukanie zbiegow z wojska????????????????????????????????????????????????????????boze co za imbecyl.