Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama natura

Gdzie naturalne kosmetyki?

Polecane posty

Gość gość
jeśli chodzi o sklep internetowy, to polecam https://www.ecofanaberia.pl, ja co prawda czasami odberam sobie bezpośrednio u nich, bo bywam w bielsku, ale częściej korzystam z kuriera i naprawdę jestem mega zadowolona, nie zdarzyła sie żadna "wtopa", ekspresowo wysyłają towar i zawsze jeszcze próbeczki dołączą - miło :)

Gość gość
Polecam www.sklep.cobest.pl - producent maseczek do twarzy Rapan beauty. Są teraz nowe linie maseczek- Linia Power of Nature glinka zółta z dodatkiem śluzu ślimaka, owocu Akai i olejku migdałowego; glinka niebieska z dodtakiem smoczej krwi, owocu Yuzu i olejku i wersja trzecia Intensive Care-najsilniejsza- połączenie obydwu glinek z błotem iłowo-siarczkowym, śluzem slimaka, smoczą krwią i olejkiem migdałowym. I wersja Pure Nature to samo tylko z samym olejkiem migdałowym. 1 opakowanie/ słoiczek wystarczy na 10 maseczek! Teraz 10% rabtu z kodem THX6073C4.

Gość Saraa 523
Jeżeli zależy Ci na tym aby kosmetyki były w 100% naturalne to polecam te na bazie kolagenu, sama zamawiam na www.Lagenko.pl i jestem z nich bardzo zadowolona, cenowo też są w porządku.

Gość gość
nigdy nie myślałam,że przekonam sie do naturalnych kosmetyków i tu zaskoczenie odkąd chodzę do pracownia kosmetyki naturalnej szczecin, to uzywam takich kosmetyków do domowej codziennej pielęgnacji moja skóra wygląda młodziej, zaskórników jest mniej ;)

Gość gość
Dużo fajnych rzeczy można znaleźć w sklepie na stronie www.e-naturalne.pl Sama tutaj kupuję głównie maseczki. Super efekty widzę zwłaszcza po tej żelowej z algami i witaminą C. Tonizuje, odżywia skórę, a przy okazji jest dość szybka w nałożeniu, zabieg można zamknąć w ciągu 5 minut i to nie jest tylko takie hasło, ale faktycznie dłużej to nie trwa. Dodatkowy plus to bardzo przyjemny zapach zielonej herbaty, fajna alternatywa na tle innych naturalnych kosmetyków które często potrafią niezbyt fajnie pachnieć.

Gość gość
Tak, natura jest najlepsza, ja mam dość tych wszystkich syfów w kosmetykach drogeryjnych. Używam kosmetyków z http://www.pieknonatury.com/ Mój nr 1 to szampon z rokitnika firmy Natura Siberica i krem różany Make Me Bio - rewelacja, bardzo dobry skład.

Gość gość
Wystarczy pójść do pierwszej lepszej apteki i zapytać o naturalne kosmetyki z wiesiołkiem. Ma je w ofercie m.in. polska firma Gal.

Gość gość
Naturalne kosmetyki oparte na bazie kolagenu zamawiam an stronie www.Lagenko.pl maja szeroki wybór i miłą obsługę.

sklep e-fontanna.pl lub stacjonarnie na marinie mokotów mineralne i eko kosmetyki do makijażu (zawsze robią dobór kolorów na miejscu i wychodzisz z pięknym makijażem w cenie zakupu :) oraz sklep organica na nowolipkach ( tam bardziej polecam oleje i szampony do włosów)

Gość gość
Zerknij na http://dotykmaroka.pl jest to super sklep z kosmetykami z Maroka, na pewno znajdziesz coś fajnego dla siebie

Gość gość
bioorganika nowolipie i fontanna młodości marina mokotów

Gość gość
Duży wybór naturalnych kosmetyków ma sklep Enaturalne – www.e-naturalne.pl Dużo mam od nich rzeczy kupionych w tym super maskę algową z węglem aktywnym. Jeśli ktoś potrzebuje odtłuszczenia skóry to ta maseczka się rewelacyjnie sprawdzi. Dobry kontakt ze sklepem jest, zawsze można obsługę dopytać o skład konkretnych rzeczy i działanie.

Gość Julka903
Bardzo fajne kosmetyki mozesz znalezc na lavea.pl twarde szampony, mydla (nawet takie na prezent) swietnej jakosci glinki i maski do wlosow.

Gość gość
hmm....naturalne kosmetyki to na pewno nie body shop :))) poszukaj w sklepie bioorganica na nowolipiu, tam kupuję pielęgnację do włosów ( polecam balsam syberyjski babci agafi :) Mineralne kosmetyki to tylko w sklepie Fontanna Młodości na Mokotowie, a zapachy na ul POlnej ( taki mały niszowy skepik )

Gość gość
nawet w rossmanach cos mozesz dostac, ja wybieram często serie vegan friendly, peeling arbuzowy !

Gość gość
Ja kupuję kosmetyki mineralne w sklepie fontanna młodości w jankach, ale w warszawie mają chyba jeszcze trzy sklepy

Gość gość
Jeśli o mnie chodzi to na naturalne kosmetyki zdecydowałam się w sumie dość niedawno, ale to był dobry wybór. Skóra odżyła. W temacie sklepów to mam u siebie na osiedlu taki bardziej specjalistyczny sklep, ale też zdarza mi się zamawiać kremy czy olejki i toniki online na www.e-naturalne.pl Wszechstronna oferta, można dobrać w zasadzie wszystko co potrzebne przy codziennej pielęgnacji skóry twarzy i ciała.

Gość gość
ja kupuję e-fontanna.pl, a jak wybieram kolor to w sklepie stacjonarnym w jankach

Gość gość
ja polecam produkty benedyktyńskie w Warszwie maja az 3 lokalizacje.

Gość gość
Ja polecam sklep https://biolinea.pl mają tam dużo fajnych toskańkich kosmetyków, które uwielbiam. Taniej niż na ecco-verde.pl dodatkowo jest rabat 15% przy wpisaniu kodu: lovemylife

Gość sabinka7666
Z Silcare mam dobre doświadczenia. Znam ich od pięciu lat mniej więcej. Brałam wiele produktów na Allegro i w małej drogerii w Warszawie przy Żelaznej 67. Dobrze, że teraz pod koniec czerwca otwierają nowy, większy sklep na Marszałkowskiej 81. Zaoszczędzę na kosztach przesyłki :) Na 100% się wybieram, bo marka niezła, do tego polska, a jest jednak teraz moda na produkty „patriotyczne”. Jakość bez zarzutu, można sobie sprawdzić komentarze na Allegro.

Gość dorisskaaa
eko makijaż mineralny znajdziesz tutaj http://www.e-fontanna.pl/22-jane-iredale na muranowie otworzył się sklpe z naturalnymi kosmetykami do włosów i ziołami (skrzyzowanie andersa i muranowskiej)