Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

Gość *Sami* w pomarańczach
:) no i jak tu pogodzić świat wirtualny z obowiązkami realnymi.Co sie odwróce to ktoś do mnie lub o mnie pisze:) trudne jest zycie kafeterianki

następna wskazówka - ike zapamiętaj- szybciej pisać ! szybciej pisać ! bo pewne słowa sa nieodwracalne ! na szczęście mogę udać , że mnie już tu nie ma

Gość zwss
na szczęście mogę udać , że mnie już tu nie ma a ja moge udac ze wierze :)

no i nie mogę udać sami- pamiętasz pewna debatę o dziwnych odgłosach w tle- na pewnym topiku? nie wsłuchuj się- nie warto- to tylko pijana telefonistka

zws pocieszam się tym, że robisz to czysto złośliwie- więc na jedno wychodzi :D

Niech napiszą do przyjaciółki lub odwiedzą panią Goździkową:)

Wnuczka, believe it or not, nie mam ochoty na ŻADNE zakupy. Nic mi w tej chwili nie potrzeba. Niedawno postanowiłam przeistoczyć się w cyborga i chyba w tym jestem dobra. Jedyny obszar mózgu, który postanowiłam zostawić w stanie nienaruszonym to ten odpowiedzialny za czysto metafizyczne kontakty z przedstawicielami rasy ludzkiej :)

Gość zwss
Wnuczka, believe it or not, nie mam ochoty na ŻADNE zakupy. Nic mi w tej chwili nie potrzeba. Niedawno postanowiłam przeistoczyć się w cyborga i chyba w tym jestem dobra. Jedyny obszar mózgu, który postanowiłam zostawić w stanie nienaruszonym to ten odpowiedzialny za czysto metafizyczne kontakty z przedstawicielami rasy ludzkiej ale cos w styczniu kupilas? czy dzwonic mam po ambulans? co to jest kontakt metafizyczny? boje sie :D

Gość zwss
ike zlosliwie ale z miloscia :p

Widzę ze Ci dobrze idzie odwyk od kafe Lusia.Nie bee udawać ze sie nie cieszę z tego🌼nie zostawiaj nas ,tutaj jest tak wesoło;)

ok ale fałszywie żebyś sie potem nie musiała mi tego wypominać:)

Gość zwss
Wnuczk, no wiesz - duchowość i te sprawy. Jestem ponad przyziemność luska zakochalas sie bez wzajemnosci czy co? bo pieprzysz jak potluczona

Gość Ju......
Nasz ulubiony topik zamarł - nie ma czego komentować :( Choć Zielona pewnie się ożywi, kiedy wypatrzy Psełdonima :)

ju oj nie przesadzaj nie piszą bo nas czytają :D

Ju nie martw sie jak kropkowana coś na mnie znajdzie to przyjdzie i wklei i tu sie bedzie COŚ działo;)

Sami, się wie. Trzeba korzystać z tych przytulniczych sposobności póki zupełnie się nie zmienię w byt pozaludzki ;-) Wnuczka, a Ty nie wiesz, ze tylko uduchowieni kafeteriusze są teraz trendy???

Gość zwss
Wnuczka, a Ty nie wiesz, ze tylko uduchowieni kafeteriusze są teraz trendy??? ....i dyplomatyczni???

Gość całuss
nie piszą bo intensywnie mailuja jak bardzo się pomylili co do mnie:D wpadałam tam raz na tydzień pogadac z Iftar o piwie- to jakbym podpisała umowę na wieczne oddanie i posłuszeństwo:O tylko że ja nic o tej umowie nie wiedziałam:O

Całus oni nigdy sie NIE mylą-- nie zapominaj o tym:)

Gość zwss
luska kimkolwiek jest to niezly kretyn... ...no chyba, ze to moj facet :D

Wnuczka :D Nie zakochałam się, bo to mam zamiar uczynić w kwietniu, maju lub czerwcu. Na razie plotę, co mi ślina na język przyniesie, bo nie chce mi się zająć czymś pożytecznym :)

zwss--masz faceta ?nie wiedziałam:classic_cool:ładnie o nim piszesz:P

Gość całuss
Sami-ależ czarno na białym stoi że się pomylili:D bo myśleli że jestem..... nie mam pojęcia jaka a okazało się że jestem...nie mam pojęcia jaka;) ale zapewne niedługo się dowiem;)

Całus my wiemy ze sie pomyli, ale oni tego nie wiedzą,im bardziej coś zaprzeczasz to oni widzą w Tobie wine wiem tylko nieliczni to rozumieją:O

Gość całuss
ja nie zaprzeczam-potwierdzam że jestem złem wcielonym:classic_cool: moja misją na ziemi jest zlikwidowanie kafe:classic_cool: