Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorin

KARMIENIE A MIESIĄCZKA

Polecane posty

Gość lorin

Jestem 8 tygodni po porodzie, karmię dziecko wyłącznie piersią, sporadycznie podaję herbatkę Wczoraj dostałam okres i wydaje mi się, że to nie jest normalne.Byłam przekonana,że kobiety karmiące nie miesiączkują. Proszę wypowiedzcie się jak to było u was...

Mylisz sie:) Ja karmilam 10 miesiecy i mialam w tym czasie 8 miesiaczek:) Zaczelam miesiaczkowac juz po 8 tyg. tak jak Ty:) Od samego poczatku regularnie:)

ja zaczęłam miesiączkować regularnie 3 miesiące po porodzie mimio karmienia piersią... więc możliwe, że u Ciebie wszystko wróciło juz teraz do równowagi :)

Karmiłam swoją starszą córkę 2 lata pierwszą miesiączkę dostałam 6 tygodni po porodzie przy drugim dziecku dopiero 8 miesięcy po porodzie nie ma więc reguły

Gość lorin
Dzieki dziewczyny, trochę mnie uspokoiłyście, choć nie powiem żebym była zadowolona,że tak szybko dostałam okres. W poprzedniej ciąży nie miesiączkowałam przez cały okres karmienia czyli prawie rok..

Pierwszą miesiączkę po drugim porodzie dostałam już w 4 tygodniu. Do dzisiaj karmię piersią. pierwsze dziecko karmiłam tylko 2 miesiące a miesiaczki nie miałam przez pół roku. Podczas miesiączki mam zaburzenia laktacji, znacznie mniej pokarmu:(