Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Hey!!!!!!! U mnie można paść.... Wreszcie jakaś porządna burza, bo umieram :D:D:D:D:D Nie mam czym oddychać. Teściowa wróciła, ale ciuszków przywiozła :-p Miłej nocki, ja uciekam do wanny, bo ledwo żyję tak gorąco :-p

Cześć dziewczyny. Zaczynam od kawy...kolejny duszny dzień się zapowiada. Różowego śluzu coraz więcej więc coś mi się wydaje, że to @ się zbliża. Tylko dlaczego tydzień wcześniej?!

Witam, ja też do kawki się przyłączam. U mnie śluz takjakby zanikł Jeszcze dwa dni temu, mialam mocne brązowe plamienia, tak że nie nadążałam wkładek zmieniać. A teraz odrobinę białego i gęstego. Dziś mój 28 dc, więc powinien już na @ się pojawiać

hej, a mi gin. nie chce dac CLO tylko na droznosc wysyla :( miala ktoras z Was to badanie?

Hej! Ania> mój gin powiedział ze jesli do konca roku nie zajde w ciaze to tez droznosc bedzie mi robil.Jestem po cesarskim cieciu i po operacji brzucha wiec moga byc zrosty.Moja kolezanka przez ponad rok nie mogla zajsc w ciaze poszla na droznosc i w pierwszym cyklu zaszla:):) Ja juz chcialam miec ta droznosc zrobiona ale kazal czekac jeszcze. Pozdrawiam!

Witam Was kochane:) A czy to przypadkiem nie jest to badanie które tak cholernie boli? Moja znajoma miała i mówi że ból okropny, ale nie wiem czy to było to samo badanie.

Gość anczur
witam ja sie bawie na wakacjach jest hmm powiedzmy ze fajnie ostatnio sie zastanawialam czy jak jets martwa ciaza to sa objawy ciazy mdlosci dole piesi wymioty??

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 karla83 .................25 ................7 (1zCLO) .............02.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 edytka1980............29.................12............. ..chyba15.07.09 marzencia864.........23.................4............... .........18.07.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............26. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1..........18.....24.11.09......Amelka/ Julian Klapaucius26..26.........6............19......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15......19.12.0 9...........? Iwona77.......32..........4.............10.......03.02.1 0 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............7...... luty 2010...Kacper/Blanka

brzusiowa, ja to wyczekuje @ z wytesknienieniem, bo mialam cykl bezowul. i im wczeniej dostane @ tym wczesniej pojde na droznosc i tym wczesniej bede miala kolejna szanse i nadzieje :)

poki co oczywiscie :) potem kolejno - majka, dula, itp.itd. :)

u mnie nadal delikatne plamienia... wstrętna @ pewnie przyjdzie...

Witam I narazie cisza ...Póki co dałszy ciąg faktur i kawka na pobudzenie:) Pozdrawiam

Gość smieska1
Witam dziewczynki, dzis kolejny dzien duchoty masakra mam dosyc takiej pogody powoli jaaaaa oszalec idzie :/ hehehe Polak to potrafi :D zawsze bedzie narzekal hehehe

Gość smieska1
STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 karla83 .................25 ................7 (1zCLO) .............02.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 edytka1980............29.................12............. ..chyba15.07.09 marzencia864.........23.................4............... .........18.07.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............26. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1..........18.....24.11.09......Amelka/ Julian Klapaucius26..26.........6............19......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15......19.12.0 9...........? Iwona77.......32..........4.............10.......03.02.1 0 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............9...... luty 2010...Kacper/Blanka

Witam, u mnie już po kawce. Aniu dziękuję za kciuki. U mnie 29 dc, śluz nie wskazuje na to aby @ miała przyjść. Temp dalej podwyższona (ale to może być skutek Luteiny, którą będę brała do jutra). Jedyne co mogłoby wskazywać że @ się zbliża to piersi, są mocno powiększone i wrażliwe na dotyk. Staram się nie nakręcać, ale chyba kupię dzisiaj test. Tak sobie planuję żeby zrobić go w sobotę rano, chociaz nie wiem czy wytrzymam do tego czasu...Okropne jest to czekanie

Witam 👄 Ja jutro zaczynam 27 tydzień :) Właśnie wróciłam ze szpitala, byłam na spotkaniu z położną, którą biorę na poród :) Cuuudowna kobieta :D:D:D Namawia na poród rodzinny, ale michu pada jak widzi kroplę krwi a także bladzioch :-P się robi jak wchodzi do szpitala :D Także mówiłam, że będziemy we dwie :) Od razu ją uczuliłam, że ma się przygotować na ogólną panikę i krzyki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A co.... Niech kobieta wie :-P U mnie nadal cieplutko, jeszcze dziś skoczę sobie po jakąś sukienkę i spodenki, bo ciuchy się do mnie kleją Buzka 👄

Magda ja jak będe w ciąży i pójde rodzić to mój tez nie będzie przy tym. Jak ja to się śmieję \"słaba płeć\":):) Gotuję pomidorówkę i biorę się za prasowanie bo urosło mi tyle tego, że ło ho ho. Delikatne plamienia znowu się pojawiły...

Dzisiaj rano zrobiłam test i wyszedł negatywny. Czekam aż @ przyjdzie

Kurcze strasznie mi przykro...naprawdę! ale głowa do góry, nie możemy się poddawać. Dziewczyny a ja już sama nie wiem. Termin mam na 07.07 a od początku tego tygodnia miałam delikatne plamienia. Wczoraj kochaliśmy się z moim i myślałam, że okres dostałam bo już nie było tego trochę. Całą noc bolał mnie brzuch, wiec koło 4 wzięłam tabletkę. Wstaje rano sucho...deikatne plamienie tylko. Ja już głupieję...