Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak z ferajny

Jeżeli kobieta tyje, to mam prawo z nią zerwać

Polecane posty

>> zaraz oberwiesz w jape za takie teksty Strach nie pozwoli Ci podnieść na mnie ręki :classic_cool: >>załamalam sue teraz, kolega mi wysyla esy i pie**oli takie glupoty ze szok a ja nie moge go wyprowadzic zbledu zal mi go Łamiesz serce kolejnemu nieszczęśnikowi? :(

nie to chodzi o moja kolezazanke, zerwala z nim i biedak mysli ze ona go wciaz kocha i mi wypisuje brednie jakies :-O mysli ze do niego wroci eeeeee naiwnosci.... amant wyjazd stad ty chory psycholu 🖐️

>>zerwala z nim i biedak mysli ze ona go wciaz kocha i mi wypisuje brednie jakies mysli ze do niego wroci Skoro zerwała, to on myśli, że go kocha? Frajer :classic_cool: Kop w dupe, kubeł fekaliów na łeb i jazda z palantem. Mi nie żal takich nieudaczników :o A co u Ciebie piękna? :)

Gość awanti333
Chłopak z ferajny jesteś beznadziejny.jak możesz o swojej dziewczynie pisać,że ma wielki zad.traktujesz ją jak zwierze.Lepiej z nią zerwij to będzie miała dziewczyna spokój.tylko się nie zdziw jak po zerwaniu schudnie i stanie się extra laską.bo bedąc w związku z kimś takim jak ty też bym się nie starała.

Gość brunia
ej a czemu ona grubnie?? Zauwazyles ze sie ostanio obrzera? Czy moze jakis inny powod?

>> Lepiej z nią zerwij to będzie miała dziewczyna spokój. Wątpię, zapłacze się znając ją :o >>tylko się nie zdziw jak po zerwaniu schudnie i stanie się extra laską Jeśli tak zrobi, tzn, że mnie nie kocha.

Gość cxvx
"UWAGA, 167 cm i 68 kg, to jest NORMA, ŻADNA NADWAGA" dalej sobie tak wmawiaj 🖐️

Gość facet jeden z wielu
te ? autor a weż sie pierdolnij gnoju jeden, laska powinna ci dac w pysk i odejsc, jebany mięśniaku myslisz ze zawsze bedziesz jedrny i gladki i mlody ? osz ty buraku jeden, do kamieniołomu a nie do ludzi sie nadajesz, pusty łbie, panna w ogole jakas świeta ze z toba jest palancie

Gość gustlikaa
"takim jak ty też bym się nie starała." czyli jestes glupia kobieta, zamiast zerwac bede gnic w takim zwiazku bo mi tak latwiej, ale mi nie zalezy wiec zosane grubym prosiaczkiem

wrobie szykuj sue do placenia alimentow:P w ten weekend mam impreze, w nasteony kolejna a co 3 tyg nie wiem kochasz to poczekasz:P ja ide 🖐️

" Tamari nie to chodzi o moja kolezazanke, zerwala z nim i biedak mysli ze ona go wciaz kocha i mi wypisuje brednie jakies mysli ze do niego wroci eeeeee naiwnosci.... amant wyjazd stad ty chory psycholu " PRZECIEŻ TO DOBRY POMYSŁ BO BY SCHUDŁA:P .

Gość brunia
No to z nia porozmawiaj i powiedz zeby sie tak nie obrzerała bo staje sie przez to mniej atrakcyjna dla Ciebie,chyba ze wpadla w jakas depresje ma jakis powazny problem(praca,szkola,rodzina) to z nia porozmawiaj ok?

>> wrobie szykuj sue do placenia alimentow Nie stać mnie z kuroniówki :classic_cool: >>w ten weekend mam impreze, w nasteony kolejna Mogę iść z Tobą? >>a co 3 tyg nie wiem To na 14 lutego rezerwuj termin dla mnie :classic_cool: >>kochasz to poczekasz :o To ja dyktuje warunki 😠

>> No to z nia porozmawiaj i powiedz zeby sie tak nie obrzerała bo staje sie przez to mniej atrakcyjna dla Ciebie Mówilem, nie pomaga, nie słucha mnie. Potrzebny chyba wstrząs jakiś albo nie wiem, szok :o

Gość taka jedna12000
co z wami kobiety?? same obgadujecie grube dziewczyny, że leniwe słonice, że dupą im ciężko ruszyć, że żrą jak świnie itd., a jak facet powie to samo to nagle się oburzacie. macie swoje wymagania wobec facetów. co raz czytam na kafeterii że facet powinień być taki a taki (wysoki, przystojny, wysportowany do tego inteligentny etc.). a mężczyźnie nie wolno mieć żadnych oczekiwań. i nie mówcie że tak kochacie swoich mężczyzn że jak się zmienią w obleśnych grubasów w rozciągniętych dresach to nawet nie zauważycie- bo wygląd się nie liczy. a jeśli chodzi o wagę przy wzroście 167 cm, moja siostra jest takiego wzrostu, do tego jest drobnej budowy i gdyby ważyła 68 kg to byłaby to już nadwaga. natomiast koleżanka przy wzroście 170cm waży 70 kg i wygląda normalnie, ale jest grubokoścista (jak to się mówi) i wygląda ok, więc to kwestia indywidualna

Gość hrum hrum
chłopaku z ferajny, ten twój fiut nadaje się na śmietnik, wiem, bo go ssałam. Ssałam, ssałam, i nic. Więc nie wciskaj tu kitu, jaki z ciebie amigos.

Gość brunia
no to trudno..zrobiles swoje i powiedziales jej prawde,wiec chcac nie chcac znudzi Ci sie za jakis czas jak mowisz, tak ze juz nie bedziesz mogl na nia patrzec,bo zwracasz duza uwage na wyglad,no i masz do tego prawo tylko pamietaj ze w zyciu inne wartosci maja wieksze znaczenie.. A jakby jutro zachorowala na nieuleczalna chorobe,lub stracila reke to tez bys ja zostawil?

Gość taka jedna12000
nieuleczalną chorobę chyba ciężko przewidzieć, a to że od następnej czekolady tyłek urośnie chyba łatwiej

Gość brunia
nie rozumiesz. Nie mowimy o tym czy idzie przewidziec czy nie tlyko jest z nia bez wzgledu na wszystko czy nie.

Gość gustlikaa
niestety, jak juz widac ze tyleczek rosnie za bardzo to juz za pozno na odchudzanie. trzeba dbac o siebie zawsze