Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xmyhcc

czy ja jestem normalna?

Polecane posty

nie cierpie tego,i tak jak mowisz ...te obgadywania pozniej...a nie daj Boze masz przystojnego meza...nie rozwijam watku ...hihihihi

Gość GrySka
georgica a ja się nie zgodzę ze na jeden raz facet jest prozny lubi sie otaczac blyskotkami i panienkami jak z reklamy nie musi byc mądra byle dobrze swiecila jak bedzie malointeligentna to ją sobie ułozy na wlasną modłę dlaczego tyle malolat chodzi z facetami po 30tce? bo ona ma siano w glowie ale cycki w cekinach a on ma kase

Gość xmyhcc
georgica, jestes raczej praktyczna, nigdy nienormalna :) a mezczyzni, coz, zaluje podjecia tematu, bo jak wczesniej wspomnialam temat rzeka i nei ma jednoznacznych definicji...

Gość GrySka
najlepsze jest to ze czasmi zdaza sie facet ktory z nieznanych mi powodów udaje ze takie dziewczyny lubi bardziej niz te lalki :p po krótkim czasie sie okazuje ze jednak brak tipsów i różowych bluzeczek jakos nie gra z jego wizerunkiem macho :D

Gość xmyhcc
dobrej nocy, georgica, niech ci sie przysni kilo wisni :) gryska, mialam stycznosc z 2 takimi, odpowiedniego nei bylo mi dane spotkac. kolezanki upieraja sie ze to przez moje zasady, chca mnie na sile przebierac, zmieniac, kreowac, ale ja wlasciwie.. lubie siebie taka. i ciesze sie,ze naprawde waskie grono moich przyjaciol mnie taka akceptuje i ceni, bez zmieniania we mnie niczego.

Gość lubie kotki kokietowanie
nie ogladam seriali , nie mam pojecia kim sa ludzie z roznych tancow na lodzie, lubie za to reportaze i literature faktu , nie czytam Pudelkow i innych Viv, nie lubie zakupow, zwlaszcza nie cierpie duzych galerii (mam tylko slabosc do sklepow wnetrzarskich i niektorych lumpeksow), słucham, czego chce a nie tego "co wszyscy" , interesuję sie polityką, z lubie nauke ,ciekawe dyskusje na rozne tematy, nie narzucam sie facetom, nie czuje sie zobowiazana do robienia analu , nie mierzę facetowi penisa, nie odchudzam się, nie mam tipsow , nie chodza do solarium. Mam przyjaciolki takie jak ja, uwazamy sie za jak najbardziej NORMALNE. Fakt, ze uwodzic uwielbiam i niezle mi to zawsze szlo!

Gość GrySka
xmyhcc no bo wlasnie przyjaciele są od tego zeby nas akceptowac takimi jacy jestesmy /jakie jestesmy a kolezaneczki to takie pseudo przyjaciołki i ich lepiej sie nie sluchac miej swoje zasady i nie naginaj ich tylko po to zeby zlapac jakiego goscia albo dopasowac sie do reszty byc tak jak 100 000 000 000 000 000 innych blondynek /mam taki kolor wlosów :P / nie dzieki

Gość GrySka
lubie kotki kokietowanie to ja powiem tak odwiedzanie sklepow wnętrzarskich to czesc mojej pracy :P i to jedyne sklepy gdzie siedze godzinami :D:D

Gość xmyhcc
ja mysle wedlug pewnego schematu, wedlug ktorego jak sie, na szczescie, okazalo nie tylko ja taka jestem :) a kokietowania zazdroszcze, momentami chcialabym, ale nei potrafie. przyjaciolka wprost mi mowi, ze nie wyobraza sobie mnie w roli kokietki, a ja sie usmiecham, bo wiem, ze ma racje... :)

mojej pracy tez, pozdrawiam kolezanke po fachu :)

Gość ochochhhh
rozczulaja mnie male kotki:) reszta to cala ja:D

Gość GrySka
lubie kotki kokietowanie 🖐️

wmyhcc - skoro sie usmiechasz, to na pewno z kokietowaniem ci idzie - choc moze z tego nie zdajesz sobie sprawy...

lubie tez Gryskę:) :). I pozostale dziewczyny z topiku .

Gość GrySka
ja tak na prawde to nie wiem co to jest kokietowanie znaczy wyraz znam :D:D ale nie wiem czy kiedys mi sie to zdazyło chyba niebardzo bo nie lubie udawac glupszej niz jestem a zwykle to robią dziewczyny zeby zbajerowac faceta :P

Gość GrySka
lubie kotki kokietowanie :D:D jak za duzo zaczniesz lubic to sie wyłamiesz z szeregu i bedziesz jak te inne :D:D nie nasze hihihihihihi

Gość xmyhcc
cos w tym jest, bo wole kupic nowy obraz, stolik, zmienic firanki czy cokolwiek upiekszyc wizualnie, bardziej na pewno niz siebie :) ale moim problemem jest podejmowanie decyzji, w tym wypadku to chyba bardzo na tak dla kobiet- mysle, kalkuluje i w efekcie po miesiacu wybieram pod wplywem impulsu najgorszy z mozliwych wariantow :) a co do tego kokietowania, nawet usmiechnac sie czasami wstydze, powiem szczerze :) aha, nie cierpie zmiekczen typu "kupilam fajniusie spodeneczki" itp itd, strasznie irytuje mnie "nio, cio" oraz traktowanie mnie jak przyglupa, gdy ktos mi serwuje cos w stylu: cZeSc, albo "tesh tak myshle" i na koncu "hihihi", nie znosze tego wszystkiego, choc to moje osobiste, coraz bardziej pietrzace sie dziwactwa :)

Gość xmyhcc
wybaczcie mi to "hihihihi", nie pije do was, nie przepadam po prostu za tym, dopiero teraz zauwazylam, takze bez fochow i dasow prosze, bo ich samych w sobie tez nie lubie, zarowno zjawisk jak i samych okreslen ;)

Gryska, kiedy ja lubie sie wylamywac z k a z d e g o szeregu. Ze nie lubie cio i papatki - to samo przez się. Dziewczyny - kokietujcie ile wlezie, niekoniecznie trzeba z siebie robic idiotkę. Zawsze sie znajdzie cos, na czym facet sie od was lepiej zna, niech sie poczuje dowartosciowany, co mu załowac.

Gość GrySka
nio cio Ty xmyhcc :D te "i" to ja wrzucam namiętnie na gg i nie wiedzialam ze to wyznacznik landryn :P bede z tym walczyła ale sliczniutkie spodeneczki to mi nigdy na dupe nie weszły :D za to zajebistym samochodem lubię posmigac albo chociaz napasc oczy :D:D czasami mysle ze powinnam byc facetem bo wole takie meskie zajecia albo jak to tam nazwac aaaaaaaa no i klne jak szewc :o taka robota oooooo własnie zcy ktoras z was strzela fochy ?:o co to kurwa jest ? hihihihi :P

Gość GrySka
DOBRA ALE TERAZ TO MAM COS CO WG MNIE JEST DLA MNIE I MAM NADZIEJE ZE DLA WAS TEZ OGROMNYM PLUSEM !!! wiekszosc lanserek nie wyobraza sobie isc na impreze bez fajek :o a ja nie palę nie znoszę dymu i tych paskudnych długich , chudych papierosków :P jesli ktoras pali to sorry ale tak to widze

Gość xmyhcc
strzelam co najwyzej gumka od majtek, jak mi sie porwa :D a tak powaznie, mnie irytuja te "i" i milion zmiekczen, ale to nie znaczy, ze ma to byc wyznacznikiem czegokolwiek, bo czego wyznacznikiem ja jestem dla kogos? nie lubie po prostu i juz, jak od groma rzeczy, o ktorych pisalam oraz tych, o ktorych zapomnialam :)

Gość xmyhcc
nie pale, nie zalewam sie w trupa, ale dumna to ja jestem jedynie z tego, ze wyciagam wnioski z bledow, bo jest ich w moim zyciu masa. kokietowac- ale jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak? jeden jest niezdolny do prowadzenia samochodu, drugi cale zycie nie zalapie funkcji trygonometrycznych, ja nie naucze sie kokieterii i wszystkich tych taktycznych sztuczek :) i musze sie z tym pogodzic, wiec: sorry, panowie :)

Gość GrySka
:D:D no w sumie racja nie wszystko trzeba umiec moze znajdzie sie w koncu jakis łos ktory sie zlituje nade mną i wezmie taką bez tipsów i bez rózowych bluzeczek i bez fajek :D

Gość xmyhcc
nadal czekasz?

Gość GrySka
raczej nie czekam, ale jak mi kiedys powiedzial jeden taki co mnie pozniej kantem puscil: nadzieja umiera ostatnia ... poki co mam swoją pracę i fajnie mi z tym nie mam cisnienia na ołtarz ooooooo wlasnie co za kretynstwo 2 lata wczesniej wybirac suknie slubną i caly ten cyrk :o dla mnie porazka

nie pale, pije tylko czasem winko, zadnej trawki. xmyhcc - kokietowac nalezy wyłacznie madrych facetow, takich, z ktorymi znajomosc rozwija! Nikt ci z taka pasja nie wyłozy fizyki kwantowej (jesli sie na niej nie znasz) , jak facet, na ktorego patrzysz z zachwytem (nieudawanym). Sensowni faceci istnieją! Rozejrzyj się!

Gość GrySka
a teraz was pozegnam znienawidzonym przeze mnie zwrotem : "no to heja laski " :o 🖐️ do milego :P