Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietynka

zaczynam ochudzanie kto ze mna 10 kg plus

Polecane posty

Gość markcia_5
Dodam jeszcze że przy wzrośće 160cm moja waga to 63kg!!!:( chce uzyskać 55kg!!!

Jejku przepraszam, ale nie wiem czemu tak sie wyswietla. W slowe jedzenie ma nie byc tej przerwy i zaraz po slowie ma byc przecinek i cyferka.Sprobuje jeszcze raz . Witam -niesadze ze mnie posluchasz ale moze...;) Ja takie diety stosowalam ,kopenhaska sauth beach itd itd i powiem Ci ze po pierwsze ciezko jest wytzymac na diecie gdzie masz okreslony jadlospis i musisz gotowac codziennie rozne potrawy a poza tym z logicznego punktu widzienia- przeczytaj te diete( jaka kolwiek diete) i zastanow sie czy bedziesz tak jadla do konca zycia? Nie wmawiaj sobie glupot do glowy i zacznij mniej jesc i wiecej sie ruszac. Ja mialam 62 przy wzroscie 160 i teraz mam 57 kg ( w 2 tyg) na diecie "ZDROWY TRYB ZYCIA" .Ale jak tam chcesz...probuj ,rob sobie nadzieje a i tak sie zlamiesz bo te diety sa wycienczajace, wypadna Ci wlosy a po zakonczeniu i tak rzucisz sie na jedzenie.

O Matko chyba za bardzo blond jestem, przepraszam Maggietka- wpisz sobie w google odchudzajace jedzenie i poczytaj, tam jest o naszym kiwi i ogolnie ;)

Gość markcia_5
Kurcze wiem ze te diety to raczej ciężko wytrzymać , zwłaszcza ze pracuje i prowadze dom!! Czyli musze gotować normalne obiady dla dzieci i męża!! Od miesiąca nie jem po 18 i ograniczam porcje o 1/2 oraz ćwicze 1 godz dziennie. A efekt taki ze straciłam zaledwie 2kg i dalej nic!! Waga ani drgnie!! Może dieta coś ruszy?? Dzisiaj mam już za sobą 1 dzień kopenhaskiej! Nie jest tak żle:)

Hej Wiktoria-na nic czasu nie mam zajrze dzis wieczorem poczytam co tam ciekawego w tym twoim linku U mnie troszke ciezkie dni bo jestem tuz przed @ ale waga troszke spadla mimo wszystko Marcia-jestem przeciwnikiem wszelkich diet bo zawsze jest jojo po tych wynalazkach ale to twoj wybor wiec i tak bedziemy cie wspierac :) Zajrze wieczorem teraz pedze do pracy papatki :)