Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

Gość Ju......
Ale gości! Wiem, wiem, dziś nie wtorek. A od gotowania to nie ten topik jest. :P Witam w niedzielne południe! :) 🌻

a kafe to nie zycie:O 😭czyli nie jestem żadną gwiazdą?:( to było niemiłe zderzenie z rzeczywistością --ałłła :O

Gość Ju......
Sami "Ike jaki temat nieładnie pachnący?,widziałam wczoraj coś....o wyższości średnich nad ładnymi kobietami" O sprawiedliwości, Sami. O sprawiedliwości. :) Zaraz przyjeżdża do mnie mój ❤️ A ja taka nieuczesana 😭 Ale najważniejsze, że pan żywieniowy na cały jego pobyt mam.:classic_cool:

Gość Ju......
Wy czyli kto? Ktoś z kuchni, Wyśmiewczyni czy jeszcze ktoś inny? Sami, jak zdróweczko?

wyloguj się- to się nawrócisz - do życia tak sami pisz na pomarańczowo- wtedy możesz nadawać do woli bo i jedna osoba widzę nakręca się jak może:D pomarańczowym czau nie liczą :D

Ja nie byłam gwiazdą? byłam bo ilośc wrogów o tym świadczy Ju:) a co gotujesz dla swej miłości? zdrówko----tak sobie ale w srode juz do pracy ide.

łoj! panny nam się gdzieś zapodziały! pewnie nagłe wyrzuty sumienia hipokrytko- jak piszemy to źle bo nie zajmujemy się domami, mezami itd jak nie piszemy też źle:D ja z mojego czasu, z mojego pisania - nie będę ci się tłumaczyć ale rozmówca z ciebie jak z koziej dupy trąba- więc można wymienić pare słów ale NA CIEBIE niedzieli nie zmarnuję:) i tobie radzę to samo :) zajmij się tym co lubisz:) chyba, że lubisz się z nami gryźć- ale to świadczy o tobie

ja się nie czepiam ja komentuje bo lubię :)

nie moja wina, że twoje zdolności interpretacyjne sa zerowe:)

zapowiadam też , że albo będziesz grzeczna albo trafisz na śmietnik i tyle sobie pogadasz:)

hahaha Twoja audiencja u Nas sie zakończyła miłej niedzieli :)

nie dawaj rad do których sama nie umiesz się zastosować- bo robisz z siebie błazna :)

Gość Ju......
O, chyba kasacja nastąpiła. Gotuję... dania kuchni polskiej i włoskiej. :P Sami, powodzenia w pracy! A teraz już znikam, więc miłych niedzieli i poniedziałku życzę. 🌻

no co prawda wyszedł znów czeski film ale nie pierwszy na naszym topiku i nie ostatni :D

poprzednią stronę zachowałam- żeby nikt nie posądził nas o schizofrenię :D

Ike zdajesz sobie sprawe,ze kuchnia nie może pisać u siebie ZNOWU przez nas(chyba) bo nie nadążają z czytaniem:O

mam prośbę do stałych bywalczyń o nieodpowiadanie owej pani jej posty zgłaszam gdzie trzeba może zrozumie , że nikt- jak zawsze nie chce z nią rozmawiac ostatecznie to jej wina:)

sami a co ja im na to poradzę :) chociaż wole na wyrost nikogo nie oskarżać

sami mam takie same ale na głos się nie przyznam:D dobra- będę z doskoku;) gość dziś mam:)

nie przesadzajmy sami przychodzi do mnie "koleżanka" :D

niusy! :D ale sie uśmiałam:D radze przeczytać lekturę " nicki zablokowane" :) nasz złoty jednak jest słodki:)

wizytacja zaliczona:D ufff i juz jestem z dzieckiem sztuk jeden:) widzę koleżanki spędzają niedziele jak trzeba skoro tu pustki:)

to dawaj niusy z niedzieli moga być z życia prywatnego:)

newsy z zycia prywatnego -była kumpela pochwalic sie nowym facetem --Hiszpan zadzwonił--chciał sie umówić odmówiłam --syn przypomniał sobie ze jutro ma napisać referat na 4 strony(wrrrr) z kafe ..nic