Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

czy któras z was miała czyszczenie twarzy kwasami?

Polecane posty

Gość Mizgiet
Na zielono miałem ale było w sumie OK

Niestety mało nas tutaj :( Tak, ja miałam :) Polecam, ale tylko u dobrej sprawdzonej kosmetyczki. Widziałam kiedyś kobietę, której kosmetyczka spieprzyła no i kobieta miała spaloną cerę :(

też jestem ciekawa jak to wygląda. Na piątek umówiłam się na pierwszy zabieg na plecy kwasami... co to będzie?:(

Gość lula_88
Raz jak swojemu alfonsowi powiedziałam, że chcę dostawać 50% utargu a nich 30% to miałam coś takiego, żarło strasznie i przez 2 tygodnie nie mogłam pracować

Gość ja sie wypowiem
kwasy owocowe sa niezle.usuwaja przebarwienia po tradziku splycaja blizny wygladzaja skore.naprawde widac efekty.

mawronka - nie martw się, jest to zwykły zabieg kosmetyczny. Wygląda trochę jak nakładanie maseczki, a po kilkunastu minutach jest zmywane (najpierw neutralizowane odpowiednimi środkami). Jedno zastrzeżenie - trochę szczypie, ale da się wytrzymać :)

Gość ja sie wypowiem
ale jesli teraz chcesz je zrobic to nie polecam.Mozna je stosowac na wiosne badz jesienia.chodzi tu o temperatury.

ja się wypowiem -> ale co ma temperatura do tego? Ja właśnie miałam robione zimą ze względu na brak słońca. Kosmetyczka mi odradzała wiosnę i lato.

no dokladnie...zreszta dobra kosmetyczka raczej nie powinna godzic sie robic teraz zabieg jezeli zalezy jej na twoim zdrowiu:P takei zabiegi tak samo jak rozne mikrodrmabrazje najlepiej robic jesienia lub wiosna kiedy temperatury sa plusowe a slonce nie przygrzewa jeszcze mocno

smarkula_____ trochę strach bo miałam w ten piątek oczyszczanie, i nie zagoiło się jeszcze, kilka mam rozdrapanych, smaruję tormentiolem. A na kwasy trzeba mieć zagojoną skórę?

chciałam kwasy na twarz, ale właśnie kosmetyczka odradziła teraz bo jest zbyt mała temperatura i podobno bym nie wytrzymała ;)

No ja miałam robione zimą, ale było cieplej niż teraz. A z drugiej strony rzadko wychodzę na dwór, więc z tym nie miałam problemów. A co do skóry, to powinno się mieć wygojoną.

Gość moja kolezanka
miala oczyszczanie kwasami i przed ktoryms zabiegiem zdraala sobie strupek, kilka miesiecy minelo i nadal ma blizne (wglebienie)

Gość luśka1
REWELACJA, POLECAM

Gość dajcie mi motywacje do cwiczen
ja nie ale moja kuzynka miala, przez miesiac twarz miała w strupach, wyglądała o wiele gorzej niz przed, pozniej sie unormowalo.Jak chcesz tymi kwasami to teraz najlepsza pora, nie porobia sie przebarwienia bo nie ma slonca ani wysokiej temperatury, ogólnie polecam:).

Gość natalia vodianova
mialam 3 zabiegi z kwasami ale nie widzialam efektow moze trzeba bylo wykupic kolejne

Gość robilam ja
Ja robiłam u lekarza medycyny estetycznej kilka razy . Akurat mój lekarz mi doradzał zimę . Po zabiegu łuszczyła mi się skora , w końcu zeszła ( tak jak po spaleniu przez słońce to wyglądało) trwało to dwa tygodnie . Efekt piorunujący :) Zero przebarwień, wyrównany koloryt skóry, wygładzone wszystkie drobne zmarszczki , ani jednej krostki na buzi. Po zabiegu Trzeba używać filtr 50 i to chyba tylko tyle . Ja polecam .

Gość olanka10
mam takie grudki pod skórą, przez hormony, i po zabiegu z kwasami wiele z nich zniknęło, efekt widoczny po kilku dniach

Gość gość
Mialam i polecam gorąco. Wczoraj jestem po 2 serii i efekty są powalające

Gość gość
Ja miałam serię zabiegów w krakowskim ArtClinique. Pojedyńczy zabieg kosztuje już od 120 zł. Ja miałam 4. Piąty dostałam gratis. Efekty takich zabiegów są na prawdę genialne. Wizualnie odmładzają skórę o kilka lat. Warto się skusić:)

Gość gość
witam, ja polecam S-Peel 20% z Purlesa osobą z cerą problematyczną, już po 3-4 zabiegach widać dużą poprawę. Bogaty skład tego preparaty pozwala na uzyskanie znacznej zmiany na wielu płaszczyznach- mniejsze wydzielanie sebum, zmniejszenie ilości wyprysków, zwężenie porów, spłycenie blizn potrądzikowych. Natomiast dla Pań które borykają się ze zmarszczkami, przebarwieniami, ten zabieg również świetnie się spisze gdyż retinol poprzez działanie złuszczające świetnie wyrównuje koloryt i powierzchnię skóry. Dodatkowo spełnia rolę witaminy A(witamina młodości) której z wiekiem nam brakuje. F peel to swietny kwas odswierzający, nie powoduje luszczenia i chroni skore przed dzialaniem promienic UV. Bardzo dobrze sprawdza się jako zabieg uzupełniający inne terapie lub jako przygotowanie do wielu zabiegów pielegnacyjnych. nie podraznia ani nie szczypie. Gabinet Kosmetologii Estetycznej Podomedic