Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

tego to juz nie wiem.W kazdym razie ja tez dzis pedze wlasnie po te ziola:)Ostatnio duzo slyszalam o nich ze sa dobre:)

Sa bardzo dobre!! Dzieki nim pozbylam sie tego swinstwa! ale teraz ich nie pije bo musze czekac na @ i przez 2 cykle lykac anty:(

Jak powiedzialam lekarzowi o tych ziolach to mnie zrugał :( powiedzial ze takie mieszanki dzialaja niekiedy jak leki i nie wolno bez nadzoru lekarza pic

ja tez nie wiem co sie dzieje z moimi cyklami.Po poronieniu wariuja doslownie.Mam nadzieje ze jest wszystko ok i to tylko jakies zaburzenia hormonalne

karla83----> U mnie nadal nic....Miałam lekko zaróżowiony śluz ale to we wtorek. Wczoraj ból brzucha i nic. Dzisiaj w nocy tak mnie bolał, ze mnie ból obudził. I nic. Dzisiaj mam 29dc więc poczekam do jutra i jak coś to będe robić test. Mam dwa w szafce:) i czekają na wykorzystanie...ale obawiam się jednej kreski więc wole poczekac. Piersi mnie bolą i wszystko mnie denerwuje...Sama ze sobą ledwo wytrzymuje:):) Także wszystkie objawy na @ mam....Echhh

I naprawde po paru dniach picia zauwazylam juz poprawe np. sluz owulacyjny(a nigdy nie mialam takie bialko kurze)ale musialam przerwac,zaczne pic jak anty przestane brac

majka i miałaś po tych ziołach owulacje, od którego dnia cyklu piłaś i do którego i ile razy dziennie?

Zaczelam je pic w polowie cyklu jak sie dowiedzialam o tym torbielu,chyba powinno sie je pic od 1 dc, 1 raz dziennie

no wlasnie nie wiem czy picie od polowy cyklu dalo mi owulacje ale sluz mialam idealny jestem z tego juz zielona:(

dula, ja też mam kupiony test, ale zrobię dopiero w sobotę...chyba że nie wytrzymam i jutro zrobię, już sama nie wiem

ja już wczoraj chciałam robić ale się powstrzymałam:):) Dzisiaj mam wolne i własnie sprzątam na gotowo w kuchni. Coś mnie zaczyna kłuć jajnik po lewej stronie...

mnie już dzisiaj nie kuje, ale temp mam podwyższoną i do tego jeszcze te plamienia wczoraj

Gość anczur
kurcze od kilku dni kreci mi sie w glowie jak wstaje podnosze sie abo bez powodu nie wiem czemu nie znam sie na ciazy jestem zielona a nie moge zapytac nikogo oprocz was juz sobie wyobrazam mine rodzcow hehehe czeam na @ a wlasciwie nei czekam czasem poboli mnie janik i nic wiecej oj sama juz nie wiem co to ze mna jest;/

Dzieki dziewczyny, dzisiaj o niebo lepiej, nie ma mdłości :) wiec troche odpoczywam :) kochane o napiszcie co macie dla swoich mezusiow bo ja nic :(

Gość anczur
ja nic nie mam jak ni dostane @ to ubiore sie seksownie i dostanie mnie na jajeczko heheh a jak zrobie test i beda 2 kreseczki to prezent jak znalazl heheh:)

kurcze chciałabym już jutro...:) Bo jutro 30 dc i się powinno wszystko wyjaśnić. Zawsze mialam regularne @ co 30 dni, ale w zesżłym miesiącu miałam w 28 dc i dlatego teraz już zgłupiałam. Jak myślicie? lepiej poczekać z testem?

Gość anczur
dzewczyny gadam wlasnei z siostra co jest przy koncowce w ciazy i wlasnie sprawdzalam w roznych kalendarzach ciaze raz wychodzi ze jestem w 2 tyg raz w 4 to juz zgluialam nie wiem jak to liczyc i w ogole nie wiem nic :(