Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmyhcc

czy ja jestem normalna?

Polecane posty

Gość lubie kotki kokietowanie
aa - i nie robilam wesela z goląbkami , rozgniatywaniem siedzeniami balonomi i "cudownych rodzicow mam" . Nie mialam bialej sukni i welonu.

Gość xmyhcc
lubie kotki...> oczywiscie, nie przecze, ze istnieja, ja po prostu nie mam szczescia do takowych, a nawet przy nich nie potrafilabym uwodzic, jak mnie zachwyci to sie z zachwytem usmiechne, jesli nie splone zaraz pod wielgachnym rumiencem, ale bedzie to raczeej spontaniczne niz na zasadzie "a co mi tam, niech sie dowartosciuje" itp :) nie zrozum mnie zle, nie neguje flirtu, dla mnie to tym wieksza zagadka, bo nieznana, nieodkryta, ale ja nie potrafie i juz :) i to nie wynika z nastawienia... gryska, no to piatka, marzy mi sie kiedys skromny slub, ja, on, ksiadz, rodzice, wspolny toast i kolacja, a potem reszta wieczoru tylko dla nas, bez tej calej bieganiny, chaosu, zamieszania... stokrotka wpieta we wlosy, letnia zwiewna biala sukienka, boso, on w jasnej koszuli z wywinietymi zawadiacko rekawami i w szortach, ewentualnie spodnie, jesli bedzie sie upieral :) chcialabym miec ten dzien tylko dla nas, jak i reszte zycia, nie zyc dla kogos, przez kogos, bo ktos, bo cos. chcialabym budzic sie i byc szczesliwa, bo nie jestem sama, bo ktos poglaszcze mnie rano po ramieniu i ucaluje w czolo, bo mam dla kogo biec po bulki w mrozie o 7 rano, bo wracam padajac w cieple ramiona...bez przepychu, bez przesady. zwyczajnosc, normalnosc.

a ja się cieszę, że jestem całkiem inna od tych różowych panienek.. czuję się w pełni wartościowa...choć przez to nie mam koleżanek, bo nie interesują mnie ploty o głupotach..

no wlasnie taki slub mialam, kilka osob, bukiet zrobiony przez przyjaciolkę. I nikt sie jakos nie obraził! Lubie imprezy , ale nie obowiazkowe i nie ze mna w roli głownej!

Gość xmyhcc
mam nadzieje, ze ja tez kiedys bede mogla powiedziec, ze bylo jak sobie wymarzylam :) gratuluje, bo nie zastawic dom i nabrac kredytow na biesiady weselne jest wyczynem, ale przeciwstawic sie konwenansom, ktore niekoniecznie nam odpowiadaj. ja, mysle, bede miala taki slub gruuuubo po 30., predzej nikogo nie znajde, szkoda tylko ze wzgledu na to,z e chcialabym miec gromadke dzieci, a po slubie musze naciesxyc sie mezem, wiec juz tej gromadki chyba sobie tak licznej, jak marze, nie sprawimy. ale trudno, nie mozna miec w zyciu wszystkiego :)

tak to niestety bywa, że ludzie często zapominają o co w tym ślubie chodzi... całe te przygotowania odbierają urok tej uroczystości

dzieci sa fajne i mozna je tez nienormalnie (czyli normalnie) wychowac

Gość xmyhcc
oczywiscie, ze mozna, ale do pewnego wieku tylko rodzic mozna, a przeciez jesli zaczne w wieku 32-35, to duzo czasu mi nie pozostanie ;)

spoko, trójke zdązysz, nawet przy takim starcie. Podsumowujac ( bo ide spac) - najlepiej robic to, co sie uwaza za słuszne, uwazajac tylko, zeby nie skrzywdzic i nie obrazic przy tym innych. No i nie traktowac zycia smiertelnie powaznie - smiac sie jak najczesciej, z siebie i do siebie tez. Dobranoc.

Gość xmyhcc
powaznie zabrzmialo :) dobrej nocy wszystkim 🖐️

uuuuuu - nie mialo byc powaznie:) Tez dobranoc wszystkim

Gość fajnuiees
Fajnie, że są jeszcze na świecie takie kobiety, zupełnie normalne.

Gość GrySka
są tu te podobne do mnie, norlamne nie normalne?:P 🖐️ pozdrawiam na początek tygodnia pracy