Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmyhcc

czy ja jestem normalna?

Polecane posty

Gość xmyhcc

nie pytam z przekory, nie czuje sie lepsza od innych, po prostu ostatnio zaczyna mnie zastanawiac to, jak bardzo odstaje od reszty i czy to normalne... lubie prostote, klasyke, umiar i skromnosc we wszystkim nie umiem uwodzic mezczyzn nie lubie wprost okazywac im mojego zainteresowania, jestem sympatyczna, rozmawiam z kazdym, ale nie robie maslanych oczu, nie kokietuje, nie skladam propozycji itd nie lubie wszytskiego, co sie blyszczy, czyli nie odpowiada mi 80% towarow spotykanych w sklepach nie bawi mnie to, ze dziele z kolega zachwyt jego nowym samochodem/sukcesami jego ukochanej druzyny pilki noznej ubieram sie raczej klasycznie nie czytam tych wszystkich trendy pisemek typu gala, glamour, cosmo i co tam jeszcze wychodzi nie rozczulaja mnie male kotki nie zachwycam sie widzac blyszczace kolczyki, czy stoisko z kosmetykami nie lubie zakupow kurcze, jakas dziwna jestem, powoli tak stwierdzam obserwujac moje rowiesnice i ciut starsze mlode kobiety...

Gość aplepleple
witaj bratnia duszo (w 90 %) :)

moim zdaniem jestes calkiem normalna fajna kobieta no moze z malym wyjatkiem np to ,,nie rozczulaja mnie male kotki nie zachwycam sie widzac blyszczace kolczyki, czy stoisko z kosmetykami nie lubie zakupow,, :D

Gość lubie kotki kokietowanie
i uwodzenia,ale reszta j.w.

Gość GrySka
to jestesmy juz trzy ;)

Gość GrySka
ja dodam ze nie cierpie babskich pogaduszek o modzie i pierdołach typu : jaki ten aktor jest boski :o

Gość siksa12
fajnie :) mnie też nie rozczulają małe kotki

Gość xmyhcc
pewnie, ze fajnie jak mnie ktos uwodzi, ale ja sie szybko pesze, wstydze i sama nie potrafilabym pierwsza, a moje kolezanki (o zgrozo!) potrafia nawet zainicjowac bycie razem wyznaje zasade, ze mimo rownouprawnienia itp to mezczyznie nalezy sie 1 krok w wielu kwestiach nie moglabym, jak moje kolezanki, przespac sie z kims i rano jakby nigdy nic zjesc z nim sniadanie i pojsc w swoja strone odstaje, widze to bardzo dobrze, ale az tak mi nie przeszkadza to wszystko, tylko zdumiewa

Gość jestem piąta
i nie czytam o Kasi Cichopek, Dodzie i innych "gwiazdach" a! i nie lubię Feel :P

Gość xmyhcc
milo, ze nie jestem sama :)

Gość siksa12
I tak trzymaj !!! Jesteś normalna , jesteś fajna i wartościowa :)

Gość xmyhcc
feel to akurat zaden wyznacznik jak i cichochlopek, bo raczej nikt ich nie lubi :D

Gość GrySka
xmyhcc a ile masz latek? bo ja mam juz sporo na karku :D i im glebiej w las tym wiecej mam pytan do samej siebie ja chyba pomyliłam epoki jesli chodzi o kontakty damsko męskie

Gość siksa12
a ja to co ? jestem 6 , też taka jestem :)

Gość fdgffdh
przy mnie to i tak jesteście kobiece...

Gość GrySka
oj chyba dziewczyny duzo mlodsze ode mnie jestescie bo ja o takich sprawach jak dody itp to nawet nie bardzo mam pojecie owszem wiem kto to ale temat mi zupelnie obcy

Gość xmyhcc
w tym roku bedzie 22, jesli chodzi o kontakty damsko-meskie to tez pomylilam epoki, raz jeden pierwsza podeszlam do nieznanego mezczyzny is ie przedstawilam, ale i to jak dla mnei bylo duzo :)

Gość jestem piąta
to, że nikt nie lubi to ok, ale 90% zaczytuje się w pudelkach itp o ich domniemanych ciążach itp

Gość xmyhcc
jako symptom kobiecosci traktuje natomiast to, ze non stop chodze w spodniczkach, zle sie czuje w spodniach, rzadko je zakladam i tak mi dobrze, a reszta jak wyzej :)

Gość jestem piąta
GrySka - o to właśnie mi chodziło :)

Gość GrySka
no to ja się przyznam mam prawie 29lat :P i do faceta nigdy w zyciu pierwsza nie podeszłam , sami jakos podchodzą co raz ale nie jest ich tylu co przy pannach obwieszonych ceknkami i innymi duperelami :P

Gość xmyhcc
wiecie, myslalam, ze temat upadnie,a tu tyle pokrewnych dusz (wiek nie ma znaczenia), swietnie wiedziec, ze nei jest sie samotnym w swoim dziwactwie :)

Gość GrySka
mnie w spudnicy mozna zobaczyc raz na 100lat ale nigdy nie wyjde z domu bez makijazu jak robię zakupy typu ubranie kosmetyki? wpadam , biore i wypadam nie rozczulam się nie mierze nie mam kasy nie chodze po sklepach , nie biore wszystkiego z polki do reki zeby obejrzec, nie przyklejam nosa do wystawy i nie dostaje slinotoku na widok nowej kiecy itp wole ksiązki a no i jednak samochody :P

wiesz ze czasem tez sobie zadawalam takie pytanie???czy ja jestem nienormalna,czy mam pecha do kolezanek??? 🌼

Gość xmyhcc
wlasnie, panowie twierdza, ze wola skromnosc i elegancje, a jednak lgna jak muchy do tego powszechnego, ja to nazywam "trendymodelu" :) nie chce rozwijac tego tematu, bo to temat rzeka, jednak tak jest, mezczyzna woli podane na tacy, chocby nie wiem jak sie upieral, ze tak nei jest.

Gość GrySka
georgica a ja mam w d... kolezaneczki bo jedyne co potrafią to obgadywac a mnie szlak jasny wtedy trafiał i przewaznie wyznacznikiem fajnej osoby dla nich jest kasa i ubranie z noewj kolekcji jakiegos barana

GrySka to teraz zadam pytanie czy ja jestem nienormalna...bo ja nie mam kolezanek..tzn mam wiele znajomych ,ale nie na ,,ploteczki,, nie na lazenie po domach i jak mowisz obgadywanie...

Gość xmyhcc
gryska, ale schemat podobny, tylko skladowe ciut odmienne :) ja jeszce dodam, ze na ogol jestem wesola, dusza towarzystwa, ale kocham prowadzic samochod i tak strasznei irytuje mnie glupota i brak wyobrazni na drodze, ze nie raz potrafie zaklac za kierownica gorzej niz wielu moich znajomych kierowcow-mezczyzn i wtedy nici z subtelnosci i taktu. nie mam podzielnej uwagi, nie potrafie sluchac muzyki, czytac ksiazki, ogladac telenoweli i rozmawiac z kolezanka jednoczesnie, za to mam swietna orientacje w terenie.