Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyle Wspomnien Tyle Przeżyć

O CO MU CHOLERA CHODZI???? JAK MAM POSTĄPIĆ?????

Polecane posty

Mój facet wyklina mi w smsach!!! Chciałam sobie zrobić jakis opis na gg ,miałam przez chwile jakis.Na gg byłam dosłownie 5 minut.zamykając gg opis usunęłam . Po chwili sms...juz po ustawianiu opisów na gg???? Napisalam ze juz dawno....ze chcialam zostawic jakis opis. On na to "pierdolenie" Odpisałam "o co Ci chodzi? O to ze miałam opis?" Odpisał "Napierdalaj do swojego prosiaczka a nie do mnie!" Miałam opis "Prosiaczku?? Tak Puchatku? A nic nic sprawdzałem czy jesteś" Sciagnelam go sobie z internetu,bo bardzo mnie ujął!!! Boże !!!! Czy naprawdę ma za co tak pisac? Ma powód? Przeciez to tylko opis z netaaa!!!! Jezuniuuuuu

Gość buzk buzki buzki
ale problemy dzieci

Gość ja na twoim miejscu chyba bym
padła! Hehehehe to jakis zart?

To nie zarty,ani nic!!!!!! On ma 33 lata!!!!!!!!;/;/;/

Gość osoba_trzecia
33 lata? To jest misiaczkiem o bardzo małym rozumku - jak Puchatek :P

Gość My z zaufanymi
Wez go ignoruj do momentu az nie nauczy sie kulturalnie do Ciebie zwracac. To za ma 33 lata to jakis podszyw tak?

Napisal mi ze jestem zalosna,ze "napierdalam" calymi dniami na kompie!!!! Co mam robic? Odpisywac??? Robic awanture? Czy juz siedziec cicho?

Ma 33 lata! Acha i dopisał że ciągle łgam!

Gość Majjja1
Nie wiesz co zrobic? Jezeli takie slownictwo ci odpowiada, to badz z nim dalej i zastanawiaj sie, co on mial na mysli i o co mu chodzi. Mnie by to razilo. Kazdy lubi co innego i kazdy na co innego sobie pozwala. Zastanow sie dobrze, czy o takim facecie marzysz.

Będe siedziec cicho,juz nie mam ochoty mu odpisywać. Najgorsze,ze On tak mnie traktuje,a ja chyba zaslepiona Nim pozwoliłam sobie na to:(

Gość Panna Xxxx
A Ty ile masz lat? Dlugo jestescie razem? Wybacz, ale mi sie wydaje ze ten Twoj facet jest az nadto zazdrosny i nie powinien Cie tak traktowac...

Mam 22 lata. Ale dlaczego ta Jego zazdrosc jest okazywana w ten sposób????;/ Głupi opis! Normalny! Nie zwrócony do nikogo! Przeciez w ogóle on nie brzmi jakby miał być zwrócony do kogoś!!! Jezu...

Takie słowa są na porządku dziennym np mówi mi rano" dzi**ko zrób mi sniadanie"

Jesteśmy ze sobą rok.

z tym sniadaniem to podszyw ...nawet tutaj zaglądają i podszywają się echhh...;/

Gość Panna Xxxx
A Wy mieszkacie razem? Naprawde zastnow sie czy w takim razie taki zwiazek ma sens...wiem ze kochasz i ze mozesz nawet byc zaslepiona miloscia, ale Dziewczyno! Nie daj sie tak traktowac!

Jeszcze nie mieszkamy razem. Ale codziennie jestesmy ze sobą,weekendy jestem u Niego.

Gość Panna Xxxx
Ja naprawde w zyciu nie dalabym sie tak ponizac, to jak on Cie traktuje sugeruje ze nie ma do Ciebie wogole szacunku...a brak szacunku dla osoby z ktora sie jest to najgorsze co moze sie zdarzyc...bo potem za tym moga sie pociagnac inne rzeczy...

Panna Xxxxx ale dlaczego ciezko jest odejsc???;( Wiem,ze to swiadczy o tym;( Próbuje to sobie zaczepic w sobie,ale ciezko mi nawet przez chwile nie pomyslec o Nim;( Boże,co za idiotka ze mnie...

Gość Panna Xxxx
Ciezko jest odejsc, bo jestescie razem, razem zapewne przezliscie wspaniale chwile, dlatego tak bardzo boli jak odchodzisz od ukochanej osoby... Ale najlepiej bedzie jak porozmawiasz z nim jutro o tej sprawie, spotkasz sie i wyjasnisz, zobaczysz co ma ze tak powiem na swoje usprawiedliwienie...

A co powinnam teraz zrobić? Pisac do Niego? Nie odzywać się? Iść wziąć gorącą kąpiel zrelaksować się,nie odzywać...? Co pomysli? My co godzine puszczamy sobie sygnała! Co zrobi jak nie odpuszcze? Będzie myslał? Boje się ze nie puszcze i wystrzeli z smsem ,ze pewnie gdzies sie szlajam itd...;/ Ja pierdziele co za bagno!!! Pomóz mi:(

Gość Panna Xxxx
Ja bym napisala pozniej esa, albo zadzwonila jesli nie chcesz czekac do jutra, ze bardzo Cie to zabolalo i ze masz nadzieje ze jest jakies sensowne wytlumaczenie tego co zrobil... A teraz sie uspokoj, glowa do gory i bedzie dobrze, naprawde ;)

Raczej zaczekam az się sam odezwie! Moze to bedzie dzisiaj,moze jutro,moze kiedys tam... Jakos cos w srodku mi mowi,ze powinnam zwolnic i nie leciec,jakbym to ja byla winna...

"My co godzinę puszczamy sobie sygnała"... związek 22letniego niedojrzałego dziewczęcia z 33letnim facetem o mentalności przedszkolaka... :-O i Ty się jeszcze zastanawiasz co masz zrobic...