Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobno fajny chłopak ale.....

Mam chyba problem ze sobą. Ma ktoś podobnie ????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość podobno fajny chłopak ale.....

Jestem młody , 22 lata , nie miałem nigdy dziewczyny wcześniej. I tu jest problem. Otóż : Na pewno nie mam serca z kamienia , wręcz przeciwnie ! Pragnę takiej prawdziwej miłości , nie chodzi mi o takie śmieszne spotkania jak to robi młodzież że się spotyka na dyskotece i odrazu myślą że się w sobie zakochują na pierwszej randce , na drugiej randce już sie rozchodzą :D Śmieszy mnie to że można ze sobą być już po tygodniu znajomości skoro w tak krótkim czasie nie da się poznać drugiego człowieka. Inni tłumaczą to tym że chemia jeszcze inni że szalenie przystojny lub prześliczna itd. Żal ! Ja marze o prawdzwej pewnej miłości , pierwszej i ostaniej ! Ale tu jest problem : Boję się miłości , nie ufam dziewczynom , nigdy sie nie zawiodłem bo nie mam dziewczyny ale gdy słucham opowiadań znajomych lub nawet czytam kafeterię to przeraża mnie to do czego dziewczyny są zdolne :( Oto przykłady topików : - Mój chłopak wyjechał za granicę na 3 miesiące. Przyszedł do mnie kolega , zaczęliśmy troche flirtować i w końcu był seks. Trochę mi teraz głupio :( albo : - Mój chłopak wyjeżdża na wakacje , mam szansę na seks z pewnym przystojniakiem . Zrobic to ???? itd itd . Ja bym tak nie potrafił nawet pomyśleć a co dopiero dopuścić się zdrady !!!!! Najgorsze jest to że wszystkie macie skłonności do zdrady bo macie wbite do swoich tępych móżdżków że facet tylko hujem myśli. A tak nie jest !!! Różnica miezy kobietą jest taka że kobieta czuje sie spełniona gdy facet ja przytuli , pocieszy , da buzi itd. bo wtedy czujecie się bezpieczne , kochane itd. Ale facetowi to nie wystarczy bo dziwne by było żeby facet czuł się przy kobiecie bezpieczny itd ! Facet musi sam na wszystko zarobić , być zaradny , nie dać sobie w łep zarobić itd. Więc facetowi nie potrzebne są takie przytulania , buziaki itd tylko seks !!!!!!! A wy sie boicie seksu bo są wpadki no i myślicie o nas źle i dlatego same też zaczynacie byc okropne :( Boję się miłosci bo nie przeżyłbym zdrady :( Tak bardzo mnie to wkurza :( Nic mi nie brakuje , mam powodzenie , głupi nie jestem - możliwości mam podobno spore , miły , skromny , zwykły chłopak , nie jakiś huligan , i nawet przystojny podobno. Żle mi samemu ale boje się to zmienić :( MA KTOŚ TAK JESZCZE ? Jak radzilibyście sobie gdybyście mieli tak jak ja ?????

co masz zrobic? nic ja mam tak samo tylko jestem dziewczyna, tyle ze niczego sie nie boje zadnej zdrady ani nic, tylko kazdy facet to naprwde dupek, askoro wy mozecie to my tez, dkatego jestemsy takie ze zdradzamy. to jest fajne hahahahahaha frajerzy hahahahahaha

Gość mona56456
to sie musisz przemodz inaczej nigdy nie znajdziesz dziewczyny bo nawet taka ktorej będziesz pewny na 100% może od ciebie odjśc. Tak samo Ty, na poczatku związku nigdy nie można byc pewnym ze sie będzie z tą osoba do końca zycia. Nawet w malżeństwie trzeba pracować nad wzajemnymi relacjami. Zdrada to przeciez nie koniec swiata. to świadczy o tym ze ta dtuga osoba jest gu*no warta, bo nie potrafi postawić sprawy jasno i po prostu zerwać.

Gość ***sally
Ja bym tak nie potrafił nawet pomyśleć a co dopiero dopuścić się zdrady !!!!! Skąd to wiesz? jak JUŻ będziesz z dziewczyną i poradzisz sobie z pokusą będziesz mógł tak napisać. Póki co to gdybanie, bo ci sie wydaje, że jestes lepszy niż ogól populacji. Zejdź na ziemię i zmierz się z realnym życiem :P

Gość mona56456
sally - zgadzam sie

Gość doradzam refleksję
jak zaczęłam czytać Twojego posta pomyslałam - fajny chłopak. Niestety, określenie"Najgorsze jest to że wszystkie macie skłonności do zdrady bo macie wbite do swoich tępych móżdżków że facet tylko ch*jem myśli." świadczy o tym, że nie masz szacunku do płci przeciwnej, więc moim zdaniem nie zasługujesz na prawdziwe uczucie. Poza tym powyższe zdanie pokazuje, że zarzucasz nam, że wrzucamy Was do jednego worka (mamy wbite do tępych móżdżków, że facem ch*jem mysli), a jednocześnie, o ironio, sam wrzucasz nas do jednego worka twierdząc, że wszytskie mamy skłonnosci do zdrady.