Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

Całus ...to zrób mi jakąś wklejkę czy coś ...bo nie łapię o co chodzi ... :D albo odpuść mi tych rewelacji jeśli są takie ...bo mi się nie chce zmieniać zdania o Tobie tak co 2 minuty :P .... :D:D:D

sami po prostu z bolu i zrozumienia zaniemówiłyśmy wybacz 🌻

to paskudna rzecz nie umiem tego opisać,ale miłe to nie jest :O

ja z wami jadla nie bede :P [po 19 nie biore nic do ust - umylam juz nawet zeby :P]

Gość całuss
Rev 🌻;)

samiczko ja bedę za ponad pól godz lece bo juz włączyłam !! życzcie mi niewyobrażalnie ekscytujących chwil!

nie przejmuj sie mną ike ja sobie tu w kącie posiedzę :O

zepchnęły cię wredoty z kanapy? uhhhh

Gość całuss
życzymy:D ja trochę pracuje,trochę tu siedzę-wygońcie mnie:O znowu się nie wyrobię:P

Gość całuss
Sami,właź na kanapę,podusię Ci nawet podłoże pod...plecki;)

zepchnęły ale zupełnie niechcący🌼 dzieki całus za podusie

yhy yhy ....czy jest w pobliżu respirator ? [pytam tylko tak sobie :)] [idę ...bo też muszę dbać o zdrowie :P] w moim wieku [przypominam 100 lat , nie przyznam się , że już właściwie od niedawna 101:D] emocje trzeba dawkować z rozsądkiem :P wpychanie na kanapę ...mam dopiero w planach [ale ich na kafe nie zdradzę :P] :D

eeeeeee no co Wy ? ...teraz do każdego żartu będzie trzeba pisać sprostowanie ? :P za dużo zachodu ...:D zabawiłam tu ...bo szukałam chyba tych 5 minut śmiechu ...może zachowałam się egoistycznie ale :P mam nadzieję , że wybaczycie ...🌻 co złego to nie ja :D

Gość całuss
ja musiała się oddalić od kompa;) i znowu muszę:O więc chyba będzie prościej jak na dziś już się pożegnam:)🖐️ ale w wolnych chwilach i tak będę -oczywiście- podglądać:P

yyyyyyy revenge jakie sprostowanie???:) masz sprostować że nie umierasz? a ja juz tak się cieszyłam :P

ojej i chyba się rev pomarło dobra w ramach sprostowania każda z nas potrzebuje 5,10, 50 min śmiechu TU sobie żartujemy- ci co lubią - czyli np ja- robią to złośliwie więc sprostowań pisać nie będziemy bo to by było straszne:) każdemu potrzebna jest chwila oddechu, nieważne z jakiego dziwnego obozu pochodzi czy nie odcinek byl dość ekscytujący jak jeszcze będę miała polskie napisy i zrozumiem o co chodzi w ogóle będzie cool:D

ja tu pisze o swoich uczuciach a tu cisza samiiiiiiiiiiiii znów mam cię szukać na prawiczkach??

dobra wszystkie paluszki moje i kanapa :P

Gość sie ma stare dupy
co tam uwas ? pierdzicie jak pierdzialyscie ? wszystko oki ? to dobrze, wy kwoki. nadal was kocham:D

boli mnie brzuch mam zgagę i chcice kto ma gorzej :O😭

po staremu pierdzimy na dodatek paluszkowo

nawet kasy nie mamy na kasze:O tylko paluszki jemy

oj sami ja niestety nie mam sami gazowana woda- mleko migdały coś miętowego- jak nie masz jakiegoś rennie o działają jeszcze wszelkie pastylki na gardło albo krople żołądkowe i na brzuch i na zgagę a chcicę nic nie poradzę:D

wibrator na zgage krople na chcicę dzieki dziewczyny🌼

zielona jaki wibrator? chłopa samiczce trzeba wibrator to nie to samo chlop to chłop portki to portki czasem zazdroszczę osobom samotnym samotności bo ja samotnikiem jestem ale bez moich portek bym chyba żyć nie umiała i jeszcze jedno nie wiem czy o mnie pisałaś z twoją wyciągniętą ręką tak czy owak była u nas podobna sytuacja wiedz, że wszystko co wtedy zrobiłam zrobiłam z czystej premedytacji w imię wojny i za to między innymi przepraszam

sami kochana naprawdę cię rozumiem tez kiedyś tak miałam po ścianach człowiek mógłby chodzić bierz się za jakieś ciacho z pracy nie ma zmiłuj