Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie życie

chce zostac prostytutka

Polecane posty

Gość Nieujarzmiony
JEST miłość. A zawody miłosne wynikają stąd, że się trafia na NIEWŁAŚCIWE osoby - ja SAM coś WIEM o tym.

Gość prostytucjadobry pomysl
prostytuacja jest najstarszym zawodem tego swiata. Praca jak kazda inna, moje blogoslawienstwo dla przyszlych prostytutek. Ale pamietajcie: nie ma sexu bez pumexu... bez gumy ani tyle. pozdrawiam

ale konkurecja duza moje Panie, trzeba by sie bylo za 5 zl oddawac...

Gość Nieujarzmiony
"Praca jak kazda inna". -------------------- Ech tam. To NIE żadna praca, lecz zwykłe ku...estwo.

Gość Nieujarzmiony
ILEŻ tu już różnych "powodów", ILEŻ "usprawiedliwień" podały kobiety, uprawiające (lub chcące uprawiać) prostytucję, by uspokoić, zagłuszyć swe sumienia, które czasem podszeptują im, że to jest zwyczajnie ZŁE.

Gość Nieujarzmiony
WOLAŁBYM mieć za żonę wredną jędzę, która jednak dochowa mi wierności (tak jak ja jej), niż najsłodszą kobietę, która jednak za moimi plecami będzie się puszczać za pieniądze (czy też za JAKIEKOLWIEK inne dobra - czy to prezenty, czy dla czerpania jakichś korzyści typu : osiągnięcie wyższego stanowiska zawodowego lub społecznego itd, czy za JAKIEKOLWIEK inne). Każdy mężczyzna mi przyzna rację. A jeśli KIEDYŚ uprawiała ten WSTRĘTNY proceder, to chciałbym, aby mi to wyznała w okresie narzeczeństwa.

Gość Nieujarzmiony
OCZYWIŚCIE to samo dotyczy męskich prostytutek względem ich przyszłych żon.

Gość Nieujarzmiony
ewentualnych przyszłych żon.

Nieujarzmiony.. daj zyc prostytutka.. nie musisz sie zenic z zadna jesli ci sie ich profesja nie podoba.. .. oprocz kobiet prostytutek sa jeszcze kobiety nieprostytutki...:)

Nieujarzmiony.. daj zyc prostytutkom.. nie musisz sie zenic z zadna jesli ci sie ich profesja nie podoba.. .. oprocz kobiet prostytutek sa jeszcze kobiety nieprostytutki...:)

Nieujarzmiony.. daj zyc prostytutkom.. nie musisz sie zenic z zadna jesli ci sie ich profesja nie podoba.. .. oprocz kobiet prostytutek sa jeszcze kobiety nieprostytutki...:)

Gość Nieujarzmiony
...Uważasz, że "nie daję żyć prostytutkom", bo po prostu staram się im otworzyć oczy i uświadomić, że to co robią, jest zwyczajnie PASKUDNE ? :o Czy Ty jesteś jedną z nich i RZECZYWISTOŚĆ Cię w oczy kole, że razi Cię to, co piszę ? A może właśnie NIEJEDNA z nich podziękuje mi za to, że napisałem tutaj to, co napisałem, a że tym samym być może odwiodłem ją od stoczenia sie na dno.

Gość Nieujarzmiony
Ja właśnie próbuję RATOWAĆ życie tych dziewczyn, by go sobie NIE ZMARNOWAŁY.

Gość Co druga tak pracuje
Otworzyc oczy tym dziewczynom... Hahahaa by sobie zycia nie zmarnowaly :) Dzieki za troske, nie skorzystam z rad. Dzieki zarabianiu w ten sposob, stac mnie na zycie na poziomie, poszlam na studia. W zyciu by nie byloby mnie stac gdybym siedziala na kasie w Biedronce. Mam faceta, wie, co robie. Jak nie pracowalam to nie... Jakos nie odczuwalam wiekszego szacunku od mezczyzn. Nie mialam kasy, wiec sie nie liczylam. Chcieli mnie wyruchac, ale nic po za tym. Wiec czemu mam za to nie brac kasy? ;) Niektore oszolomy sie zastanawiaja skad mam pieniadze, ale to dobrze :) z reszta trzeba miec smutne zycie by zastanawiac sie nad tym.