Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KajliMinoga

Rzesy jak u krowy... /

Polecane posty

Gość KajliMinoga

Szefowa do mnie dzis z tekstem, ze mam rzesy jak krowa w Disneylandzie. :/ Az zmierzylam ile maja, no to odrobine wiecej niz 1,8 cm. To tak duzo? Kolezanka i szefowa twierdza, ze tak i ze wygladam jak bym miala sztuczne. :( A podobno dlugie rzesy to zaleta. :(

Gość nie jestem małolatą
zazdrosna jest i tyle

Gość ghfgshgfhgf
zazrodsci na bank. u mnie koelzanka w pracy takie ma. wszyscy sie nimi zachwycaja ze mna wlacznie... nie przejmuj sie. ale chamowa z tej twojej szefowej

Gość poirytowany gwóźdź
jak krowa w disneylandzie --->osorry ale to mnie rozbawilo ;D a tak na powaznie zazdrosc zazdrosc zazdrosc....nie ma nic gorszego od zazdrosnej baby ;/

Gość KajliMinoga
dzieki ludzie, bo kurcze przykro mi sie zrobilo, jak zaczely lacha drzec... Fakt, nie moge uzywac tuszow pogrubiajacych, albo wydluzajacych bo wygladam jak z burdelu, ale jak odzywko machne to wygladaja spox. Tak mi sie wydawalo do tej pory...

a ja bym chciała miec takie rzesy jak Twoje, szefowa po prostu zazdrosci i tyle wes ja olej.Pewnie sama sie meczy i szuka dobrych tuszy

Gość zgon na pogrzebie
jak krowa to się ona zachowuje. moja mi ostatnio powiedziała, że chyba takie włosy (mam do pasa) to mi są do wycierania podłogi potrzebne :o :o :o olej zazdrosną babę, na takie nie ma rady.

Gość KajliMinoga
zgon no to tez niezle. Ta moja to wiecznie sie czegos czepi. Faktycznie chyba zazdrosc nia kieruje, albo juz taka jedza z natury... Do moich wlosow tez ma waty, ze tez za dlugie. Normalnie przykro sie robi.

Gość a ja Ci zazdroszczę
bo też bym chciała mieć takie :) Szefową się nie przejmuj, napewno też zazdrosna i dlatego złośliwa :P

Gość jkgjkg
no to masz piękne rzęsy :)

Gość pukstuk
tez mam dlugie :D ale u mnie ludzie raczej sie zachwycaja co mnie wprawia w zaklopotanie, bo co moge powiedziec na tekst wow ale ty masz rzesy dlugie, no mam i co :P

Zazdrość ;) Sama takich nie ma to gada;) A że mówią, że masz jak sztuczne - to dlatego, że dla nich to jedyna alternatywa;) Ale nie ma co - ja też mam krótkie i nie mam zamiaru płakać nad tym, tylko działać ;) Za 700zł widziałam np. w ofercie Kleopatry (W-wa) przedłużanie;)

Gość ja też mam długie a do tego
wielkie niebieskie oczy i też zazdrośnice mi przygadywały i wyśmiewały. Jedna mi kiedyś powiedziała że nie chciałaby mieć takich rzęs bo to brzydko wygląda a sama zaczęła swoje tak mocno malować żeby choć trochę przedłużyć a w rzeczywistości ma takie posklejane i niefajnie to wygląda

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
ja też mam długie a do tego wielkie niebieskie oczy i też zazdrośnice mi przygadywały i wyśmiewały. Jedna mi kiedyś powiedziała że nie chciałaby mieć takich rzęs bo to brzydko wygląda a sama zaczęła swoje tak mocno malować żeby choć trochę przedłużyć a w rzeczywistości ma takie posklejane i niefajnie to wygląda po twoim poscie przypominal mi sie moj byly... on tez mial wielkie niebieskie oczy i dlluuugasne rzesy, mial najpiekniejsze oczy jakie kiedy kolwiek widzialam :(:(

Gość xxxxxxxxxxyyyyyyyyy
TRZEBA BYŁO JEJ ODPOWIEDZIEĆ, ŻE ZA TO ONA JEST STARĄ KURWĄ!

krowy mają piękne rzęsy jakby szefowa nie była taką idiotką, jaką jest, to by wiedziała, że palnęła jak kulą w płot no, ale durna jest, więc cóz... olać :)

Gość a może być pani z
Ech, zazdrość, nic więcej ;) Ja też mam w rodzinie mojego mężczyzny jego kuzynki i ciotkę- podczas każdej wizyty: ale Ty chuda jesteś, przytyłabyś trochę, bo sama skóra i kości, jak Ty wyglądasz...A same grube świnie :P Nie chcę obrazić osób przy kości, ale sorry - akurat te grube maszkary same sie o to proszą, wiadomo, że wolałyby miec taką figurę jak ja, a że nie mają, to mi dogryzają

Gość ccnngfnxf
Jak mi jakiś tłuścioch mówi, że jestem za chuda i inne tego typu rzeczy, to ja mówię prosto z mostu, że może schudnąć jak tak mi zazdrości i przynajmniej wyjdzie to jej na zdrowie :D. Drugi raz nikt się nie odważy powiedzieć nic na temat wagi. Co do rzęs, to gadają tak z zazdrości. Masz pewnie ładne oczy i chcą się pindy dowartościować.

Gość gość
Ja od jednej 'przyjaciółki' słyszałam zawsze, oddaj mi rzesy i to nie raz, ładne masz włosy, Ty masz figurę, jesteś ładniejsza ode mnie... Zbierałam komplementy w pracy na temat wyglądu, pochwały że jestem bystra, spostrzegawcza, jestem cennym pracownikiem, wszelkie zmiany w moim wyglądzie były komentowane, zauważane i to przez kolegę, który jej się podobał... Przy kolegach nazwał mnie ' piękną gazelą'... Gul jej skakał o wszystko, mimo to ona była kierownikiem, a to ja robiłam jej zadania i zbierałam pochwały od szefa...