Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SYLWIA1992

matura, problem z maturą

Polecane posty

zastanawiam sie z czego mogłabym pisac mature za dwa lata, doszłąm do wniosku ze dobrze sobie radze z matematyki, fizyki. gdybym zdawała matematyke rozszerzona, fizykę rozszerzona, angielski na postawie i polski na podstawie, to na jakie studia powinnam isć? na jakim kierunku biora pod uwage matematykę i fizykę przy rekrutacji?

Gość matematyka i tak
za dwa lata bedzie obowiązkowa-nie musisz wybierać.A fizykę jako dodatkową na pewno będą promować na studiach o kierunkach ścisłych

praktycznie na wszystkich studiach technicznych. dobrze zdana matematyka i fizyka na rozszerzeniu dają Ci bardzo duże szanse na dobre studia, po których dużo łatwiej znaleźć pracę niz po tych wszystkich politologiach itp. Myslę, ze wybór tych przedmiotów jest z Twojej strony naprawdę mądry

ja mysle ze to powinno dzialac w druga strone - najpierw obierasz kierunek studiow, a dopiero potem wybierasz przedmioty. Twoja kolejnosc jest zadziwiająca.

Dziewczyno, masz 2 lata! Do tego czasu zdążą się pięćset razy zmienić zasady, a Twoje upodobanie możliwe, że również się zmienią.

wybrałam sobie kierunek prawo najpierw, ale dowiedziałąm sie ze na prawo potrzeba zdawac wos i historie, a ja z histori jestem kiepska, nie mam pamieci do dat i dom analizowania skutków i przyczyn czegos tam, czymógłby ktoś napisac mi jakie kierunki biorą pod uwage matematyke i fizykę? prosze, bede bardzo wdzieczna

Wejdź sobie na stronę najbliższej politechniki. Masz tam do wyboru architekturę, budownictwo, informatykę, elektronikę, elektrotechnikę, energetykę, fizykę techniczną, inżynierię, logistykę, mechanikę, mechatronikę, zarządzanie i inne tego typu kierunki. Sprawdź również bankowość - ponoć to dochodowy kierunek:) Pozdrawiam:)

Gość polecam odzywke
yyy ale na prawie sa same rzeczy do analizowania i wkuwania na pamiec wiec wybor ewidentnie nie trafiony... Z matma i fiza to na polibude idz ;)