Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuLilianka

ilu facetów miałoby chęc

Polecane posty

Gość LuLilianka
no mało pocieszające :P ale dzieki za chęci

A ja jakoś tak nie potrafię tylko dla seksu może dlatego mam 26 lat i prawiczek jestem

Gość LuLilianka
Pablo proszę Cię zniknij z mojego topicu bo jak dla mnie jestes ewenement na skale swiatową i to nie chlubny ewenement, sorry ale juz chyba wolę zimnych drani niz ciepłe kluchy :o

Gość LuLilianka
przedłurzacz orgazmow zaraz mi tu bajer zapuscisz ;) i jeszcze bede musiala pozniej stworzyc topic na Twoj temat :D:D:D

A czemu od razu ciepłe kluchy jak niema szczęcia do kobieta a nie przeleci bez uczucia przynajmniej na pierwszy raz jakoś niemogę to co iść na dziwki zeby niebyć takim. poprostu jestem uczuciowy ale widze że w dziśiejszym świecie to wada nie zaleta ze chłopak wiąże seks z uczusiem a nie czystym rżnięciem dla zaspokojenia potrzeby!!!!!!!!!

Gość LuLilianka
Pablo mowie to bo czytałam Twoj topic jakis czas temu, Ty sie niestety nawet boisz rozmawiac z kobietami, a to nie jest normalne. do bzykania to Ci lata swietlne. Bogu dzieki ze chcesz to robic z uczuciem ale z takim podejsciem jakie masz, to bedziesz czekał jeszcze dłuuuuuuuuuuugo dłuuuuuuuuuuuugo

Gość LuLilianka
:D na nowym to bym zaczeła od tekstu : poszukuję stałego przedłurzacza orgazmow :D:D jednorazowi nie wchodzą w grę ;) takim panom juz dziękuję :D:D:D:D

Gość LuLilianka
oczywiscie zartuję sobie teraz , chcialam tylko poznac zdanie facetów jak to jest i czy takie zachowania są dla was wszystkich normalne

Gość nie tylko w gębie
lilka masz ochote na spotkanie czy wolisz gadać na forum..?

jakoś nie przypominam sobie żebym pisał że boję się rozmawiać poprostu prawie zawsze dostaje kosza jak nie na początku to pop paru spotkaniąch

no to mnie i rozpaliłaś i zgasilas od razu...:o chodzi i o to że zbajeruje,wykorzysta i porzuci ? taaaaa.... A jak ona faceta uwiedzie,zdominuje,wykorzysta,wyssa wszystkio wlącznie z mózgiem a ranokaze sie wynosić i to bez kawy na pożegnanie :o

Gość LuLilianka
19:22 [zgłoś do usunięcia] nie tylko w gębie lilka masz ochote na spotkanie czy wolisz gadać na forum..? :O cóz za szarmancja :D:D

Gość nie tylko w gębie
lila to tylko pytanie, nie mów jezeli nie chcesz... ale ja wolę wiedzieć...bo musze spadać a chce wiedzieć czy mam tutaj jutro dla kogo wrócić.. a więc..?

Gość LuLilianka
przedłurzacz orgazmów ja wiem ze to moze sie zdazyc takze w drogą stronę, ale chyba sam przyznasz mi rację, ze to faceci czesciej są zdolni do takich rzeczy bo to oni potrafią oddzielic sex od uczuc

jak by tak było to nigdy bym niemiał dziewczyny Twoim zdaniem i sie nie całował a miałem i się całowałem i raz niewiele brakowało do seksu

Gość LuLilianka
nie tylko w gębie powiedzmy ze mozesz tu wpasc jutro pogadac zawsze mozna ;) wszedzie

Gość LuLilianka
PABLO3101 wow no gratuluje ;) ale wybacz nie zmienie zdania

Gość nie tylko w gębie
tyle że ja nie chciałbym kończyć naszej znajomości na rozmowie. pytanie brzmi czy jesteś gotowa na coś więcej a czy chcesz to się okaże w przyszłości... interesująca jesteś - ile lat..?

chesz powiedzieć że jestesmy jakby bez duszy,bez uczuć tylko bzykanko i pa ? no cóż...to kobiety na to pozwalają,bo...to one wybierają nawet najlepszy bajer na nic sie nie zda,kiedy kobieta nie jest zainteresowana facetem

Gość LuLilianka
dożywotnio 18:P

Gość nie tylko w gębie
kłopotów nie tzreba \Nam tutaj... moze przeniesiemy rozmowe na prv..?

Gość LuLilianka
przedlurzacz nie mowie ze wszyscy faceci są bez uczuc ale traf chcial ze gl na takich trafiałam wiec mam zdanie jakie mam a ci uczuciowi jakich znam to dawno zajęci :D:D i znow nic z tego :P to ze kobeta zawsze wybiera faceta to jest taka sama prawda jak to ze facet to prosta istota ,jedno i drugie bywa bardziej skomplikowane niz się wydaje

Dlaczebo nie zmieniasz zdania lepszy taki co ma przebieg jak samochód kmów po rajdzie Paryż Dakar i cnote stracił w wieku 15 lat????

Gość LuLilianka
rany przedlurzacz to ile Ty wiosen liczysz, ze takie teksty mi tu rzucasz :O to 63 przy tlenie to rocznik?

Gość LuLilianka
Pablo w jednym zdaniu o dziwo zawarłes wszystko co lubie -samochody - rajdy - facetów nie chłopców :P przesadziłes tylko z wiekiem ale... :D:D:D:D