Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tam-tara-ram

Cellasene ktoś zna, używał?

Polecane posty

Gość Tam-tara-ram

Szukam opinii informacji o tabletkach Cellasene, są bardzo drogie według mnie ale jako jedyne maja badania kliniczne. Chcę kupić, jestem zdecydowana na 80%, ale jak ktoś coś wie to piszcie!!

Gość hello me
cellasene z tego co wiem jako jedyne tego rodzaju tabletki mają udokumentowane badania kliniczne. Teraz jest spory wybór, najlepiej w aptece zapytaj.

Gość Anka81
Mają te badania faktycznie ale generalnie nie w tym rzecz. Cellulit wiadomo że wraca więc albo trzeba stale z nim walczyc, albo okresowo (np zimą daję sobie spokój). I najlepiej na wiosnę "atakować" silniej. Cellasene kupiłam w tamtym roku, dwa i pół opakowania aż dość było - cellulitu sie pozbyłam na długi czas.

Gość piękniocha
Anka jak to zrobiłaś?? Na ile pozbyłaś się cellulitu? Napisz coś więcej, ile tabletek dziennie brałaś, jakie miałaś ćwiczenia, jaką dietę?

Gość Pulpeciarka_L.
jak się już chce coś brać to zawsze trzeba sprawdzić czy mają jakieś badania. Z tego co się orientuję to cellasene akurat mają, poza tym są znane za granicą, ale na inne tego typu środki trzeba uważać!

Gość favorka
ja zażywałam w zeszłym roku... muszę przyznać, że nie spodziewałam się takiego efektu jaki osiągnęłam. Masowałam sie, ćwiczyłam, starałam się mniej jeść, ale wiem, że tabletki też mi pomogły. Trzeba do tego po prostu podejść z głową!

Gość nok ija
a ja własnie szperam w necie i szukam czegoś na cellulit... myślę, że najwazniejszy jest ruch, ale wiadomo - tabletki też by się przydały. Właściwie to słyszałam tylko o cellasene, one naprawde są jakieś niezłe?? Czy znacie jakieś lepsze?

Gość allienn
Ja kupuję cellasene. Może i przez to, ze przeczytałam o nich sporo pozytywnych opinii, ale też dlatego, że myślę, że mi pomogą. W sumie naczytałam się trochę o składzie i działaniu, na zachodzie np panie są bardzo z nich zadowolone.

Gość niedoinformowana1
co to znaczy, że cellasene w połączeniu z masażami usprawniają drenaż limfatyczny?? Sama kupiłam sobie te tabletki. Poleciła mi je farmaceutka więc stwierdziłam, że muszą być niezłe...

Gość good mel
no chyba po prostu tam krew lepiej krąży, trzeba też pamiętać żeby ograniczać sól. A poza tym 3 opakowania celli powinny wystarczyć jak się jeszcze masaże stosuje.

Gość Malinowo
Cellasene podobno nawet jakąś nagrodę dostały... no ale nic dziwnego skoro są bezpieczne i dobre. Dieta, ćwiczenia swoją drogą, ale wspomagacze też się czasem przydają!

Gość gość
właśnie kupiłam te tabletki alemają okropny zapach i smak same ryby czy one napewno sa bezpieczne.mozee mi ktos na moje pytanie odpowiedziec