Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja głupia jestemmmm

kiedy po porodzie

Polecane posty

Gość ja głupia jestemmmm

siku można robić czy wtedy boli i wsystko krwawi jak jest z kałem za kilka mc rodze i wydaje mi się ze nie będę wstanie załatwiać się przez mc

Siku kiedy Ci sie zachce, czyli dosc szybko po porodzie, dla mnie sprawa zupelnie bezbolesna i bezproblemowa.

z kałem moze byc problem ja byłam po cc i bałam sie ze mi brzuch pęknie :D ale przynajmniej u mnie w szpitalu pilnowali zeby się opróżnic niestety musiałam wspomóc się czopkami :(

Gość smako-łyk
trochę piekło przy sikaniu :P a nie byłam nacinana ani szyta ale da sie wytrzymać

Gość ja głupia jestemmmm
jeśli chodzi o kał boje się tego samego że pękne

sikałam zaraz po wyjściu z porodówki,z kałem było gorzej,przy wypisie nakłamałam,ze kupa była:)samo przyszło równo tydzien \"po\"i nie było tak źle

po cc miałam lewatywkę z czego jestem bardzo zadowolona.po naturalnym załatwiałam się dwa dni później. Nie było źle, trochę tylko szwy po nacięciu ciągnęły jak się za bardzo napinałam ;)

Gość u mnie bylo tak...
bylam nacieta i generalnie jeszcze przed prodoem balam sie tego gojenia po porodzie. Myslalam ze bedzie szczypać itp, ale z sikaniem nie bylo zadnego problemu. kilka godzin po porodzie, po prysznicu wysikalam sie jak gdyby nigdy nic. Na kupe troche czekalam, bodajże na 4 dzien. Dostalam od poloznej czopek, ale nie uzylam go tylko poczekalam jeszcze jeden dzien i samo poszlo. A tez sie balam ze mnie rozerwie czy cos...

Gość emiiiiiii
siku bez problemu gorzej z kupka mnie pogonilo po 5 dniach od porodu po wypiciu litra mleka :) wczesniej chcialo sie kupke ale wstrzymywalam bo wlasnie sie balam ze pekne :) po mleku nie dalo sie wstrzymac w szpitalu juz na druga dobe pytali czy kupka byla oczywiscie klamalam ze byla :)

Gość xyxx
ciekawe po co położne pytają czy kupa była ???

pytaja , bo moga byc jelita uszkodzone .. tak samo jak dobe po sprawdzaja worek na mocz , bo może byc pęcherz uszkodzony.

Gość xyxx
dziękuję za odp 🌼