Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyta 123

powiedzcie, jak wiecie

Polecane posty

Gość Judyta 123

jestem jakiś tydzień po owulacji. Dzisiaj zaczął boleć mnie brzuch tak jak na @. Ale powinnam go dostać 26.01. Staram sie o dziecko. Powiedzcie, czy to może być ciąża, czy któraś z was miała takie bóle i była w ciąży? Dzieki :)

Gość Judyta 123
i jeszcze nie testujesz? Ja bym nie wytrzymała. Wnioskuję po twoim szerokim uśmiechu, że chcesz dziecko :)

W piątek mam umówioną wizytę u gina, nie będe kasy tracić na test jak mogę się dowiedzieć za darmo :D Tzn. nie było by tragedii jakbym zaciążyła :D

Gość Judyta 123
a masz jakieś objawy ciążowe? Bóle brzucha i takie tam. Bo mnie własnie boli brzuch, a do okresu jeszcze daleko , wiec sama nie wiem.

Gość Judyta 123
naprawdę nikt mi nic nie powie?

Gość karotenik
ciężko powiedzieć, ja takie obiawy miewam dość często, ale mam wrażenie że tak bardzo chcę dziecka, że odczuwam objawy albo typowe dla ciąży, alebo na @

Gość ojoj oj oj
Judyta, na jakies 5-6 dni przed spodziewanym okresem bolal mnie brzuch, myslalam, ze zaraz okres dostane i ciagle biegalam do lazienki, by sprawdzic czy @ nie przyszla. kilka dni pozniej moje piersi zaczely bolec (przy dotyku) i staly sie nabrzmiale. jestem w ciazy :)

ojoj oj oj - gratulacje! Mnie też pobolewa brzuch parę dni przed @, ale ja do @ mam jeszcze daleko. Mam go dostać 26.01. i dlatego dziwię sie, co to za bóle.

Gość ojoj oj oj
dziekuje ale moze u Ciebie dopiero wystapila owulacja (na przyklad wczoraj), badz dopiero wystapi? chyba, ze wiesz, ze mialas tydzien temu owulacje, bo sie monitorujesz?