Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIKA16

OBSESJA NA CIUCHY....

Polecane posty

Czesc! Dzisiaj znowu to zrobiłam.Poszłam do sklepu i ukradłam 3 ciuchy!tak robie bynajmniej 2 razy w tygodniu! Mama nie daje mi juz na ciuchy bo mam ich bardzo duzo! kilka szaf ale ja poprostu nie umiem sie powstrzymac ciagle musze miec cos nowego!! .,..:(

Jestem kobieta,rozumiem Cie:)Kazda z nas chyba kocha fatałaszki,moda ciągle się zmienia,coraz ładiejsze wystawy w sklepach,na ulicach szyk i bogactwo:)Tylko ta kradzież:(ehhh...Wiem,że musi Ci być cieżko,jakoś przyjęło się że rodzice pomagają,dają nam kase...Ty jej nie dostajesz.Może pomyśl o pracy?hmmm?Będziesz miała swoją kase i będziesz inaczej patrzeć na wystawy w sklepach.Bo to będą Twoje cięzko zarobione pieniążki:)Kupisz sobie pewnie miej,ale za to jaką będziesz mieć satysfakcje-moje,nie kradzione:)

Jestem kobieta,rozumiem Cie:)Kazda z nas chyba kocha fatałaszki,moda ciągle się zmienia,coraz ładiejsze wystawy w sklepach,na ulicach szyk i bogactwo:)Tylko ta kradzież:(ehhh...Wiem,że musi Ci być cieżko,jakoś przyjęło się że rodzice pomagają,dają nam kase...Ty jej nie dostajesz.Może pomyśl o pracy?hmmm?Będziesz miała swoją kase i będziesz inaczej patrzeć na wystawy w sklepach.Bo to będą Twoje cięzko zarobione pieniążki:)Kupisz sobie pewnie miej,ale za to jaką będziesz mieć satysfakcje-moje,nie kradzione:)

Gość lilii
a jak to robisz?

Ja tez mam obsesje na punkcie ubran, ale do kradziezy bym sie nie posunela. Ja swoja obsesje mam nadzieje zmienic w prace, otwieram bowiem sklep odziezowy:)

u mnie w domu jest cięzko ledwo wiązemy koniec z koncem... Nie stac mnie na to zeby kupowac ciuchy.Dlatego to robię...Zaczeło sie od glupiej malutkiej kamizelki...Kradne w Niemczech mieszkam bliziutko granicy.

Tyle razy szukałam jakiejs pracy ale ja mam dopiero niecałe 16 lat... wszedzie od 18 :(( Raz na pół roku nosze ulotki (przekręt) Gdyby nie to ze od znajomej to bym ich nie nosiła bo równiez trzebabyc pełnoletnim

Gość nie wierzę wląsnym oczom
Dziecko - weź słownik i sprawdź co oznacza słowo BYNAJMNIEJ Pewnie myślisz , że to inna forma "przynajmniej" Nie dziecko, to coś zupełnie innego, przez co Twoja wypowiedź jest absolutnie pozbawiona sensu.

Gość Intryyyga
proponuje poszperac w lumpeksach albo mozesz sama zaczac szyc