Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdffg

Na początek 6kg w dół! pomóżcie!

Polecane posty

Gość gdffg

witam. właśnie zaczynam swoją przygodę z odchudzaniem. Postawiłam sobie cel zrzucenia 6kg to końca stycznia. Ogólnie ważę 78kg przy wzroście 173cm, wiek 20. Chciałabym zrzucić 18kg. Chce czuć się dobrze w swoim ciele. dajcie jakieś porady na temat odżywiania, ćwiczeń. proszę.

Gość gdffg
up up up

Gość To tamto i to
Hmm.. ^ kg do końca styczmia?!;( To chyba nie jest dobry pomysł.. Nie lepiej to rozłożyć na dwa miesiace? Wolniej ale skuteczniej.. efekt jojo cię przytłoczy...;/

Gość To tamto i to
6

Gość foliowanie
Proste zasady. Słodzisz? Przestań. Pijesz gazowane napoje? Zamień je na wodę mineralną i herbatę zieloną, czerwoną. ZAWSZE zjadaj śniadanie. Jedz 4-5 razy dziennie. Nie podjadaj między posiłkami, zamień pieczywo z białej mąki na ciemne pełnoziarniste. Staraj się nie zjadać zawiesistych sosów i panierowanych, smażonych mięs. Węglowodany przyjmuj najlepiej w postaci warzyw i owoców. Nigdy nie dopuszczaj do uczucia ssącego głodu. Więcej się ruszaj. Tyle wystarczy, zeby schudnąć.

Gość foliowanie
Ale 6 kg. w ciągu 15 dni to niezdrowo. Oczywiście możesz stracić tyle wody na diecie, ale nie będzie to trwały efekt.

Gość gdffg
a jak obstawiacie ile można sie pozbyć przez te 17 dni do końca stycznia?

Gość gdffg
ogólnie to muszę sie pozbyć minimum 13 kg do maja. 02 maj wesele kuzynki.

Gość zzgsgashljlnd
ja w trzy tygodnie schudlam 15 kg na diecie amerykanskiej:) i trwale bez jojo od pol roku wiec mozna:)pozdr

Gość gdffg
a mozesz powiedziec na czym polegała ta Twoja dieta amerykanska? bo w internecie mozna znalesc ich kilka i nie wiem która to Twoja

Gość zzgsgashljlnd
jasne juz ci mowie:) wejdz w ten lin na pierwszej stronie masz objasniona:) p.s ja wina nie pilam

Gość gdffg
dziekuję kochana spadłaś mi z nieba ;) no ja chyba też podziękuję za wino. warto spróbować. nie mam przecież nic do stracenia a wrecz przeciwnie moze zyskam szczuplejszą figure. a mozesz napisac ile ważyłas jak zaczynałas sie odchudzac?

Gość zzgsgashljlnd
;)) az wstyd w ogule mowic ile,... bo 79 kg przy 170 cm takze duzo...schudlam 15 kg:)) w trzy tygodnie z lekkim hakiem,ale ostatnio znow zaczelam wpieprzac i mam 3 kg do przodu wiec musze sie znow za siebie wziasc i na 100% przechodze wlasnie na ta dietke, do tego zamierzam dorzucic therm line II i chrom ktory jest genialny przeciw slodycza:D, zamiast winka bede wypijala sok z marwitu(soki swieze, 3 dniowe)sa pyszne;) wino to tylko zbedne kcal, a taki soczek to witaminki polecam:))))))!!